Patricia Paay: ‘Peter, breng me terug op RTL 4!’

Patricia Paay leeft nog steeds op water en brood en daarom is al haar hoop gevestigd op Peter van der Vorst, de nieuwe tv-baas van RTL waarmee ze een vriendschappelijk contact heeft. Dat geeft de tv-diva vandaag aan in weekblad Privé en op pagina Privé. Paay hoopt dat Van der Vorst haar terugbrengt op de buis bij RTL 4, waar ze jarenlang in de jury van Holland’s Got Talent zat. “Ik vind hem een schat van een man, dus wie weet waar hij mee komt voor mij“, geeft de 69-jarige diva aan.

Hij hoeft niet gelijk een exclusief meerjarig presentatiecontract te regelen, geeft Paay aan. “Een contract hoeft niet eens. Ik ben niet zo actief, ik heb ook mijn rust nodig, maar af en toe een programmaatje vind ik leuk.”

Wordt ze dan nergens meer voor gevraagd? “Ik heb al wat aanbiedingen gehad, maar die zijn iets te wild voor mijn leeftijd. Wie is de Mol?, en dat soort dingen, rennen en vliegen in het buitenland… Nee, daar zit ik niet op te wachten.

Een jaar geleden gaf Paay aan geen rooie cent meer te hebben. Zij en haar vriend hebben het nog steeds niet makkelijk. “Maar we zijn allebei handig genoeg. We zijn geen kleine kinderen. Ik heb toch zelf ook marktwaarde? Ik kan van alles doen, dat is helemaal geen punt.

Het Privé-interbview Brengt Peter PAAY terug op tv? kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen