RTL zegt nee tegen Uhhh… Vergeet je tandenborstel niet

RTL 4 heeft het plan voor een revival van de vroegere Rolf Wouters-hit Uhhh… Vergeet je tandenborstel niet! afgeslagen. Dat vertelde Ruben Nicolai maandagavond in RTL Boulevard. Albert Verlinde riep vrijdag in Beau dat SBS 6 deze show nieuw leven in gaat blazen, maar moederbedrijf Talpa TV zegt van niets te weten. “We hebben even gebeld met Talpa en die zeggen: ‘Nou, niet bij ons.’ Ook Rolf Wouters hebben we gesproken en die zegt: ‘Het klopt niet’”, zei Luuk Ikink.

Ikink: “Ook van zijn tv-comeback is geen sprake, dus waar het verhaal vandaan komt, weten we niet helemaal, behalve dat jij ook wel eens in gesprek bent geweest met Rolf over een eventuele terugkeer van het programma.”

Dat beaamde Nicolai. “We hebben inderdaad een heel geanimeerd, gezellig, leuk gesprek gehad met vooral de hele oude makers, dus de oude regisseurs en de oude redacteur. Dat was een heel leuk gesprek. Daaruit kwam naar voren dat RTL daar in elk geval op dit moment geen ruimte voor zag in de programmering. Dat was het, daarbij is het gebleven. Ik vond het dus op zich wel plausibel dat hij doorging naar het volgende loket. Maar hij zegt zelf?

Ikink: “Hij zegt zelf van niet.”

Verslaggever Aran Bade: “Hij wil toch niet meer terug op tv?

Nicolai: “Noouuu….

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen