Jan de Hoop vanaf januari met grijs haar op televisie

Geplaatst op do 14 nov 2019 om 10:00

Jan de Hoop doet een Cilly Dartelletje. De RTL-nieuwslezer stopt met het kleuren van zijn haar en zal vanaf januari met zijn originele, grijze haarkleur op het beeldscherm verschijnen. Dat kondigt hij aan in zijn gezapige vlogserie. De Hoop laat zien hoe hij voor het laatst plaatsneemt op de kappersstoel om zijn grijze haren weg te verven. “Dit is dus de laatste keer dat het papje erin gaat. Het prikt ook altijd een beetje. Het is nooit zo heel aangenaam. Ik ben zó blij dat ik er van af ben.

De nieuwslezer laat zich al jaren verven bij Bruins Herenkapper in Ugchelen. “Het grappige is dat kapper René die mij zo dadelijk gaat kleuren dat eigenlijk nooit meer doet. Het is een herenkapper en dat verfgedoe heeft hij jaren geleden al afgeschaft, maar speciaal voor mij gaat zo dadelijk toch de verf erin en dat doet hij dan al vijf jaar. Voorwaarde is wel dat ik het papje zelf hier achter mij bij het Kruidvat haal.”

Nu stopt De Hoop er dus mee. Maar waarom doet hij het nu dan nog voor de laatste keer? “Waarom dan nog een laatste keer vraag je je af? Omdat we op vakantie gaan. Ik ben de hele maand december vrij, het is nu begin november en dan kan het de hele maand lekker uitgroeien. Dan kan ik in januari grijs op de televisie.”

Dat was het laatste knipje met het haar in deze kleur. In de volgende vlog is het al grijs.”

Foto: RTL, Mike van den Toorn
19 Reacties op “Jan de Hoop vanaf januari met grijs haar op televisie”


 1. Angela de Jong - eet van 2 walletjes

  Angela: Wat een heerlijke roddel

  Echt een zeer laag niveau. Past precies bij het plebs van Boulevard.

 2. robb

  Had het dan grijs geverfd.

 3. K.C.T.

  En ik maar denken dat deze druilerige dag weinig schokkends zou brengen,,,Wauw het begint meteen te stomen,,,, wat een verademing, wat een nieuws, wat een geweldig begin van een nieuwe dag,,,, OH DEAR wees gegroet mijn dag kan niet meer stuk!!!

 4. P0epveegpiet

  Oranje haar of niet, het blijft een zachtgekookte wortel.

 5. Eveline

  Nou ik heb nieuws voor hem, dat gaat er niet uitzien hoor. Als je het jaren rood verft en je laat het uitgroeien naar je eigen kleur grijs heeft het echt een speciale behandeling nodig bij een echte kapper en niet eentje waar je zelf een pak Kruidvat verf meeneemt. Haha ik zie het al gebeuren dat ik mijn eigen verf meeneem naar mijn kapper. Ze zal vragen of ik van het padje ben,

 6. Solimon

  Ach gossie, Pipo de clown van het Luxemburgs ochtend bulletin Hei Elei Kuck Elei kondigt aan afstand te gaan doen van zijn rode haar kleur !.. Dat geeft helemaal niet hoor beste Jan !.. Ondanks uw grijze haren zullen wij u altijd blijven herinneren als de trouwe clown van Luxembourg TV, dat 30 jaar trouw hetzelfde kunstje ijverig bleef doen voor Baasje Bertelsmann !.. Meneer de Hopeloze er is hoop, ja ook voor u, eens clown altijd de clown !..

 7. Jomanda - AD Roddelblad

  Iets snap ik niet

  Het is toch “nep”haar dat hij van onderen heeft weg gehaald en heeft laten plakken op zijn kop?

  Pruiken worden toch ook niet grijs.

  Het lijkt Rutte III wel. Zo worden wij nu ook bedonderd door Boulevard. Hoewel dat is dan weer geen nieuws.

 8. anoniemmm

  al draagt een aap

  een gouden ring

 9. Actries van Houten

  Nu nog zo’n grote groene uilenbril op z’n neus en het is precies Carry Slee.

 10. Corrie

  Jan de Hoop vliegt eruit. Na zijn schandalige actie, ligt zijn ontslagbrief al klaar.

 11. Suzy Wang

  met reclame voor: de DELAAAAA.

 12. Peter

  Jan zit zo vastgeklampt aan zijn Luxemburgs nieuws deskje dat je hem er met geen mogelijkheid weer vanaf krijgt. Bang om in het zwarte gat te gaan vallen als dat hij is. Veel meer dan voorlees meneertje spelen kan deze man verder totaal niets. Had gewoon het geluk gehad dat RTL-Veronique geen noemenswaardige nieuws presentatoren kon krijgen 30 jaar geleden.

 13. Duiven Tilly

  Jan met het toneel verlaten – het is goed zo – met dit soort krampachtige acties lukt het ook niet meer –

 14. sorbo

  Jan zoekt aandacht, hij heeft ook niet veel te doen.

 15. lies

  jan houd hoop

 16. Annoniemus

  Hij heeft nog drie haren op z’n kop dan maakt het ook niet meer uit !

 17. anoniemmm

  jan de hoop reacties blijven weg

  met andere woorden

  je bent uitgepoept (d).

  ga een eigen bedrijf beginnen

  maandloner lekker he

 18. Bridget Maasland

  Goede presentator, beetje te oud voor mij hihi

 19. Medusa

  Gelukkig Jan. Het was erg zichtbaar dat je je haar verfde.. slechte kapper of huisvlijt?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.