Paay ondanks in slop geraakte tv-carrière niet in Luv’

Geplaatst op wo 29 jan 2020 om 8:15

Nu Peter van der Vorst geen gehoor heeft gegeven aan de oproep van Patricia Paay om haar tv-carrière nieuw leven in te blazen, heeft de 70-jarige tv-diva weinig werk om handen. Toch heeft ze het aanbod van Marga Scheide om José Hoebee op te volgen in Luv’ lachend afgeslagen, heeft haar manager laten weten in een verklaring. Daarmee moeten Marga en collega Chimène van Oosterhout (die tegenwoordig de plek van Patty Brard vult) op zoek naar een nieuwe oplossing.

Het management van Patricia bevestigt dat de televisiediva is gevraagd om zangeres te worden bij Luv’, maar dat ze dat een vrij lachwekkend voorstel vindt. “De afgelopen week zijn wij benaderd of Patricia interesse had om de zieke José te vervangen. Dit is iets wat totaal niet bij haar past en zij moest er hartelijk om lachen.

Patricia heeft wat andere dingen te doen, klinkt het. “Er staan voor dit jaar een aantal leuke projecten in de agenda en daar passen dergelijke optreden niet bij.

Wellicht mikt Paay vooral op een terugkeer op televisie. Een paar jaar na haar SBS 6-soap Adam’s Family in 2002 en 2003 ging ze voor diezelfde zender aan de slag als jurylid in programma’s als Holland’s Got Talent en Popstars.

Het programma verhuisde naar RTL 4 en zij verhuisde mee. Bij RTL ging ze bovendien, samen met Patty Brard en Tatjana Šimić, het programma Diva’s Draaien Door, maken. In 2012 was Paay voor het laatst te zien als jurylid in Holland’s Got Talent.

Begin 2017 ging Paay door een diep dal vanwege de verspreiding van seksueel getinte filmpjes waarop te zien was hoe ze zich onder liet plassen door een man.

Lees ook: Patricia Paay: ‘Peter, breng me terug op RTL 4!’ (13 februari 2019)

Foto: RTL
28 Reacties op “Paay ondanks in slop geraakte tv-carrière niet in Luv’”


 1. Dries Roel Vink

  Gelukkig niet die overbejaarde Paay in Luv.
  Misschien kan Rene Froger wel, want die zingt steeds over eye luv!

 2. Suzy Wang

  Geraniums!

 3. Curryworst

  Als ik al die ontslagen en aan lager wal geraakte BN’ers moet geloven zijn ze allemaal druk bezig met leuke projecten en online platforms.
  Zelfs bejaarde Paay.

 4. ja ja

  @ CURRYWORST Zo dus u wordt daar ook zo schijt ziek van , zeker ook vaak op recepties en premieres geweset?

 5. .

  Gėnoten van De Bold.
  TLP wederom 3de…..
  Veronica andermaal beter!

 6. Gordon Heukeroth

  Hebben ze Dries Roelvink nog niet gevraagd dan?

 7. Bep

  Haar management…… hahaha

  Waar moet ze dat van betalen?

 8. RTL Trol-LTR Lort: Erik/Heel Holland Bakt en nog 1000 andere gejatte namen

  Jolink heeft geld nodig na zijn inbraak

 9. A.J.A.

  Ik zie Patricia best wel graag in een jury zitten ergens, dat deed ze altijd heel leuk en goed.

 10. Hortensia Immobilla

  Hebben ze Nikkie Tutorials al gevraagd?

 11. Aardappelpiet

  Gemma van Eck wellicht een optie? Die heeft ook jaren ervaring opgedaan in de damesgroep “Babe”.

 12. 🇱🇺Johnny 👀

  Rijp voor het bejaardentehuis.

 13. Roos

  Marga Bult misschien.

 14. Greet

  @Curryworst
  Bonnie stClair
  Patricia Paay
  José Hoebee

  Nog iemand zin in een “carrière”?

 15. hetisweerwat

  Oma Pat moet achter de geraniums :-D
  Lijkt wel alsof ze in ranking the stars soms niet goed waar het over gaat.

 16. hetisweerwat

  Annie Schilder kan het wel doen. Die is toch klaar met Jan Keizer.

 17. William

  Tja, als je een zangtrio hebt en er kan er maar één echt zingen en die wordt ziek dan heb je een probleem. Dus ja daarom vragen ze Paay. Misschien wil Yvonne Keeley of Bonnie St Claire wel.

 18. sukkel

  Fossiel Paay is nu al de weg kwijt….. in Ranking the Stars begreep ze er niks van en viel soms in slaap…. laat het ouwe wijfie met rust

 19. Wil van Bil

  Walgelijk hier al die opmerkingen over ouderen keer op keer. Allemaal gefrustreerde jongeren die nog geen reet gepresteeerd hebben in hun leven en dat na hoogst waarschijnlijkheid ook nooit zullen doen. Hangend op de bank voor de tv drugs en drank gebruikend is alles wat ze kunnen, bah!

 20. Nick

  Patricia was de beste jurylid van Holland’s Got Talent.

 21. GRIETJE

  Leuke projecten voor Paay? In de geriatrie dan zeker? Of wederom in de parenclub en/of in x-rated movies. Die aandachtsh@er moet gewoon achter haar geraniums blijven.

 22. Rotterdammer

  Die ouwe Paay heeft kennelijk géén schaamtegevoel en beseft kennelijk nog steeds niet dat zij met haar gelieg en gedraai het totaal verbruid heeft bij de kijkers. Schandalig hoe zij destijds bewust haar buurman beschuldigde terwijl ze wist dat die man er niets mee te maken had. Een smerige rotstreek!

 23. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  Genoten van die gholden shjower video van Patricia…… zou er wel meer van willen zien… ze is er goed in om de gholden shjower te ontvangen…… prachtig patricia .. ga er mee door.

 24. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  Prima erothische film van Patricia.

 25. Weg met dat gelul

  Nikki tutorials

 26. Narcis

  Dat veenlijk moet voorgoed van TV verbannen worden. Is niks en kan niks behalve liegen en bedriegen.

 27. Debby

  Denk dat Paay ook geen publiekstrekker meer is…. samen met Bridget Maasland en Sylvana Simons één van de meest impopulaire vrouwen van Nederland. Ze heeft haar hand al 2 decennia overspeeld. Vies wijf

 28. Mari de Ven

  Een paar projecten op stapel???? Hahaha…ik zeik in mijn broek van het lachen! Ze gaat zeker (weer) figureren in bejaardenporno. Niemand heeft verder nog interesse in dat perverse liegbeest.. als ze slim is emigreert ze naar het andere eind van de wereld!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.