Gerard Ekdom: ‘Bram Krikke gaat RadioRing winnen’

Geplaatst op za 25 jan 2020 om 10:00

Gerard Ekdom denkt net als Wilfred Genee dat de verkiezing om de Gouden RadioRing een gelopen race is. Die ring gaat sowieso naar de show van Bram Krikke, vanwege zijn bijna één miljoen volgers op sociale media. Dat heeft hij gezegd op NPO Radio 1. De Gouden RadioRing verliest zijn relevantie doordat je voor de winst vooral veel volgers nodig lijkt te hebben. Gerard en Wilfred zijn in tegenstelling tot Bram vooral van de oude media en hebben die enorme socials-aanhang niet.

Ekdom is met zijn show een van de vijf genomineerden. “Ik was heel erg verrast dat ik überhaupt genomineerd was. Ik dacht: het zal wel een keer ophouden, dat stopt een keer. Ik was helemaal verbaasd. Ik ben heel vereerd, maar winnen is een ander verhaal, want ik ben kansloos. Bram gaat hem winnen.”

Is het niet vooral een wedstrijd voor ijdeltuiten, zoals Ruud de Wild het noemt? “Ach, wel nee. Het is toch leuk? Je moet het allemaal niet zo serieus nemen. Het is gewoon lachen, ik ben genomineerd! Hallo, wat leuk.”

Krikke komt op de socials nu met filmpjes om zijn concurrenten uit te dagen. “Ik moet er heel erg om lachen. Ik vind het grappig. Ik kijk een beetje vanaf de zijlijn toe wat er gebeurt en ik vind het lachen.”

Lees ook: Wilfred Genee: ‘RadioRing opdoeken als Krikke wint’ (22 januari)

Foto: Talpa








24 Reacties op “Gerard Ekdom: ‘Bram Krikke gaat RadioRing winnen’”


 1. Berend von Nærenstein

  Social Media.
  Dat is voor als je geen echt leven hebt.
  Succes met je gouden ring,
  Het is en blijft een lelijk ding.

 2. Dries Roel Vink

  Gerard wil krikke en/of Krikke!

 3. Haanos

  Als je genoeg volgers hebt kun je alles worden en winnen.

 4. Nicole

  Als RTL trol wil ik dat PvdV deze ring mag winnen als hij daarna maar ophoepelt.

  Hij heeft van RTL een puinzooi gemaakt.

 5. Thierry Bardot.

  Echt Holland op z’n smalst de slechte eigenschappen van ‘Hollanders’. Meestal is het een spottende uitroep, die duidt op de bekrompenheid, kleinzieligheid of zuinigheid van Nederlanders.

 6. Fox Mulder

  Hé Gerard doe nog eens een woordgrap!

 7. Ron

  Mocht die blaag van een Krikke winnen is dat het tevens het failliet van deze prijs. Al jaren een gedrocht, in alles. Hoe hij er uit ziet, hoe het ‘gala’ wordt uitgezonden en wie hem winnen. De Marconie prijs is dan nog de enige prijs die wat van waarde heeft.

 8. Rob

  Het is simpel: de tijden zijn veranderd. Krikke is echt grappig en heel populair. Dus? Old school DJs als de Wild, Ekdom e.a. kunnen het niet uitstaan dat zij niet niet meer hip zijn. En Genee zat gisteravond schaamteloos zichzelf te promoten en Veronica Inside om stemmen te winnen. Als iemand het zeker niet verdient, is het Genee. Kom op Krikke! Haal dat ding alsjeblieft weg van alle old school DJs.

 9. Anne

  Juist Rob, wat een conservatieve ijdeltuiten die oude DJ’s. Denk aan Gutmensch Frits Spits, Jeroen ‘moeite met ouder worden’ van Inkel en Ruud ‘kijk mij eens tegendraads zijn’ de Wild. Weg ermee, jullie tijd is voorbij.

 10. HansR

  @ Ron ben jij toevallig Wilfred Genee? Die is ook zo jaloers dat ie dit keer niet genoeg VI blinde aanhang heeft ,die Johan Derksen zijn zielige praatje op dat onnozele bulder lachprogramma, te stemmen.

 11. HansR

  @Anne
  Is die Frits Spits niet dat mannetje dat zo boos werd toen in DWDD zijn boekje niet genoeg omhoog gehouden werd. Ons zogenaamde taalwonder dat maar niet van de radio is af te slaan? Een Hennie Huismannetje, niet weg te krijgen.

 12. Diana

  @HansR
  Ron is een werkloze oude homo met 2 jaar lagere school.

 13. Chiel

  De enige juiste reactie. Anders ben je ook maar zuur natuurlijk.

 14. Marko

  Nicole

  RTL was al ’n puinhoop voor Peter van de Vorst zijn voorganger
  doet ’t nu bij de andere zender ook niet goed, daar heb jij geen commentaar op.

 15. Coen

  Bij1 volger op de snelweg word ik al nerveus.

 16. Mm

  Wat een rotkop

 17. Dreetje

  Ik vraag me altijd af wie er zo labiel is om zijn / haar stem uit te brengen bij dit soort prijzen.

 18. Commerciële Yoghurt

  Zolang een ieder zoveel kan stemmen als men wilt, is dit een lachwekkende domme prijs geworden die niets meer voorstelt.

  De tijden van weleer zijn al lang vervlogen.
  Geen Dj’s ala Lex Harding, Ferry Maat of Erik de Zwart, maar een radiopresentator als ene Bram Krikke is de a-social media maat.
  Treurigheid troef dus.

 19. AlexF-Arnhem

  allemaal al afgedwongen door Paulinne Krikke. Anders wou ze niet weg uit Arnhem.

 20. keesencofan

  televizier-ring naar kees en co?

  ik kijk uit naar de nieuwe afleveringen, die beginnen 22 februari elke zaterdag om 5 over 8 ’s avonds op rtl4.

 21. Albert

  Toch nieuw seizoen het spijt me …

 22. eeeeheeeeeheeeerbenWeeenemars

  Een grijnzende PEDOFIEL die zijn kop oranje laat spuiten en zijn schaamhaar op zijn kop laat naiien. Die dan denkt dat het mooi is om naar hem te kijken, die heeft alle aansluiting met de realiteit verloren. En zijn voeten stinken ongelofelijk weet ik uit betrouwbare Hilversumse bron. Weg met dat type.

 23. 🐔Meneer de Uil

  Oeps…
  Om Den Bram Baasch te verslaan, zult u dus eerst uw eigen aantal volgers moeten… opkrikken!

  Haha… snapt u… op-KRIKKE(N)!

 24. Wilfred Geen E

  Vanavond mezelf maar weer eens promoten..daarna Bram krikke..

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.