Peter R. de Vries keek televisie op oudejaarsavond

RTL Boulevard-ster Peter R. de Vries heeft op oudejaarsavond thuis op de bank televisie gekeken. De cabaretshow van Martijn Koning op RTL 4 vond hij heel erg slecht. Dat zei de misdaadjournalist woensdagavond op RTL 4. De Vries zat de hele avond op de bank. “Ik ben rustig thuisgebleven. Ik ben het hele jaar door altijd wel heel veel op pad en ’s avonds weg en dan vind ik het met deze dagen altijd wel lekker om gewoon op de bank zitten. Ik heb naar de cabaretiers gekeken.”

Martijn Koning lag op sociale media behoorlijk onder vuur vanwege zijn slechte oudejaarsconference. “Ik heb Martijn Koning eerst gekeken. Dat viel mij eerlijk gezegd heel erg tegen. Hij stond op dat podium echt te werken, zeg maar, in plaats van een soepele show af te draaien. Met name de interactie met de zaal verliep stroef, duurde te lang en er kwamen geen leuke grappen uit.

De Vries heeft op oudejaarsavond ook lekker gekeken. Zo had hij hele goede oliebollen in huis. “Ik heb ze gekocht bij de beste oliebollenbakker van Amsterdam.”

De Vries is ook gek op krentenbollen. Hij onthulde vorig jaar dat hij er altijd een paar in de auto heeft liggen. “Een krentenbol is best lekker en het is niet zo dat hij na een halve dag niet meer smaakt ofzo. Het is best prima.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen