Shownieuws steunt schorsing Talpa-collega Lippens

Geplaatst op ma 02 dec 2019 om 13:00

De sterren van Shownieuws steunen de schorsing van hun Talpa Network-collega Daniël Lippens, één van de dj’s op Radio 538. Dat gaven ze zondagavond aan in de uitzending op SBS 6. Lippens heeft dit weekend door verbijsterend weggedrag bijna drie mensen aangereden en is daarom voor onbepaalde tijd op non-actief gezet. “Wat een bizar verhaal en wat een rare beelden zijn dit. Ik denk niet dat 538 hier achter staat“, merkte Shownieuws-presentatrice Celine Huijsmans op.

Showkenner Evert Santegoeds vervolgens: “Ja, dat je ook meteen die fietser die schuld geeft van: ‘Meneer, kijkt u uit?’ In plaats van dat je eens in je spiegeltje kijkt om jezelf de schuld te geven.”

Wat vindt hij van de schorsing? “Die lijkt me op z’n minst gewoon terecht. Ik vind het onderweg ook hartstikke leuk om naar 538 te luisteren, maar ik hoef er niet door aangereden te worden. Je bent natuurlijk het gezicht van zo’n zender en daar moet je je naar gedragen. Daarom gedragen wij ons ook altijd zo voorbeeldig.

Deskundige Mark Schaaf: “Ongelooflijk, hè? Het is wel goed dat ze een statement maken.”

Overigens is Santegoeds vorig jaar ook eens geschorst door Talpa. Hij werd op non-actief gezet, omdat hij het nieuws verklapte dat Frank Dane de opvolger zou worden van Edwin Evers. Hij moest twee weken lang wegblijven bij Shownieuws.

Lees ook: Evert voelt zich niet beperkt door John de Mol (18 november)

Foto: SBS
6 Reacties op “Shownieuws steunt schorsing Talpa-collega Lippens”


 1. MediaPrak

  Als we Boulevard nu WMMV (Wie Mond Men Voedt) en Shownieuws WWMS (Wiens Woord Men Spreekt) hernoemen, dekt dit beter de inhoud van deze programma’s en slippendragers (= zgn deskundigen).

 2. RTL sekte

  Boulevard, lees en luister je mee.

  Zo doe je dat met collega’s die buiten hun boekje gaan.

 3. G.ossip

  Mag dan Bridget Maasland met terugwerkende kracht geschorst worden omdat zij de behoefte heeft om op tv met het K woord iemand te woord te staan,of mag dat wel? Da’s zeker anders.

 4. Nils Holgersson

  Zes uur later, drie reacties.

  Zoveel boeit Shownieuws de MC-lezer

 5. FlyingLotus

  Je kunt met dit onderwerpen nu exact 4 weken deze site vullen.

  Nu shownieuws mening, morgen die van fred oster, overmorgen de erven van ted de braak.

 6. 🐦 u weet wel

  Prima actie Lippens. Want negatieve reclame is immers ook reclame. Ineens kent heel Nederland je. Goeie PR-actie dus. Nu nog een vervolg. Uil heeft een idee:

  Binnenkort samen met Heer Ilgun (voormalig hufter, thans cultuurvlogger) een huilie video-opnemen dat je hebt ‘geleerd’ van de hele situatie en dat deze natuurlijk zeer onwenselijk is geweest. Krokodillentranen met tuiten en Neerlands publiek (vooral VARA leden) zal je zo weer in de armen sluiten…

  Succes knul, we bellen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.