‘Cocaïne-ontslag royalty-Marc lekte uit door Peter R.’

Jan Roos veroorzaakte in november 2018 flink wat controverse met zijn bewering dat Marc van der Linden op staande voet zou zijn ontslagen bij RTL Boulevard vanwege uit de hand gelopen cocaïnegebruik. Nu onthult hij zijn bron: niemand minder dan Peter R. de Vries. Roos blijft bij zijn bewering over het ‘cocaïneontslag’ van Van der Linden. “Dat was ook een gegeven. Hij was op een gegeven moment zo in de war dat hij uit de studio is begeleid. Dat weet ik van Peter R. de Vries.”

De Vries heeft het nieuws gelekt, aldus Roos in de podcast Littekens. “Dat is de bron van het verhaal dat die gozer is ontslagen, maar uiteindelijk weer bij de tent is binnengetrokken.”

Heeft hij het zelf gehoord van De Vries? “Dat heeft hij iemand anders verteld, die mij goed vertrouwt. Het is niet dat ik wakker word en wat heb verzonnen, maar ik heb vaak hele goede bronnen. Ik weet dat het in de televisiewereld dan een goed gebruik is om dat niet te vertellen, want dat schaadt je carrière en dat klopt.”

Is het wel handig om dit soort dingen naar buiten te brengen? “Dacht je dat ik binnenkort bij RTL Boulevard wordt gevraagd ofzo?

Lees ook:
‘RTL 4 ontslaat Marc van der Linden op staande voet’ (november 2018)
RTL 4 noemt ontslag Marc van der Linden onzin (november 2018)
Marc van der Linden: ‘Jan Roos heeft aandacht nodig’ (november 2018)
Marc dreigt Shownieuws: ‘Zwijg over cocaïneroddel!’ (november 2018)
Royalty-Marc zet pedante Peter R. de Vries op zijn plek (november 2018)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen