‘Rolf Wouters in 2020 met tandenborstelshow op SBS 6’

Rolf Wouters keert in 2020 terug op de buis bij SBS 6 met zijn legendarische tv-show Uhhh… Vergeet je tandenborstel niet!. Dat heeft Albert Verlinde vrijdagavond onthuld in een speciale Beau-editie van RTL Boulevard. Uhhh… Vergeet je tandenborstel niet! was in de jaren negentig te zien op Veronica. Het publiek van de show moest volledig klaar staan om diezelfde avond nog op vakantie te gaan naar een onbekende bestemming, want dat was de grote hoofdprijs.

Ruim twintig jaar na de laatste aflevering krijgen we dat straks weer te zien, aldus Verlinde. “Ik heb een primeur voor je, dat weet je echt niet. Ken je de Tandenborstelshow nog? Met Rolf Wouters. Die zou terugkomen, heb ik gehoord. Serieus. Die komt volgend jaar terug op de buis. Geen grap. Jij weet dat niet. Mét Rolf Wouters. Bij Talpa, heb ik gehoord.

De terugkeer van Uhhh… Vergeet je tandenborstel niet! zou passen in de nostalgie-tv-trend. Steeds meer successen van weleer keren terug in de buis in de hoop grote groepen kijkers te trekken.

Talpa zal het programma ongetwijfeld op een weekenddag van SBS 6 plaatsen om zo de concurrentie aan te gaan met vlaggenschepen NPO 1 en RTL 4.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen