Jan de Hoop voor het eerst met grijs haar op televisie

Jan de Hoop was vanochtend voor het eerst op televisie met zijn eigen, grijze haarkleur. Hij combineerde zijn haardracht met een blauwe trui en een blauwe mok. Dat was te zien in de uitzending van het RTL Ontbijtnieuws. De Hoop heeft besloten om per 2020 niet langer zijn haar te verven voor zijn werk als tv-presentator. Hij heeft zijn haar medio november voor het laatst laten verven en heeft de verf er tijdens zijn kerstvakantie in Thailand uit laten groeien.

De nieuwslezer is tot dit besluit gekomen, omdat hij het verven van zijn haar erg vond prikken. “Het prikt altijd een beetje. Het is nooit zo heel aangenaam. Ik ben zó blij dat ik er van af ben“, zei hij onlangs.

De Hoop koos er bewust voor om 2020 te beginnen met grijs haar. Tot voor kort had hij een soort oranje haar. “Ik ben de hele maand december vrij, het is nu begin november en dan kan het de hele maand lekker uitgroeien. Dan kan ik in januari grijs op de televisie”, legde hij eerder uit.

Tv-kijkers zagen de nieuwe haarkeur van De Hoop vanochtend gelijk. “Wat is er met de jaarwisseling met het haar van Jan de Hoop gebeurd?“, twittert Denise bijvoorbeeld. En Nathalie: “Geen jaarwisseling maar een haarwisseling bij Jan de Hoop👍 Staat hem goed.

De Hoop is vanaf nu alleen nog op dinsdag, woensdag en donderdag te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. “Langzaam afbouwen“, twittert hij vandaag.

Lees ook: Jan de Hoop vanaf januari met grijs haar op televisie (14 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen