Paay ondanks in slop geraakte tv-carrière niet in Luv’

Nu Peter van der Vorst geen gehoor heeft gegeven aan de oproep van Patricia Paay om haar tv-carrière nieuw leven in te blazen, heeft de 70-jarige tv-diva weinig werk om handen. Toch heeft ze het aanbod van Marga Scheide om José Hoebee op te volgen in Luv’ lachend afgeslagen, heeft haar manager laten weten in een verklaring. Daarmee moeten Marga en collega Chimène van Oosterhout (die tegenwoordig de plek van Patty Brard vult) op zoek naar een nieuwe oplossing.

Het management van Patricia bevestigt dat de televisiediva is gevraagd om zangeres te worden bij Luv’, maar dat ze dat een vrij lachwekkend voorstel vindt. “De afgelopen week zijn wij benaderd of Patricia interesse had om de zieke José te vervangen. Dit is iets wat totaal niet bij haar past en zij moest er hartelijk om lachen.

Patricia heeft wat andere dingen te doen, klinkt het. “Er staan voor dit jaar een aantal leuke projecten in de agenda en daar passen dergelijke optreden niet bij.

Wellicht mikt Paay vooral op een terugkeer op televisie. Een paar jaar na haar SBS 6-soap Adam’s Family in 2002 en 2003 ging ze voor diezelfde zender aan de slag als jurylid in programma’s als Holland’s Got Talent en Popstars.

Het programma verhuisde naar RTL 4 en zij verhuisde mee. Bij RTL ging ze bovendien, samen met Patty Brard en Tatjana Šimić, het programma Diva’s Draaien Door, maken. In 2012 was Paay voor het laatst te zien als jurylid in Holland’s Got Talent.

Begin 2017 ging Paay door een diep dal vanwege de verspreiding van seksueel getinte filmpjes waarop te zien was hoe ze zich onder liet plassen door een man.

Lees ook: Patricia Paay: ‘Peter, breng me terug op RTL 4!’ (13 februari 2019)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen