Antoinnette Scheulderman haakte af bij Op1

Antoinnette Scheulderman is in de pilotfase afgehaakt bij de nieuwe late talkshow van NPO 1. Ze zag niets in het model waarbij duo’s elkaar om de dag gaan afwisselen. Dat heeft de journaliste gezegd in Ladies Night, waarin ze vaste gast in. Toen Scheulderman gevraagd werd voor het project was er nog sprake van twee duo’s die elkaar om de drie maanden – en dus niet elke dag – zouden afwisselen. “Ik ben nog in de eerste ronde gevraagd, waarbij je drie maanden op en drie maanden af zat.

Als je steeds drie maanden de tijd hebt om te groeien, dan is dat voldoende, aldus Scheulderman. “Dan kom je er ook in, maar als je het één keer per week moet doen, dan kun je het nooit echt leren volgens mij, zeker als je er geen ervaring in hebt.”

Ze gelooft niet in het model van elke dag wisselen. “Het lijkt me ook wel heel lastig voor kijkers om een band op te bouwen, maar dat is nu al best wel vaak gezegd. Dat geloof ik ook wel. Je kijkt naar Matthijs, naar Jeroen of naar Eva. Dat is niet meer, want je kijkt naar die en die en die.”

Uiteindelijk haakte Scheulderman af. “Ik zou een pilot nog opnemen. Er waren nog iets van vier duo’s over. Dat was in de fase dat Tijs en Fidan in januari zouden gaan en dan zouden ze later in het jaar naar andere duo’s kijken om af te wisselen.

Met wie zou ze de pilot draaien? “Dat was met Sinan Can, maar hij ging ook nog met een andere vrouw testen, dus hij was populair.”

Foto

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen