Peter van der Vorst rekent op stijgende kijkcijfers GTST

Geplaatst op vr 13 dec 2019 om 11:00

Peter van der Vorst, die als tv-baas van RTL druk bezig is de puinhopen van Erland Galjaard op te ruimen, denkt dat de kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden gaan stijgen nu producent EndemolShine rigoureuze veranderingen aan het doorvoeren is. Dat laat hij weten in het AD. De lage kijkcijfers van GTST zijn niet eens nieuws meer. Sterker nog: het is pas nieuws als de soapserie weer een keertje degelijk scoort. En dat gaat binnenkort gebeuren, verwacht Van der Vorst.

De charismatische RTL-baas heeft er veel vertrouwen in. “Ik hang er geen getallen aan, maar het marktaandeel van GTST moet structureel gaan stijgen. Ja, dat gaat absoluut lukken! We hebben de intentie nog heel lang met de serie door te gaan. Dit is en blijft een belangrijke pijler voor RTL 4.

Hij heeft EndemolShine flink aan het werk gezet. “Af en toe is groot onderhoud nodig en dat punt hadden we een beetje bereikt. Succes leek te lang vanzelfsprekend.

Producent Rohan Gottschalk is blij dat Van der Vorst aan de noodrem heeft getrokken. “Het werd een beetje een glamoursoap en dat past niet meer bij deze tijd. De kijker, die meer behoefte heeft aan herkenbaarheid, heeft zich een beetje van ons vervreemd.

Goede Tijden Slechte Tijden was jarenlang dé vlot waar de RTL 4-programmering op vaarde. Dat vlot is echter als een soort Titanic ten onder gegaan en de berging gaat nog heel lang duren.

Foto: RTL
99 Reacties op “Peter van der Vorst rekent op stijgende kijkcijfers GTST”


 1. Huubje

  Bring back meneer Harmsen!

 2. Solomon

  Vooral lekker door blijven dromen Meneer van der Vorst zodat u strakst zelf eruit gedonderd zult gaan worden want u kunt er namelijk helemaal niets van omdat u simpelweg geen goede leider bent !..

 3. Bart

  Rohan Gottschalk gisteren met zijn praatje. Sprak over net voor de zomer terwijl het al jaren niet goed gaat met de soap. Deed ook als hij het grote brein was achter deze nieuwe plannen. Dit terwijl hij juist achter de neergang van de soap zit en te arrogant was om naar iemand te luisteren. Rohan had eigenlijk gewoon nu een veld moeten ruimen bij Endemol de want hij heeft er een puinhoop van gemaakt. De fam. Gottschalk heeft nog veel te veel macht in de film/tv wereld en gedraagt zich hier ook naar. Het wordt tijd dat dit stopt.

 4. Paut Pielusma

  Don’t stop thinking about tomorrow.

 5. Bart

  @Solomon Peter doet het prima en word er zeer zeker niet uitgedonderd.

 6. sukkel

  Whaaa reken er maar niet op Peter ….dacht toen hij directeurtje werd nu gaat er een frisse wind waaien maar nee hoor alles oudbollig als van tevoren Boulevard nog slechter ….allemaal randdebielen achter de balie … slechte programmas met weer BNNers waar de mensen van balen presteren niks en krijgen giga salarissen en denken dat ze wat voorstellen…. de kijkers zijn het beu!!

 7. CB

  Yo Huubje, de acteur achter meneer Harmsen (Wik Jongsma) is niet meer….

 8. Ron

  Beetje slap verhaal van die Rohan inderdaad. Hij heeft nooit de kijkcijfers in de gaten gehouden, dan had je die dalende trend kunnen zien anders is ie blind. Daarop had hij voor kunnen sorteren door al aanpassingen te doen dan was je de diepe daling van nu voor geweest. Gemiste kans.

 9. ivan

  Naturlijk gaat gtst niet meer scoren, wie kijkt naar deze amateurs op tv. Als je series en films wilt zien ga je toch op Netflix kijken

 10. oja

  ongelooflijk, wat een misplaatst optimisme. de slager die zijn eigen vlees keurt. Ik vrees dat RTL nog lang niet het lek boven heeft, want wat er mis is ligt veel fundamenteler: oude mindset, liniaire denken, te weinig oog voor consument en ga zo maar door. Leegloop blijft doorgaan. Niet alleen omdat mensen worden ontslagen, maar de geest is uit de fles. De uitiendelijke winnaar is de NPO. Kwalitatieve content, zonder commercials en weg van die verschrikkelijke graaiers als paul de l etc.

 11. Joop55

  Denk ut ook niet, Peter.

  Wellicht kan je deze soap doorverkopen aan Disney XD, zelfde niveau en doelgroep. En heeft RTL weer wat geld ter compensatie.

 12. Riekie

  Ik rekende op ontslag voor slappe hap Rohan, hebben ze ook niet gedaan..

 13. anoniemmmm

  peter ben je geschikt voor deze baan

  ga er over nadenken

  tot nu toe niks goed gedaan!!

 14. ome H

  Charismatisch?

 15. gtstfites

  Eerst die slechte acteurs en nutteloze personages eruit wippen.

 16. Britt Scholte Lover

  Met GTST scoor je echt niet meer 1 miljoen kijkers in deze tijd, ze scoren nu zonder die veranderingen al beter rond de 750.000 kijkers, ik denk dat dit totaal hetzelfde blijft met of zonder een nieuwe familie die er opeens in komt

 17. Peanut

  Meer gezin snap ik. Maar die comedyserie die ze gisteren hebben aangekondigd gaat het natuurlijk niet worden. Aan de ene kant schop je de karakters die nog niet eens zo beroerd zijn eruit (Kimberly, Rover), terwijl je de meest irritante karakters laat blijven. En dan nu weer 3 van die irritante pubers erbij. Johnny Kraaijkamp is leuk, maar echt… zoals het gepresenteerd werd is het meer Het Zonnetje in Huis.

 18. TV Criticus

  Dan is Peter van der Vorst de enige die nog geloof heeft in successen van GTST, het grootste deel van de tv kijker vindt ’t geen GTST maar ST! (slechte tijden)

 19. TV Criticus

  Of Peter gechikt is voor deze baan, maakt bij RTL toch niets uit, die hebben voldoende geld om over de balk te gooien!

 20. Ron

  Het is goed dat ze kiezen voor een familie, de al door mij geopperde vader, moeder en opa. Maar kids had ik hier zeker niet mee laten doen omdat het niveau van jongeren daar juist al zo hoog is. Bobby blijkt er nu toch nog niet uit te zijn. Puck heeft het net weer goed gemaakt met Nina, JoJo, Valentijn en dochter van Sjors zie ik er ook niet snel uit gaan. Het is en blijft dus nog steeds een ‘kindercreche’ die soap en dat moet echt overtuigend stoppen of niet meer zo permanent naar voren worden gebracht.

 21. Ricardo

  Cijfers zijn gestabiliseerd linear; daarnaast vergeet men dat er ruim een paar 100.000 duizend mensen ook via Videoland kijken; dus die miljoen daar zitten ze gewoon overheen

 22. Trudy

  hoor hoor…. Peter beter Weter

 23. Solomon

  Eens moet het net zoals bij elke tv soap toch een keer gaan ophouden met GTST!.. De rek is er namelijk helemaal uit en de kijkers lopen uit verveling massaal weg!.. Laat het nu dus toch zó zijn dat deze soap 30 jaar later langzaam maar zeker aan zijn vredige eind mag komen om de kijkers te verlossen van één van de
  allergrootste tv gedrochten uit de jaren 90 !..
  (R.I.P. 1 oktober 1990 – 1 oktober 2020) !..

 24. Mark2

  Grappig dat al maanden in alle toonaarde wordt ontkend dat de kijkcijfers slecht zijn… en nu ineenschoof je niet anders dan dat het slecht is… gtst heeft z’n tijd gehad… dure soelers kopen maakt de serie nog duurder om te maken dan dat hij alis. Momenteel Lingo minder kijkers dan gtst, maar zet dat af naar de productiekosten en reclame-inkomsten… Dani’s zakelijk gezien Lingo 10x interessanter

 25. anymousin

  @Ron als je gisteren naar RTLBoulevard had gekeken en vooral geluisterd, dat had je gehoord dat de kinderen uit dit gezin maar een heel kleine rol hebben en maar weinig in beeld zullen zijn.

 26. Marq

  Echt…iedereen hier weet precies hoe het zit.zullen we het eerst maar eens afwachten hoe en wat in plaats van te gaan roeptoeteren?

 27. Reinout

  Wordt helemaal niets meer dan de volgende flop in het rijtje van de vele RTL-flops van dit seizoen!

 28. Ilfa

  Er wordt gewoon minder tv gekeken en meer online dus verwacht geen miljoenen tv kijkers meer.

 29. Ad

  Leuk die verandering. Eindelijk nu Het Zonnetje in Huis ipv GTST

 30. Knoet

  Het wordt een soort Kees en Co …en dan die vreselijke Kraaykamp erin, heb die vent nooit een goede acteur gevonden, heeft de roem van zijn vader aan zijn kont hangen verder niks. Ik vrees het ergste…

 31. Elbert

  Het wordt tijd dat GTST van de buis verdwijnt.

 32. discuswerper

  @11:53

  Als je daar zo’n sterke mening over hebt dan kijk je er blijkbaar regelmatig naar?

  En waar maak je je in godsnaam druk over? Als het je niet bevalt kijk je niet. Ik snap werkelijk die drive niet om hier te gaan scanderen dat iets van de TV moet verdwijnen om “de kijkers te verlossen”.

  Worden ze gevangen gehouden door GTST? Gaat elke avond spontaan elke TV op RTL4 zonder dat die daar vanaf gezet kan worden?

  Jij bent echt niet goed in je hoofd.

 33. Ron

  @anymousin: en dat geloof jij? Je zet er toch kinderen bij omdat die ook onderdeel gaan worden van de verhaallijnen, niet voor jan lul?

 34. Elbert

  GTST heeft zulke slechte acteurs. Ik snap gewoon niet dat hier een kijkerspubliek voor te vinden is. Het is zo nep.

 35. Elbert

  Nee hoor heb geen tijd om er naar te kijken. Maar soms zit je op een programma te wachten wat je WEL wil zien en dan zie je het laatste stukje, uit nood. Het eindigt altijd met GROTE OPENSTAANDE OGEN als je dat opwindend vind?

 36. Elbert

  Voel me overigens prima in mijn hoofd beste discuswerper.

 37. TV Criticus

  Ron & Anymousin, ik weet niet waar jullie ’t over hebben, ik kijk al ruim 28 jaar niet meer naar GTST. 1 ding weet ik zeker, als ik vandaag weer zou gaan kijken, weet ik zeker dat ik die 28 jaren niet heb gemist, want ’t verhaal gaat nergens over!

 38. discuswerper

  @Elbert: ik reageerde op Solomon 11:53

 39. TV Criticus

  Discuswerper, je slaat de spijker boven op z’n kop! Ik begrijp helemaal niets van dit chatkanaal! Iedereen heeft commentaar op tv programma’s, maar ze kijken er wel naar! Dat begrijp ik totaal niet! (Lekker weg zappen!)

 40. TV Criticus

  Ik kijk nooit langer dan 3 minuten naar ’n kut programma, dan ben ik allang weg!

 41. TV Criticus

  Daarom kijk ik in principe niet naar RTL 400 & SBS 600!

 42. TV Criticus

  Dat is allemaal bagger tv!

 43. Elbert

  Oh sorry. Dacht dat het op mij gericht was. Want wat is er mis aan dat je zegt dat je een programma niks vindt?

 44. TV Criticus

  Elbert! Iedereen kijkt 3x naar GTST Vandaag zie je de laatste 10 minuten van gisteravond, daarna lange reclame’s, daarna de nieuwe uitzending van vandaag, dan weer reclame’s en dan 10 minuten wat er morgen komt en weer reclame’s Dus ze zenden netto maar 10 minuten per dag GTST uit!

 45. TV Criticus

  Elbert, nee hoor, als je ’t ’n prettig programma vind, moet je gewoon blijven kijken, dat doe ik ook naar de programma’s die mij interesseren. Zoveel mensen, zoveel wensen! Ik begrijp alleen diegene niet, die ’t zitten af te zeiken! Zap dan lekker weg, dat doe ik ook!

 46. TV Criticus

  Elbert, ik kijk naar andere programma’s! 1 Tip!!! als je ongeveer 1 uur later begint met kijken, dan kun je al die shit, die je niet interesseerd, lekker ”doorspoelen! Dan zit je dus ook niet 1 minuut lang naar ’n freeze frame van GTST te kijken, dit werkt geweldig!! Dan ben je je eigen ”shitkiller”

 47. discuswerper

  @Elbert: niets, dat mag je zeggen wat mij betreft.

  Er is wel iets mis met je als je blijkbaar denkt dat jouw mening de mening van heel televisiekijkend Nederland is en dat je vindt dat de televisiekijkers “verlost” moeten worden van een programma. En dat terwijl de kijkcijfers elke dag weer opnieuw bewijzen dat die kijker helemaal niet verlost hoeft te worden, er besluiten juist bijna elke dag steeds weer mensen waarvan je mag aannemen dat ze gewoon bij hun volle verstand zijn om naar GTST te kijken.

  Voor de duidelijkheid: ik kijk het ook niet. Maar als inmiddels weer ruim 700.000 mensen er een goed gevoel bij krijgen, moeten ze vooral kijken.

  Maar goed. Het past natuurlijk niet in het straatje van Solomon omdat GTST het duidelijk aan het winnen is van Lingo en daarmee SBS niet meer in staat is om het gestelde doel van 10% marktaandeel te halen op steeds meer dagen.

 48. TV Criticus

  De commercieele tv is gewoon aan ’t manipuleren” met hun kijkers! En daarom scoren ze ook steeds minder! Ze nemen de kijkers niet serieus!

 49. TV Criticus

  Er haken steeds meer mensen af, linear en on-line!

 50. discuswerper

  Maar om met zijn eigen woorden te spreken: de kijker laat zich niet langer voor de gek houden en heeft de strategie van multi-miljardair JdM door!

  Met het kopieren van formats van anderen en die laten presenteren door cokesnuivende uitgerangeerde b-garnituur presentatoren bouw je geen media imperium op.

  Je zou toch denken dat de man achter succesproducties als Love Letters en Medisch Centrum West beter zou moeten weten, maar het lijkt erop dat hij het kwijt is. Het is dan ook niet de vraag óf we van hem verlost gaan worden, maar wanneer.

 51. Ramon

  GTST is gewoon helemaal niks en zal ook met deze ingreep helemaal niks blijven. Het is gewoon een oude soap dat zijn einde aan het naderen is vanwege een dalende interesse van de kijker voor tv soaps.

 52. TV Criticus

  Ricardo, jouw rekensommetje klopt niet helemaal! Dit geldt ook voor NPO! Dus als je alles onder de streep bij elkaar optelt, dan scoort de commercie erbarmelijk slecht!!!

 53. TV Criticus

  Ramon, Klopt helemaal, bij de commercie worden programma’s te lang ”uitgemolken” en daardoor verliezen ze marktaandeel! Gewoon weer nieuwe programma’s maken/verzinnen, dat trekt weer kijkers! Maar daar heeft John de Geldwolf tegenwoordig geen tijd meer voor, die doet nu andere dingen, ’t spelen van zenderbaasje! Wat de commercie doet is ellenlang herhalen, herhalen en herhalen. En ook nog oude programma’s en medewerkers bij NPO wegjatten! Ze hebben niet eens ’n eigen kweekvijver!

 54. TV Criticus

  RTL 400 is gewoon ’n zinkend schip!!

 55. Ronnie

  Ik vind het wel grappig dat ze de ene keer wijzen naar de totale kijcijfers op Videoland en uitgesteld kijken en de andere keer moet het lineair weer veel beter worden.

  Ik denk dat GTST niet eens veel minder goed bekeken wordt, maar gewoon anders. In de hoogtijdagen keek iedereen lineair, rond de 1.500.000 kijkers. Nu kijkt de helft nog lineiar (het oudere deel) en de helft via andere wegen (het jongere deel). Mijn vriendin kijkt nog steeds alles, maar neemt het op via Ziggo en kijkt het later terug. Op die manier kun je de reclames doorspoelen.

 56. TV Criticus

  Ricardo, als je de top 25 op z’n kop houdt, dan scoren ze wel goed bij de commercie!

 57. TV Criticus

  Ronnie, in de hoogtijdagen was dit programma nieuw, nu is ’t ruim 30 jaar verouderd!

 58. TV Criticus

  Ze moeten gewoon aankloppen bij Joop v.d. Ende! En daar wat nieuws kopen! Deze vent heeft (bewezen) heel veel verstand van tv programma’s!

 59. TV Criticus

  Dan hoef je de top 25 niet op z’n kop te houden!

 60. Peanut

  Geen eigen kweekvijver? Waar komt Jeroen Pauw vandaan TV Criticus? Je doet je naam geen eer aan. Ik zou mezelf wartaal gaan noemen als ik jou was.

 61. Peanut

  TV Criticus, het is tijd voor je Ritalin.

 62. B@rt

  @ Bart

  Lol, Rohan Gottschalk is geen familie van Gosschalk. Kwestie van twee andere letters.

 63. TV Criticus

  Hallo Peanut, je maakt ’n klein foutje! Jeroen Pauw is bij NPO begonnen 1n 1979 o.a. als nieuwslezer bij ’t ANP, daarna heeft hij bij bijna elke Hilversumse omroep gewerkt, E.O., Vara, Wereld omroep, NCRV, Met ’t oog op morgen, etc., etc., Hij is pas in 1989 bij RTL begonnen, was dus al ruim 10 jaar actief bij de publieke! Wel ff je huiswerk goed maken, voordat je dom zit te schreeuwen! Kijk maar ff op Wikipedia, daar staat z’n volledige loopbaan op! DUS GEWOON WEGGEJAT BIJ NPO, Wie komt er wel uit de kweekvijver bij RTL-400? Heb je nog RITALIN? of moet ik ’t ff bij je komen brengen? https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeroen_Pauw

 64. fien

  Ben vaste GTST kijker en merk nog weinig van de beloofde verandering :(
  Jojo Puck en Shantie zitten er helaas nog in.

 65. TV Criticus

  Hallo Peanut, je maakt ‘n klein foutje! Jeroen Pauw is bij NPO begonnen 1n 1979 o.a. als nieuwslezer bij ‘t ANP, daarna heeft hij bij bijna elke Hilversumse omroep gewerkt, E.O., Vara, Wereld omroep, NCRV, Met ‘t oog op morgen, etc., etc., Hij is pas in 1989 bij RTL begonnen, was dus al ruim 10 jaar actief bij de publieke! Wel ff je huiswerk goed maken, voordat je dom zit te schreeuwen! Kijk maar ff op Wikipedia, daar staat z’n volledige loopbaan op! DUS GEWOON WEGGEJAT BIJ NPO, Wie komt er wel uit de kweekvijver bij RTL-400? Heb je nog RITALIN? of moet ik ‘t ff bij je komen brengen?

 66. keesjan

  veel acteurs en regisseurs ontslagen. Nu ook victor reinier terug….pfffff

 67. TV Criticus

  Fien, zal n.a.w. ook niet gebeuren, er is in de afgelopen 30 jaar niets veranderd in GTST!

 68. TV Criticus

  Peanut, Alleen Jeroen Pauw zag na 10 jaar bij RTL dat ’t daar helemaal niks was en ging weer snel terug naar z’n oude clubbie NPO!

 69. TV Criticus

  Peanut, heb je haast met die Ritalin, of kan ’t nog wel ff wachten?

 70. TV Criticus

  Peanut, wat mij opvalt op dit chatkanaal is, dat veel mensen kritiek hebben op veel tv programma’s! Wat mij verbaast is waarom ze er dan toch naar blijven kijken? Ik heb lang geleden al de handdoek gegooid en kijk niet meer naar deze onzin!

 71. Ron

  @fien: Shanti vind ik niet zo’n probleem daar. Past er wel tussen en is ook niet zo jong. Puck is gewoon een vervelend karakter met haar overdreven kledingkeuze en bovendien zeer arrogant personage wat kijkers afschrikt.

 72. Harry

  “Goede Tijden Slechte Tijden was jarenlang dé vlot waar de RTL 4-programmering op vaarde.”

  Goede Tijden Slechte Tijden was jarenlang hét vlot waar de RTL 4-programmering op vaarde.

 73. TV Criticus

  Harry, klopt helemaal, goed programma, goed bekeken. Ze zijn alleen blijven hangen in de verhaallijn! Bovendien zenden ze in 1 uitzending alles 3x uit! en dan ook nog de ellenlange reclame’s er tussendoor1 Er blijft dus eigenlijk ”netto” niets over van ’n nieuwe uitzending en dan haken er veel kijkers af!

 74. TV Criticus

  Harry, ik schreef al eerder dat ze ’t beste Joop v.d. Ende kunnen benaderen om de verhaallijn weer te updaten! Daar is Joop pikeur in!

 75. TV Criticus

  Joop heeft wel verstand van goede tv programma’s! Hij heeft hit na hit gemaakt!

 76. Caramba

  Reken niet op mij. Ik vind het eerder een vorm van werkverschaffing en kleutertv dan iets waaraan ik mijn tijd zou besteden.

 77. Kijkcijfers

  Het wordt al betet, alleen als spannender wordt gaan mensen nkg steeds sneller vooruit kijken. Dus 800.000 / 850.000 mogen ze blij mee wezen. Met de kerst zal het nog moeilijk worden. Denk ondet de 500.000.

 78. TV Criticus

  Kijkcijfers, vergeet 1 ding niet! NPO start nu met de winterprogrammering, HHB, BZV, Luizenmoeder, etc., etc. Daarmee ”blazen” ze RTL & SBS zo van de buis!

 79. TV Criticus

  De laatste week komt NPO ook met de Top-2000 op tv 24/7. Daar kijken heel veel mensen naar, (Ziggo, etc.) alleen wordt dit niet meegeteld door SKO! Maar dit is wel degelijk ’n grote concurrent van RTL/SBS Bij mij staat de tv 1 week lang 24/7 op de Top-2000 En ik ga er zelf ook ’n pilsje halen (en naar jullie zwaaien)

 80. TV Criticus

  Dit is ”emotie” tv!

 81. Bas

  Komt het zonnetje in huis elke avond op tv?

 82. Hannie

  Stoppen met gtst.
  Heeft al lang genoeg geduurd,er is niets meer aan,daar doet een nieuwe familie geen goed aan.
  Al vanaf begin gevolgd,maar als er weeeeer een nieuwe familie inkomt stop ik ermee.!!!kan het allemaal niet meer bijhouden,wie ,wie is etc….

 83. Bart

  @Ron Jij hebt de moeder, vader en opa al eerder geopperd? Waar dan? Wel
  met je eens verder.

  @anymousin De kinderen van het nieuwe gezin krijgen gewoon een volwaardige rol. Wat hier zegt is wat Ron Vergouwen denkt dus dan vaak niet zo. Al heeft hij het vaker juist dan Rob Goossens. Of vaker, die heeft het nooit juist.

 84. Bart

  @Bas Ja elke avond 2x bij RTL Lounge.

 85. Boris

  @Bart
  Jij ook niet.

 86. Bart

  @B@rt Oh echt! Dat had ik helemaal niet door. Dacht dat het de zelfde familie was. Weer wat geleerd. Thanks! Dan nog moet ie wel weg vind ik. Deze Rohan heeft er de afgelopen jaren een grote puinhoop van gemaakt en bleef er voor wegkijken en deed niets met kritiek. Het besef moet er meer komen dat je tv programma’s en series maakt voor de kijker en niet voor je zelf of je collega’s.

 87. Bart

  @Boris Vaker dan Vergouwen en Goossens. Kun je hier gewoon terug vinden ook.

 88. TV Criticus

  Ik weet niet waar jullie ’t over hebben, ik kijk nooit!

 89. Ron

  @Bart: paar maanden geleden hier. Maar dat gezin zag ik dan wel zonder kids.

 90. Bart

  @Ron Ik verwacht dat er nog wel wat personages uitgaan door de komst van deze nieuwe familie. Waaronder een aantal van de jonge personages die er nu nog in zitten. Ik denk dat er later nog wel wat oud personages terugkeren. Er zijn een hoop mogelijkheden met de nieuwe familie maar ook met het personage Valentijn.

 91. Ron

  Dat moet wel aangezien die nieuwe kids allemaal pubers zijn die dus bevriend kunnen worden met de huidige pubers die er in zitten. Dan blijf je dus met een overschot aan pubers zitten.

 92. Eric

  Dood paard. Ook in 2020. Je kunt er aan trekken wat je wil.

 93. Bjorn

  Misschien kleine opleving maar in.maart zakken ze weer in. Dan zijn de donkere dagen weer voorbij.

 94. DE kijkcijfer adviseur van Nederland..

  Het valt nog te bezien of mijn raad is opgevolgd.

 95. badmuts

  dë vlot?

 96. Solomon

  Gtst is gezien de dalende kijkcijfers hoe dan ook aan zijn laatste hoofdstuk bezig, jammer maar helaas voor de die hard fan !.. In 2020 gaat de stekker er dan ook uiteindelijk na 30 jaar volwaardig uit en is het mooi geweest zo !.. De oudere kijker die met deze soap opgegroeid is boeit het namelijk al lang niet meer zo en nieuwe jongere kijkers worden er nog nauwelijks mee aangetrokken !.. Peter van der Vorst poogt met de inzet van Johnny Kraaijkamp jr. de wat oudere tv kijker weer terug te halen naar de reeds sleets geraakte soap ?!.. Nee Peter, dat zal absoluut zeer zéker niet meer gaan lukken !..

 97. Bart

  GTST kan nog wel een jaartje of 30 hoor. Geen probleem.
  Je bent gewoon een doemdenker als je beweert dat het klaar is.
  Gelukkig ben je de enige zo te zien.

 98. Ron

  Solomon is een trol. Period.

 99. snoezigkleinhertje

  dit is gewoon een domme homo die in zijn eigen sprookjes gelooft.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.