Erland Galjaard reageert op cokesneer Chantal Janzen

Na Wendy van Dijk zélf reageert nu ook haar man Erland Galjaard op de recente cocaïnesneer van Chantal Janzen. Hij besteedt er liever helemaal geen aandacht aan. Dat geeft de Talpa Network-bobo aan in weekblad Story. Het blad van Janzen deed in een aankondiging net alsof Wendy van Dijk in de nieuwste editie zou bekennen een cocaïneverslaving te hebben, maar in werkelijkheid ging het om een onbekende vrouw met dezelfde naam. Dat stond er alleen niet bij.

Janzen wachtte lang met excuses en Van Dijk betichtte haar oud-RTL-collega van oud nieuws. Door hun reacties leek hun verstandhouding alleen maar nóg meer bekoeld te zijn. Ook Galjaard wil geen woorden vuil maken aan de actie van &C.

Galjaard wil in de Story alleen kwijt: “Wendy is er heel goed in om dat van zich af te zetten. Ik heb dat inmiddels ook wel geleerd, maar zij kan dat echt heel goed.”

Bijna precies een jaar geleden maakten Er en Wen bekend een huwelijkscrisis te hebben. Die is nu bezworen. “Het is nu een jaar geleden dat bekend werd dat wij het moeilijk hadden. En gelukkig hebben we de kans en ruimte gekregen om aan alles te werken.

Het was niet makkelijk, zegt Galjaard. “Dat is het natuurlijk nooit. Maar ik vind het fijn om weer samen te zijn“, zegt hij. “We zijn echt een grote, happy familie.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen