Paleis voor Prikkie gaat door zonder Frank en Rogier

SBS 6 gaat de televisiehit Paleis voor een Prikkie voortzetten zónder de naar RTL 4 overgestapte Frank Jansen (73) en Rogier Smit (44). Dat heeft de zender gisteren laten weten in Shownieuws. Frank en Rogier zijn een van de grootste sterren van SBS 6, dus hun overstap is een mokerslag voor de zender van John de Mol. De zagen de transfer op het kantoor van Talpa Network helemaal niet aankomen. “Het is een redelijk schokkende overstap opeens“, aldus Show-ster Mark Schaaf.

Volgens Schaaf krijgen Frank en Rogier bij RTL meer geld. “Ze zijn niet voor een prikkie gegaan, nee. Het was een van de redenen waarom ze overstapten. Ze kregen daar een beter aanbod dan hier. We hadden ze graag hier gehouden. Ze werden ook hier bekend, maar ze hebben ervoor gekozen om naar RTL te gaan.

Hun programma Paleis voor een Prikkie gaat in elk geval níet mee. Die formule blijft te zien bij SBS 6 met nieuwe presentatoren. “Liefhebbers van Paleis voor een Prikkie hoeven niet te wanhopen, want het programma blijft bij SBS 6. Het zal alleen met twee nieuwe presentatoren of misschien wel presentatrices gedaan worden.”

Is er al iemand op het oog? “We weten nog niet wie het zijn, dit kwam redelijk onverwacht vandaag.”

Lees ook: Mokerslag: RTL 4 kaapt Frank en Rogier weg bij SBS 6 (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen