Eva Jinek haalt bakzeil bij NikkieTutorials

Eva Jinek heeft met haar redactie hard geprobeerd om Nikkie de Jager, op YouTube bekend als NikkieTutorials, te strikken om te praten over haar coming out als transgender, maar het is haar niet gelukt. Dat vertelde de presentatrice woensdagavond in haar talkshow op RTL 4. NikkieTutorials werd vorige week wereldnieuws met haar coming out. Iedereen wilde haar verhaal hebben, maar ze koos uiteindelijk voor een, vrij kritiekloos, interview met Ellen DeGeneres.

Aangezien De Jager niet wilde aanschuiven, zond Jinek de beelden uit The Ellen DeGeneres Show maar uit. “Ik had haar natuurlijk ook uitgenodigd, maar toen ik hoorde dat ze naar Ellen ging begreep ik wel dat ik het moest afleggen. Dat snapte ik wel.

Jinek vindt het wel heel goed dat De Jager bij DeGeneres zat. “Het feit dat ze nu een soort rolmodel kan zijn en bij Ellen mag aanschuiven, dat maakt indruk.”

Jinek is al jaren fan van de beautyvlogger. In 2017 had ze haar wél in de uitzending en zei ze: “Ik ga nu gewoon mijn make-up coming-out hebben. Ik weet dat het waarschijnlijk niet past bij het beeld van een journalist, maar alles wat jij doet: I love it. Ik zeg het maar gewoon: jij bent mijn God. Ik vind het echt ongelooflijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen