Chantal Janzen wint vagina-oorlog van Linda de Mol

Chantal Janzen is haar kioskrivale Linda de Mol te slim af geweest in een heuse vagina-oorlog. Waar het blad van de RTL-ster nu al in de winkels ligt met een vaginaspecial, volgt die van de SBS-ster pas volgende maand. Dat constateert bladenmaker Guido den Aantrekker, de baas van Story, op Twitter. Janzen heeft met de vagina-editie flink wat publiciteit gecreëerd voor haar blad. Volgens de presentatrice is het tijd dat we allemaal wat minder krampachtig doen over de flamoes.

Janzen begrijpt de hele controverse over het probleem niet zo. “Vrouwen hebben een vagina, dus waarom doen we er in vredesnaam zo ongemakkelijk over?

Met dit kennelijk controversiële onderwerp staat Janzen nu flink in de belangstelling, helemaal door haar onthulling dat haar dokter na een uitstrijkje onrustige cellen vond. En al die PR had Linda de Mol natuurlijk graag gehad voor háár vagina-editie.

Die vagina-editie van De Mol komt straks een beetje als mosterd na de maaltijd en daarmee heeft Janzen de vagina-oorlog gewonnen, oordeelt Den Aantrekker. “De vagina-oorlog tussen Chantal Janzen en Linda de Mol blijkt gewonnen door Chantal: haar blad &C is al uit, LINDA. volgt op 19 februari met exact hetzelfde themanummer.

De Mol kan het zaakje nog redden met een spraakmakende editorial, aldus Den Aantrekker. “De brandende vraag is: gaat Linda de Mol in haar volgende editorial over het vagina-euvel van Chantal Janzen heen?

LINDA.-eindredacteur Margot Jamnisek laat, snerend naar Janzen, weten: “Nu nog de uitwerking beoordelen, Guido 🙋‍♀️

Den Aantrekker: “O, ik verwacht absoluut dat LINDA. de creatiefste uitvoering heeft. Maar nog niet in de schappen dus geen mening mogelijk. Het is me wel iets te toevallig dus een van jullie is de copycat 😉

Jamnisek: “Blijkbaar leven sommige onderwerpen… of er leven ook mollen in uitgeversland 🤓

Lees ook: Linda de Mol haalt uit naar Chantal Janzen: ‘Niet chic’ (19 december)

De vaginacovers:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen