SBS 6 zoekt nieuw duo voor Paleis voor een Prikkie

SBS 6 zoekt naar een nieuw duo om de naar RTL overgestapte Frank Jansen en Rogier Smit op te volgen als hosts van de tv-hit Paleis voor een Prikkie. Er wordt gemikt op onbekende talenten. Dat heeft Talpa Network laten weten. Paleis voor een Prikkie was een grote kijkcijferhit, dus de zender van John de Mol geeft het programma niet graag op. De titel gaat door met twee nieuwe presentatoren, maar wie dat zijn is op dit moment nog niet bekend. Talpa heeft namelijk een vacature uitstaan.

Het nieuws werd gisterenavond bekendgemaakt in Shownieuws. “Frank en Rogier waren ook niet bekend, dus SBS zoekt weer naar twee onbekende talenten. Die kunnen zich opgeven“, legde deskundige Mark Schaaf uit.

SBS 6 is niet op zoek naar een solotalent. “Je kan je als duo opgeven. Je moet in elk geval een filmpje opsturen van één minuut, waarin je jezelf en je partner voorstelt. Je moet natuurlijk ook iets met interieur hebben en je moet van niets iets kunnen maken. Ook moet je een kanjer zijn in pingelen en afdingen.

Paleis voor een Prikkie is het programma waarin Frank en Rogier met een budget van maar 250 euro tientallen arme gezinnen hielpen aan een nieuw interieur.

Nieuw presentatietalent kan zich opgeven via de website van SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen