Matthijs blij met Jeangu Macrooy naar Songfestival

Talkshowgrootheid Matthijs van Nieuwkerk vindt het hartstikke leuk dat Jeangu Macrooy degene is die ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in zijn talkshow op NPO 1. Macrooy is nog niet heel bekend, maar kijkers van DWDD hebben hem al wel een aantal keer langs zien komen. Al enige tijd geleden heeft het programma het jonge zangtalent omarmd, dus deze carrièrestap juicht Matthijs van harte toe.

Matthijs vond het leuk om te horen. “Dat vinden wij als De Wereld Draait Door erg leuk, want hij heeft vanaf het moment dat we wisten dat hij er was en mooie muziek kon maken, aan heel veel uitzendingen meegedaan. Of het nou over George Michael of Paul Simon ging, hij deed mee. Ik vind hem heel erg goed en ik vind het ontzettend leuk.”

Tafelheer Marc-Marie Huijbregts denkt daar hetzelfde over. “Ik vind het een hartstikke goede keuze, ja. Als ik heel eerlijk ben was ik er niet zo mee bezig wie het zou worden. Ik dacht: ik hoor het nu wel. En nu ik het hoor, denk ik: hartstikke leuk, goed gekozen.”

Macrooy zal binnenkort zeer waarschijnlijk plaatsnemen in de talkshow van Van Nieuwkerk, gezien zijn goede banden met het programma en het feit dat DWDD traditiegetrouw altijd veel aandacht besteedt aan het Songfestival.

Eigenlijk wilde de AVROTROS het nieuws over Macrooy’s deelname nog even geheimhouden, maar het nieuws lekte donderdag uit via het AD en Het Parool.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen