Viktor Brand verft haar voor tv-werk: ‘Ik ben grijs’

Geplaatst op ma 09 dec 2019 om 17:00

Viktor Brand (48) verft zijn haar om er een beetje jeugdig uit te zien op televisie. Hij heeft vooralsnog geen botox of fillers gebruikt. Dat vertelt de SBS 6-presentator in gesprek met Beau Monde. Als bijna-vijftiger moet Brand het nodige onderhoud plegen. “Eens per drie weken de kapper en twee keer per jaar een kleurtje erdoorheen. Ik heb saai, assig grijs haar van mijzelf. De spoeling maakt het mooier, maar een paar dagen onder de Mallorcaanse zon en ik ben zo blond als Dries Roelvink.”

Hij doet wel actief aan gezichtsvezorging. “Ik gebruik elke ochtend en avond facewash en ik smeer een vette crème“, legt de presentator van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak uit.

Heeft Brand zich wel eens laten behandelen om er beter uit te zien? “De bijna beroemde tandarts Kleinsman, heeft mijn voortand rechtgezet en voorzien van een facing. Botox en fillers heb ik nooit gedaan.”

Het is vooral belangrijk om gezond te leven, zegt hij. “Ik eet gezond en ben sportief. Dankzij het jonge team met wie ik werk en klets over dates en liefde, voel ik me fris. Ze geven me het gevoel nog geen ouwe zak te zijn.

Dat is hij wel een beetje. Zo heeft hij geen zin meer in seks. “Zonder telefoon is leven bijna niet mogelijk. Weet je, het frisse is er toch wel van af, ik ga voor ‘nooit meerr seks’. Laat ik eerlijk zijn, het is ook gewoon gedoe.

Lees ook: SBS 6-ster klapt uit de school: heel slecht eten op set (7 augustus)

Foto: SBS
30 Reacties op “Viktor Brand verft haar voor tv-werk: ‘Ik ben grijs’”


 1. Timo

  Schil de appels en snijd ze in kleine blokjes. Verwarm de melk tot kamertemperatuur en smelt de roomboter in een pannetje of in de magnetron. Wel de rozijnen in lauw water en dep ze droog met keukenpapier. Doe de bloem en het zout in een grote kom. Meng de gist en de suiker met een beetje warme melk en doe dit bij de bloem. Giet beetje voor beetje de melk er bij zodat een gladde massa ontstaat. Roer nu de losgeklopte eieren er door tot ze volledig in het beslag zijn opgenomen. Voeg de gesmolten roomboter toe. Voeg kaneel naar smaak toe. Wees niet te zuinig; er mag gerust een eetlepel of meer door. Meng voorzichtig de rozijnen en de stukjes appel door het beslag. Verdeel het beslag over 2 kommen (of gebruik 1 hele grote kom of schone emmer) en dek deze af met een warme, vochtige theedoek. Zet op een warme plaats en laat ongeveer een uur rusten. Verwarm de olie tot ongeveer 160 graden. Dompel de lepels even in de hete olie en maak hiermee kleine bergjes beslag. Laat ze voorzichtig in de olie glijden. Maak ze niet te groot en doe er niet teveel tegelijk in de olie! Als de bollen niet uit zichzelf omdraaien, dompel ze dan een seconde onder; meestal draaien ze dan om. Schep de oliebollen uit de pan als ze egaal bruin zijn. Even boven de pan uit laten lekken en dan in een schaal of vergiet met keukenpapier leggen. Leg tussen elke laag oliebollen een laag keukenpapier. Bestrooi de oliebollen pas met poedersuiker als ze voldoende afgekoeld zijn. Eet smakelijk! lekkerensimpel.com/zelfgemaakte-oliebollen

 2. Flash

  Emancipatie werkt beide kanten op (anglicanisme) Vrouwen houden al decennia lang bewust mannen voor de gek met gekleurd haar, make up, nephaar, corrigerende kleding, fillers etc. Dan mogen mannen dat ook.

 3. Paul de Geeuw

  Timo, zal ik jouw bollen eens in de olie dompelen en daarna bestrooien met mijn huisgemaakte poedersuiker?

 4. Leo knots

  En wat is precies het nieuws?

 5. Ray

  Lekker belangrijk!

 6. Oppersmurf

  Ik ben een grijze muis, bedoelde Victor 🤭

 7. HalloJumbo

  Grijs en homo.

 8. Trudy

  Wat is het toch een geweldige vent!

 9. K.C.T.

  BNer Nederland het imperium van roze/groene/genderloze mannen!

 10. Sterre

  Heel sympathieke man… ik kijk graag naar zijn programmas

 11. Lies

  Viktor Brands, ondergewaardeerd, groot talent. Hij heeft de absolute gunfactor.
  Dat men dat niet inziet bij SBS… Natuurlijk niet, want daar slaat men altijd de plank mis!
  Fantastische kerel: qua uitstraling, humor, empathie en zelfspot. Kan zoveel meer!

 12. Bas

  Ze vragen t aan hem.. hij geeft antwoord en dan krijg je de strontkar over je heen. Chique! Leuke nuchtere vent. Prettig om naar te kijken.

 13. Suzy Wang

  Grijs en n valse nicht.

 14. Grace321

  Nou ja…haha

 15. Grace321

  Fijne vent

 16. Winterklaar

  Altijd al wel gedacht dat het een verklede vrouw was.

 17. jomari

  Aangenaam persoon + goede presentator.

 18. Viola

  Timo… lol

  Ik ben dol op Viktor, echt een schatje.

 19. Johnny👀

  Haar verven verbloemd niet dat het maar een vervelende nicht is.

 20. bastiaan

  wat een top nieuws over deze verschrikkelijke handtas

 21. BRAAK

  Gossie, dan wordt die oen eindelijk van de sterkte worden afgevoerd!

 22. Rente Gerschtanowitz

  Zeg Victor, met welk erk verf jij je haar? Winston gebruikt Flexa op waterbasis maar dat is behoorlijk mislukt.

 23. Annoniemus

  @Lies , op je 48e nog een talent , en op je 96e uitgeleerd ???

 24. Bas

  De werkloze gefrustreerde medemens heeft hierboven ook weer zijn zegje gedaan! Treurigheid. Succes vandaag met de doorzitplekken! 😉👍🏻

 25. T.E.D.

  OMG! Shocking! NOT 🙄!

 26. burgos

  Toch een harstikke leuke kerel.
  Zie hem graag op t,v

 27. Ketleen

  Hij zegt het tenminste,Henny H. ook en Jeroen latijnhouwer maar die Robert ten brink doet er zeer geheimzinnig over en hij moet het laten doen door een echte kapper en niet door Roos boven de wasbak, zo lelijk!

 28. Robbie

  Leuke vent.

 29. 🐦Meneer de Uil

  Er is niets mis met grijs kan ik u uit ervaring mededelen.

 30. Edwin

  Ik vind hem leuk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.