Viktor Brand verft haar voor tv-werk: ‘Ik ben grijs’

Viktor Brand (48) verft zijn haar om er een beetje jeugdig uit te zien op televisie. Hij heeft vooralsnog geen botox of fillers gebruikt. Dat vertelt de SBS 6-presentator in gesprek met Beau Monde. Als bijna-vijftiger moet Brand het nodige onderhoud plegen. “Eens per drie weken de kapper en twee keer per jaar een kleurtje erdoorheen. Ik heb saai, assig grijs haar van mijzelf. De spoeling maakt het mooier, maar een paar dagen onder de Mallorcaanse zon en ik ben zo blond als Dries Roelvink.”

Hij doet wel actief aan gezichtsvezorging. “Ik gebruik elke ochtend en avond facewash en ik smeer een vette crème“, legt de presentator van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak uit.

Heeft Brand zich wel eens laten behandelen om er beter uit te zien? “De bijna beroemde tandarts Kleinsman, heeft mijn voortand rechtgezet en voorzien van een facing. Botox en fillers heb ik nooit gedaan.”

Het is vooral belangrijk om gezond te leven, zegt hij. “Ik eet gezond en ben sportief. Dankzij het jonge team met wie ik werk en klets over dates en liefde, voel ik me fris. Ze geven me het gevoel nog geen ouwe zak te zijn.

Dat is hij wel een beetje. Zo heeft hij geen zin meer in seks. “Zonder telefoon is leven bijna niet mogelijk. Weet je, het frisse is er toch wel van af, ik ga voor ‘nooit meerr seks’. Laat ik eerlijk zijn, het is ook gewoon gedoe.

Lees ook: SBS 6-ster klapt uit de school: heel slecht eten op set (7 augustus)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen