The Voice-jurylid Ali B aan de slag voor SBS 6

Ali B, al jaren te zien als jurylid in de RTL 4-show The Voice, maakt een uitstapje naar SBS 6. Hij is het vijfde en laatste jurylid van de nieuwe zangwedstrijd We Want More. Dat heeft Talpa Network laten nemen. Ali B zal plaatsnemen achter de jurydesk naast Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, André Hazes en Henk Poort, van wie de namen al eerder bekend werden. Hij heeft er zin in. “Degene die meedoet kan 100.000 euro winnen. Dat zijn duizend briefjes van honderd!

De vijf juryleden representeren allemaal verschillende muziekgenres. “Net als de kandidaten trouwens, want bij We Want More zijn alle stijlen welkom. Van opera tot fado en van gospel en hardrock tot reggae“, legt een woordvoerder uit.

De kandidaten komen bovendien uit alle windstreken, zijn van alle leeftijden en er zijn solozangers, duo’s en zelfs koren. “Het enige waar het om gaat bij We Want More: zing de sterren van de hemel, want er staat veel op het spel. De winnaar gaat er vandoor met maar liefst 100.000 euro.”

De auditierondes van We Want More lopen tot 15 januari 2020. Bandjes, duo’s, groepen en solozangers van 8 tot 88 jaar en uit alle windstreken kunnen zich nu nog aanmelden via www.sbs6.nl/wewantmore.

We Want More is komend voorjaar al te zien bij SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen