Jan de Hoop voor het eerst met grijs haar op televisie

Geplaatst op do 02 jan 2020 om 8:50

Jan de Hoop was vanochtend voor het eerst op televisie met zijn eigen, grijze haarkleur. Hij combineerde zijn haardracht met een blauwe trui en een blauwe mok. Dat was te zien in de uitzending van het RTL Ontbijtnieuws. De Hoop heeft besloten om per 2020 niet langer zijn haar te verven voor zijn werk als tv-presentator. Hij heeft zijn haar medio november voor het laatst laten verven en heeft de verf er tijdens zijn kerstvakantie in Thailand uit laten groeien.

De nieuwslezer is tot dit besluit gekomen, omdat hij het verven van zijn haar erg vond prikken. “Het prikt altijd een beetje. Het is nooit zo heel aangenaam. Ik ben zó blij dat ik er van af ben“, zei hij onlangs.

De Hoop koos er bewust voor om 2020 te beginnen met grijs haar. Tot voor kort had hij een soort oranje haar. “Ik ben de hele maand december vrij, het is nu begin november en dan kan het de hele maand lekker uitgroeien. Dan kan ik in januari grijs op de televisie”, legde hij eerder uit.

Tv-kijkers zagen de nieuwe haarkeur van De Hoop vanochtend gelijk. “Wat is er met de jaarwisseling met het haar van Jan de Hoop gebeurd?“, twittert Denise bijvoorbeeld. En Nathalie: “Geen jaarwisseling maar een haarwisseling bij Jan de Hoop👍 Staat hem goed.

De Hoop is vanaf nu alleen nog op dinsdag, woensdag en donderdag te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. “Langzaam afbouwen“, twittert hij vandaag.

Lees ook: Jan de Hoop vanaf januari met grijs haar op televisie (14 november)

Foto: RTL
36 Reacties op “Jan de Hoop voor het eerst met grijs haar op televisie”


 1. Feut

  Ik merk bij mezelf dat ik er nu niet bepaals naar uit kijk.

 2. Henk@

  Hij heeft moeite met het ouder worden maar dat gaat wel over.

 3. Moniqe

  Hij ziet er wel 30 jaar ouder uit nu.

  Hij kan z’n haar ook onopvallend donkerblond kleuren, waarom alleen een keuze tussen fluorescerend oranje of grijs?

 4. CB

  En door!!!!

 5. Snake Charmer

  Heeft hij geen tapijtje op zijn hoofd ?

 6. Opkomer

  Haartransplantatie + geverfd haar. Waar zijn we dan in godsnaam mee bezig. Wat ’n lullo. Die man kan gewoon zichzelf niet accepteren. Durf ouder te worden. Wees ’n voorbeeld voor de jeugd. Ik vind dat dit soort gecreëerde mensen onmiddellijk van de buis gehaald moeten worden. Ook Raymond van Barneveld, dat is eng hoe die types zichzelf verbouwen. Ik wil daar niet mee geconfronteerd worden

 7. Monique

  Dan kijk je niet Opkomer. Maar dan mag je ook geen pron meer kijken, daar is iedereen ook verbouwd. En RTL. En Talpa. En de sportschool, dat is ook allemaal kunstmatig. etc etc.

 8. Een bord voor je kop is lekker rustig voor de ogen

  Hij heeft zijn oubollige truienmerk weer aan. Hij moet wat doen voor een gratis trui. Zelfs zijn haar moet passen in de kleur van zijn trui en mok.

 9. Opkomer

  Dank je wel voor de tip Monique. Aan zo’n nepwereld doe ik niet mee. Geen wonder dat moslims kritiek op onze samenleving hebben. We zijn allemaal een groot stel decadente enge egoisten bij elkaar die voor de spiegel staan te bedenken wat we gaan veranderen. Westerse mensen hebben hun toekomstige ondergang aan zichzelf te danken.

 10. MediaPrak

  Dit is waarschijnlijk de show-opener van Boulevard. Loopt vh EO-hoofd “Hallo Gelredoooooom’ Vandenbosch al rond in De Barend & van Dorpweg, voor een spraakmakende reportage?

 11. man pan

  @Opkomer
  Najib Amhali heeft een haartransplantatie

 12. DH el.

  @Opkomer
  Dat kun je ook door gaan trekken en bijvoorbeeld zeggen dat je geen medicatie of antibiotica meer mag innemen omdat dat onnatuurlijk is en nep. Of naar de tandarts gaan en een kroon laten plaatsen, of een nieuwe knie. Of naar de kapper. Of je nagels knippen.

 13. Bep

  Vaak valt grijs haar mij niet op maar geverfd haar des te meer, te donker vaak voor de leeftijd. Grijs oogt natuurlijker.Het staat je goed Jan, dat oranje haar leidt af.

 14. Suzy Wang

  voor moj blijft het n flauwe muts.

 15. Annoniemus

  Nu zie je ineens hoe oud die vent eigelijk is !

 16. Leo

  Jan, staat je beter zo hoor! Gewoon je zelf zijn.

 17. Ria Visser

  hahahahahhahaha

 18. Dorus

  Verjongen!!!!!

 19. cathy

  Nou Jan .Het staat je erg goed .

 20. q8

  gewoon accepteren jan,
  je moet maar denken ;al draagt een aap een gouden ring…..t is en blijft een lelijk ding,
  iedereen een fijne dag

 21. robb

  Mensen worden ouder en dan zie je er zo uit , dit is beter Jan dan elke maand een verpot over je hoofd en ook natuurlijker bij het gezicht ,even wennen en het plaatje is weer compleet.

 22. sokkenbreier

  Gelukkig Nieuwhaar

 23. snoezigkleinhertje

  Maakt voor dit verlepte nieuwslezertje toch niet uit ,het enigste wat voor dit monster nog zou kunnen helpen is een hoofdtransplantatie.

 24. Herman Hoogsteder

  Wat een eng misselijk mannetje is het toch.

 25. Tinie

  Een grijs behaarde bejaarde, het staat hem onwijs goed.

 26. Ron

  Even wennen, het staat niet zo met zijn gebruinde tint op dit moment. Ik zag hem liever met dat andere kleurtje in zijn haar. Dat klopte wat meer. Hij geeft nu licht zowat :-)

 27. Pablo ijscobar the first

  @opkomer 9.42: uitstekend verwoord. Klasse!

 28. A.M.

  Het staat Jan prima, hoort gewoon bij je leeftijd! Overigens was Jan allang te zien met zijn grijze haar op omroep Gld. En ik zie veel geverfde types op tv waarvan ik denk: dat is ook geen gezicht!

 29. ikweethetbeter

  Klasse Jan ,je ziet er goed uit …

 30. Bea

  wat een geweldige man is het toch

 31. Dreetje

  Is er al bekend wat hij gedaan heeft tijdens zijn vakantie in Thailand?

 32. 100% Gegarandeerde RTL Pulp

  Jan is grijs geworden sinds zijn RTL programma afgelopen najaar zo geflopt is.

 33. Bart

  Man pan@ hoe weet je dat najib een haartransplantatie heeft. Als dat echt zo is, dan heeft hij duidelijk daarop bezuinigt of hij heeft het laten doen, door iemand die dat totaal niet kan.

 34. FlyingLotus

  Dit manmens hoort in een verzorgingstehuis en niet meer op de televee.

 35. AlexF-Arnhem

  een Hans van de Togje

  Hans destijds bij Rad van Fortuin ook zijn grijze haren laten zien.
  Was snel afgelopen met het programma.

 36. Zo zit het

  Zag tijdens de nieuwjaarsnacht ook nog Jacques Herb. Deze zeer oude man heeft nog helemaal geen grijs haar maar lichtbruin haar. Verschrikkelijk gezicht, gelukkig werd er weer eens weggezapt naar de volgende zender.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.