Ongepast: Ivo Niehe vervuilt woning Floor Jansen

Ivo Niehe heeft tijdens zijn bezoek aan het huis van Floor Jansen de Zweedse huisregels overtreden. Hij stapte met zijn vieze modderschoenen door haar huis heen. Dat vertelde de zangeres gisteren in Pauw. De man van Jansen sommeerde Niehe om zijn schoenen uit te doen. Dat is dan ook de reden waarom de presentator de reportage op sokken presenteerde, zoals onlangs te zien was in de uitzending op NPO 1. “Wat is er aan de hand hier eigenlijk?“, vroeg Jeroen Pauw zich af.

Niehe wees tijdens de reportage zelf al op zijn sokken. “Ik doorbreek een jarenlang mythe, want ik loop al op mijn sokken. Ik doe altijd net alsof we elkaar spontaan ontmoeten, maar we hebben elkaar al gezien.”

Jansen verklaarde de situatie aan tafel bij Pauw. “Nou, in Zweden is het zo dat zodra je binnenkomt, je je schoenen uit doet. Je loopt niet met je vieze modderschoenen het huis binnen.”

Pauw: “En dat had Ivo eerst wel gedaan dan vermoedelijk, of niet?

Jansen: “Ja, eigenlijk wel ja. Tot halverwege de keuken en toen zei mijn man: ‘Ehhhh.’ Toen had hij ze eenmaal uit en toen vond hij het wel een leuk grapje om dit te doenHet regent in Zweden volgens mij al sinds juli, het is echt vreselijk zo veel water. Het is dus hartstikke nat, dus zijn sokken moesten volgens mij ook best wel nat geworden zijn toen hij buiten stond.”

Niehe: “Moet je daar niet weg of vind je het echt fijn om daar te wonen?

Jansen reageerde met een open mond.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen