Dennis Schouten slaat terug: ‘Kim Kötter is leugenaar’

Dennis Schouten is verbijsterd dat Kim Kötter haar wangedrag op de uitvaart van zijn ex Lotte van der Zee vorig jaar ontkent. Ze is een leugenaar. Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica. Schouten stelt dat Kötter de aandacht naar zich toe trok op de uitvaart en dat hij dat ongepast vond. De tv-persoonlijkheid kwam bij haar collega’s van Shownieuws met een ontkenning en dat programma heeft ook unaniem partij voor haar gekozen. Veronica-ster Wilfred Genee blijft achter Schouten staan. 

Genee gaf Schouten gisteren opnieuw een podium om Kötter te beschuldigen van wangedrag op een uitvaart. “Je bent niet de eerste die belt. Wat een gedoe zeg, wat een gezeur. Er luistert kennelijk niemand naar die podcast van jullie, maar het brengt wel veel gedoe.”

Schouten blijft achter zijn verhaal staan. “Het is écht zo gegaan. Ik liep die kant op, ik liep er met mijn zusje, het regende. Zo’n dag vergeet je niet. Het was een heel verdrietige dag. Het zou wel gek zijn als ik ga liegen over een begrafenis van mijn overleden vriendin. Dan ben je best een klootzak.

Hij vervolgt: “Ik vind het ook dom dat er om zoiets kleins op die begrafenis… Want de reden dat we er waren is natuurlijk veel erger dan het gezeur over het ego van Kim Kötter. Maar we liepen daar en zij stond in de zij-ingang van de kerk en toen was het: ‘Hallo!’ Ik: ‘Hallo.’ Zij: ‘Kom je er hier in?’ Ik: ‘Waarom?’ ‘Nou’, zegt ze. ‘Dan kun je bij de ouders gaan staan en mensen een hand geven.’ Het is letterlijk zo gegaan als ik zei.”

Wilfred Genee: “Zij wil niet reageren. We hebben haar de gelegenheid gegeven om te reageren, maar zij zegt: ‘Het is zoiets pijnlijks en dat mag je niet doen, aangezien Lotte overleden is.’”

Geestig dat ze nu ineens niet in de spotlights wil, aldus Schouten. “Kim Kötter ging bij de uitvaart nog even staan van: ‘Ja, ik ben er bij!’ Die avond stond ze in Shownieuws te vertellen dat de hemel een engel rijker is en daarna werd het bruggetje gemaakt dat zij een zekere Romy Monteiro had zien zoenen bij Holland Zingt Hazes.”

Weet je wat het is, het zal wel gebruikelijk zijn in de mediawereld, maar wat Kim vooral belangrijk vindt is dat het af en toe nog wel over Kim gaat. Dat is haar toen gelukt. En als ik dat dan zeg, dan is Kim boos. Maar ik heb niks van haar gehoord.”

Lees ook: Kim Kötter ontkent wangedrag op uitvaart: ‘Gênant’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen