Antoinnette Scheulderman haakte af bij Op1

Geplaatst op vr 13 dec 2019 om 10:30

Antoinnette Scheulderman is in de pilotfase afgehaakt bij de nieuwe late talkshow van NPO 1. Ze zag niets in het model waarbij duo’s elkaar om de dag gaan afwisselen. Dat heeft de journaliste gezegd in Ladies Night, waarin ze vaste gast in. Toen Scheulderman gevraagd werd voor het project was er nog sprake van twee duo’s die elkaar om de drie maanden – en dus niet elke dag – zouden afwisselen. “Ik ben nog in de eerste ronde gevraagd, waarbij je drie maanden op en drie maanden af zat.

Als je steeds drie maanden de tijd hebt om te groeien, dan is dat voldoende, aldus Scheulderman. “Dan kom je er ook in, maar als je het één keer per week moet doen, dan kun je het nooit echt leren volgens mij, zeker als je er geen ervaring in hebt.”

Ze gelooft niet in het model van elke dag wisselen. “Het lijkt me ook wel heel lastig voor kijkers om een band op te bouwen, maar dat is nu al best wel vaak gezegd. Dat geloof ik ook wel. Je kijkt naar Matthijs, naar Jeroen of naar Eva. Dat is niet meer, want je kijkt naar die en die en die.”

Uiteindelijk haakte Scheulderman af. “Ik zou een pilot nog opnemen. Er waren nog iets van vier duo’s over. Dat was in de fase dat Tijs en Fidan in januari zouden gaan en dan zouden ze later in het jaar naar andere duo’s kijken om af te wisselen.

Met wie zou ze de pilot draaien? “Dat was met Sinan Can, maar hij ging ook nog met een andere vrouw testen, dus hij was populair.”

Foto
14 Reacties op “Antoinnette Scheulderman haakte af bij Op1”


 1. Alfie

  Heeft helemaal gelijk. Matthijs definitief weg trouwens na bericht vandaag
  Matthijs van Nieuwkerk verdient meer dan minister, Slob eist …

 2. TV Criticus

  Maakt mij allemaal niet zoveel uit wie er komt, of niet komt, straks OP1 Ik zie wel als ’t zover is, ga dan wel kijken en vorm dan ’n mening!

 3. Eric

  Ladies night? Bestaat dat dan nog?

 4. Remi

  … Ik kan niet wáchten op die zure NPO-koppen, vanavond !!!

  #BREXIT

 5. sukkel

  Gelijk …..Thijsje de grootgraaier moet eindelijk eens weg 700.000 walgelijk dat bedrag plus neven inkomsten van de Top 1000 enz….van de autocue aflezen en niemand laten uitspreken…. totaal geen empathie…… niet doorvragen schandelijk zo een salaris…….de man kent geen schaamte……..

 6. S

  Alfie, Slob moet eens lef tonen en BNNVARA (veelpleger!) uit het publieke bestel kieperen.

 7. ome H

  Is ze afgevallen?

 8. Denk-na

  Waarom klagen de azijnpissers hier over mensen die meer dan 200k bij NPO werken, terwijl niemand het heeft over de nog hogere salarissen van Beau, Linda, Winston Gerschtanowitz, Peter van der Vorst en nog heel veel meer?
  Enkel omdat het publieks geld is? Kom op, wordt eens wakker. Sinds wanneer geldt marktwerking niet voor instellingen die tot het publieke domein horen?

 9. Ron

  Nou één ding is in ieder geval duidelijk: als je als serieuze presentator langer dan vijf jaar bij de NPO werkt en nog steeds niet gevraagd bent om te komen testen dan hoor je duidelijk niet bij de mensen waarin ze geloven. Ouch.

 10. anonymous

  Beter want ze is ook niet geschikt

 11. Nick

  Deze mevrouw had überhaupt nooit meer op tv mogen na haar tweet waad ze zich afvroeg waar de sniper bleef om Trump af te schieten.
  Lelijk wijf met raar gebit.

 12. Theo

  wow, wat een lekkere vrouw zeg.

 13. Annoniemus

  Scheulderman ?
  Wie is dat ?

 14. 🐞

  Ze lijkt op die spin van Minuscule. Net zo onnozel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.