RTL Boulevard vindt wijn familie Meiland zuur

Het is nog steeds niet helemaal pais en vree tussen RTL Boulevard en Martien Meiland. Verslaggever Aran Bade was gisteren bij de presentatie van de nieuwe Meiland-wijn en besloot die na afloop, aan de desk, af te kraken. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Bade vond de wijn niet zo lekker. “Rood was voor het vlees, zei hij, en wit voor de poisson. Ik heb die witte gedronken als enige wijn, want daarna gingen we snel weer naar de studio, en die was een beetje zurig, maar goed.

Marieke Elsinga vindt de chardonnay ook helemaal niets. “Ja, het was een chardonnay. We zeggen altijd: abc, alles behalve chardonnay. En: tegen chardonnay zeggen we nee.”

’s Avonds werd de wijn van Meiland ook gedronken bij zijn SBS 6-collega’s van Shownieuws en zij waren wél enthousiast. “Ik vind het zacht“, merkte Anouk Smulders op. En Bart Ettekoven: “Ja, het is een zacht wijntje.”

De relatie tussen RTL Boulevard en Meiland kwam dit najaar in zwaar weer, toen de realityster besloot om zijn media-optredens een beetje in te dammen. Maar dat nam Boulevard hem niet in dank af.

Nadat hij de showrubriek twee keer ‘nee’ verkocht, besloot Boulevard de aanval op hem te openen door organisaties aan het woord te laten die kritisch zijn over zijn alcoholgebruik.

Lees ook: RTL Boulevard opent aanval op Chateau Meiland (13 september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen