‘Gerard Joling moet alarmknop bij voordeur plaatsen’

Geplaatst op wo 29 jan 2020 om 8:40

Gerard Joling moet een noodknop bij zijn voordeur laten installeren, zodat hulpdiensten direct gealarmeerd worden zodra de RTL 4-ster wordt lastiggevallen in zijn woning in Aalsmeer. Dat heeft John van den Heuvel dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Joling is zich zondagavond het apezuur geschrokken toen een onbekende vrouw hem met een soort babbeltruc overrompelde en binnen no-time in zijn kamer stond. Met hulp van zijn buren kreeg hij haar relatief snel zijn huis uit.

Ondanks het ogenschijnlijk onschuldige incident (lees erover bij Boulevard) hield Joling er wel een onheilspellend gevoel aan over. Hij heeft daarom advies ingewonnen bij RTL-collega John van den Heuvel.

Van den Heuvel heeft Joling niet alleen geadviseerd om met de beelden van zijn beveiligingscamera’s naar de politie te stappen, maar ook om een noodknop te installeren.

De kaalhoofdige misdaadjournalist: “Ik heb hem echt dringend geadviseerd om iets bij de ingang van zijn huis al te hebben, bij de deur. Iets van een alarmknop. Als je dan iemand aan de deur krijgt, kun je gelijk alarm slaan.”

Het is gelukkig goed afgelopen, aldus Van den Heuvel. “En de politie gaat nu ook een onderzoek instellen en er is een kenteken van een auto bekend. Bovendien is de vrouw herkenbaar in beeld.”

Had Joling de vrouw eigenlijk straffeloos in haar gezicht kunnen slaan? “Dat hangt een beetje van de situatie af. Als zij zich bedreigend uit of een wapen trekt, dan zou het een vorm van noodweer kunnen zijn. Dat je je eigen huis of lijf verdedigt, maar daar was geen sprake van.

Joling bewoont in Aalsmeer een vanaf de openbare weg eenvoudig toegankelijke twee-onder-een-kapper van 204 vierkante meer. Hij betaalde er in 2015 bijna 1,2 miljoen euro voor.

Foto: NPO, RTL
22 Reacties op “‘Gerard Joling moet alarmknop bij voordeur plaatsen’”


 1. Dries Roel Vink

  Joling kan beter een alarmknop op zijn anus plaatsen ;-)

 2. Peter Wingender

  Joling is een joke, alles voor het nieuws. Hoezo kan hij een vrouw niet zelf de deur uitwerken? En hoezo ga je bij zoiets doms John v/d Heuvel bellen.

 3. Dries Roel Vink

  En waarom moet in dit artikel worden benadrukt dat John vd Heuvel een kaalhoofd is … Meerwaarde?

 4. Sender

  ‘Joling bewoont in Aalsmeer een vanaf de openbare weg eenvoudig toegankelijke twee-onder-een-kapper van 204 vierkante meer. Hij betaalde er in 2015 bijna 1,2 miljoen euro voor’
  Fijn hoor, nog eens alle gegevens vermelden. Werkelijk zeg!.
  Misschien ook even nog waar de sleutel ligt?

 5. RTL Trol-LTR Lort: Erik/Heel Holland Bakt en nog 1000 andere gejatte namen

  Ja en verder

 6. Suzy Wang

  Je kan van m vinden wat je wilt het zal je maar over komen.

 7. Geyle Gustaaf

  Allemaal in scène gezet. Alles voor een beetje aandacht, zo werkt dat in de showbizz.

 8. man pan

  Aantal Dobbermans zal ze leren..

 9. Harrie Jansen

  ik geloof echt niet dat, dat in scene gezet is, de muziek van Gerard, is niet mijn muziek, maar ik vind hem wel leuk, in een praat programma, hij is zeer ad rem, heb hem een keer mee gemaakt tijdens een optreden, toen ik in een discotheek werkte, stond versteld hoe die met ze fans omging, zo leuk, totaal verschil met een Gordon of René, dat ik hem mag komt misschien wel omdat we de zelfde politieke overtuiging hebben.

 10. Fred

  Harrie, of omdat jij ook een reetragger bent

 11. 🇱🇺Johnny 👀

  Die nicht heeft altijd een grote waffel maar zelfs een vrouwtje kan hij niet eens zijn huis uitslaan..maar zij heeft in ieder geval weer de aandacht die dramaQueen.

 12. Timo

  3 typefouten in dit artikel, van harte MC.

 13. Fred

  Johnny, hij is zelfs bang voor een wijf.

 14. Jan Hoekstra

  Aardige vent die Joling. Lachen als hij bij Veronica Inside zit.

  Fred wat een trieste opmerking. Je bent zeker een zielig mannetje met een grote bek achter je schermpje.

 15. Fred

  Kneus Jan Hoekstra moet lachen om grapjes van homofielen.

 16. Lort LTR

  Volgende keer eerst Peter R de Vries bellen!!!

 17. RTL Trol-LTR Lort: Erik/Heel Holland Bakt en nog 1000 andere gejatte namen

  Volgende keer eerst LTR Lort bellen!!!

 18. 🇳🇱Johnny 👀

  Bij mij komen er ook een hele dag vreemde mannen binnen maar dan weet ik dat ze mij komen verwennen.

 19. Hallo, mag ik even ??

  Gerard moet een …Ring bel …kopen, zodat hij op zijn telefoon kan zien wie er aan zijn deur staat,..zijn het onbekende….NOOIT OPEN DOEN GERARD…in die wereld leven wij niet meer, dat was vroeger zo, maar is nu voorgoed verdwenen, met dank aan Den Haag en Brussel.

 20. Sven L.

  @ Hallo mag ik even haha

  Joling kan wel een partnership aangaan met die producent ja; en dan zelf inspreken. Zijn platen klinken ook als sirenes.

 21. sukkel

  Hij had moeten gaan zingen toen dat mens in zn kamer stond was ze zo vertrokken

 22. sport

  @Dries Roel Vink …je bent gewoon asociaal en die horen hier niet thuis.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.