Shownieuws steunt schorsing Talpa-collega Lippens

De sterren van Shownieuws steunen de schorsing van hun Talpa Network-collega Daniël Lippens, één van de dj’s op Radio 538. Dat gaven ze zondagavond aan in de uitzending op SBS 6. Lippens heeft dit weekend door verbijsterend weggedrag bijna drie mensen aangereden en is daarom voor onbepaalde tijd op non-actief gezet. “Wat een bizar verhaal en wat een rare beelden zijn dit. Ik denk niet dat 538 hier achter staat“, merkte Shownieuws-presentatrice Celine Huijsmans op.

Showkenner Evert Santegoeds vervolgens: “Ja, dat je ook meteen die fietser die schuld geeft van: ‘Meneer, kijkt u uit?’ In plaats van dat je eens in je spiegeltje kijkt om jezelf de schuld te geven.”

Wat vindt hij van de schorsing? “Die lijkt me op z’n minst gewoon terecht. Ik vind het onderweg ook hartstikke leuk om naar 538 te luisteren, maar ik hoef er niet door aangereden te worden. Je bent natuurlijk het gezicht van zo’n zender en daar moet je je naar gedragen. Daarom gedragen wij ons ook altijd zo voorbeeldig.

Deskundige Mark Schaaf: “Ongelooflijk, hè? Het is wel goed dat ze een statement maken.”

Overigens is Santegoeds vorig jaar ook eens geschorst door Talpa. Hij werd op non-actief gezet, omdat hij het nieuws verklapte dat Frank Dane de opvolger zou worden van Edwin Evers. Hij moest twee weken lang wegblijven bij Shownieuws.

Lees ook: Evert voelt zich niet beperkt door John de Mol (18 november)

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen