Kim Kötter ontkent wangedrag op uitvaart: ‘Gênant’

Shownieuws-deskundige Kim Kötter heeft zich vorig jaar misdragen op de uitvaart van model Lotte van der Zee door de aandacht naar zich toe te trekken. Die beschuldiging uit Dennis Schouten, de ex van Lotte, in de podcast Littekens van Wilfred Genee. Schouten herinnert zich de afscheidsplechtigheid nog als de dag van gisteren. “Er was een heel mediaspektakel, maar ik dacht: ik hou me er een beetje afzijdig van, ik ga gewoon in die rij staan. Dat was twee uur lang in de regen.”

Toen stond Kim Kötter daar ook, aldus Schouten. “Miss Nogwat, en zij zei: ‘Ja, hé, hallo! Kom maar hier erin aan de zijkant van de kerk!’ Ik zei: ‘Wat doen?’ Zij: ‘Dan sta je naast die ouders.’”

Schouten begreep er niks van. “Toen zei ik: ‘Maar ik ben niet meer haar vriend, waarom zou ik gecondoleerd moeten worden door de mensen?’ Toen zei ze: ‘Ik sta er ook?’ ‘Waarom dan?’ ‘Ja, ik was dit Miss Nederland.’ Toen dacht ik: so what?

Het was echt heel raar, aldus Schouten. “Die spoort niet helemaal. Ik was wel echt verdrietig die dag en zij stond daar interessant te doen.”

Ontkenning

Er is helemaal niets van waar, aldus Kötter. “Het is van A tot Z gelogen. Het is niet waar wat deze jongen zegt. Ik heb hem helemaal niet uit die rij gehaald en ik ben überhaupt niet bij die rij geweest, want ik ben via de achteringang naar binnen gegaan. De ouders hebben mij gevraagd om op die dag de pers een beetje te begeleiden, omdat ze er zelf te emotioneel voor waren. Dat heb ik naar eer en geweten gedaan, ook met mijn eigen verdriet.”

Kötter hoopt dat men Schouten geen aandacht schenkt. “Heb het er gewoon niet meer over. Geef deze jongen alsjeblieft geen aandacht, want dat verdient hij niet.”

Persbericht

De uitspraken van Schouten worden uitgelicht in een persbericht dat Radio Veronica heeft rondgestuurd. “Schokkende onthulling Dennis Schouten over Kim Kötter in podcastserie Littekens“, luidt de kop.

Kötter vindt het misplaatst. “Het is gênant dat Radio Veronica over de rug van een overleden meisje dit verzinsel in een persbericht naar buiten brengt ter promotie van een podcast. Het is respectloos naar de familie van Lotte naast het feit dat de uitspraak niet waar is. Radio Veronica had zich nog een keer achter de oren moet krabben toen ze dit bericht naar buiten brachten.

De sterren van Shownieuws vinden dat Schouten zijn excuses aan moet bieden.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen