Edwin Evers wil vaker op radio, maar nog niet voor vast

Edwin Evers ziet het wel zitten om na deze Top 4000-week op Radio 10 – hij is vijf dagen lang te horen met een twee uur durend middagprogramma – weer wat vaker radio te maken. Dat heeft de radiokoning gezegd in RTL Boulevard. Een vast programma ziet Evers, een jaar na zijn vertrek bij Radio 538, nog niet zitten. “Iets vasts lijkt me nog niet, maar dit soort dingen kan wel, voor tijdelijk of om in te vallen. Ik heb ook gezegd: ‘Als er wat is, bel me en misschien kan ik’“, aldus de radiomiljonair.

Hoe bevalt de presentatie van de Top 4000 hem momenteel? “Alsof je een paar jaar niet geschaatst hebt en denkt: o jé, hoe zat het nou ook alweer allemaal? Op zich verleer je het niet, maar het zijn allemaal andere spulletjes en de muziekjes staan allemaal op een andere plek, dus je moet even zoeken.”

Zijn radiocomeback op maandag kon op veel belangstelling rekenen. “Ik had gisteren al wel even stiekem geoefend, maar het is in het begin altijd even wennen. Het is eigenlijk net alsof je op vakantie geweest bent en je terugkomt. Dan moet je er ook altijd weer even in komen.”

Evers liet eerder weten dat hij in eerste instantie graag radio blijft maken voor Talpa Radio, waar naast Radio 538 ook Radio 10, Radio Veronica en Sky Radio onder vallen.

Er gaan echter ook geruchten dat hij oren zou hebben naar een programma op NPO Radio 2.

Foto: Radio 10

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen