Marijke Helwegen oneens met Arie over Loden Leeuw

Marijke Helwegen, die maandag de Loden Leeuw won, is het niet eens met de kritiek van Arie Boomsma op de prijs voor irritante reclames. Ze heeft er totaal geen moeite mee. Dat heeft ze dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Boomsma is het stereotype BN’er: complimentjes graag, kritiek liever niet. De fitnessgoeroe, die zelf ook eens genomineerd was, houdt niet van prijzen met een kritische grondslag en ziet de Loden Leeuw het liefst zo snel mogelijk gekielhaald. 

Als geen ander weet Helwegen dat ook dit soort semi-negatieve publiciteit publiciteit is. “Ik vind het hele goede aandacht voor het product en ik vind het ook heel leuk voor mijzelf, want we hebben heel duidelijk gewild dat er aandacht kwam en dat is gelukt.”

Heeft ze, net zoals Arie Boomsma, moeite met de prijs? “Nee, helemaal niet.

Het is wel een negatieve prijs. “Ja, maar dat raakt mij minder dan dat ik het beeld moet optillen, want dat heb ik een keer gedaan en ik heb gelijk rugpijn.

Ze heeft slechte één kritische kanttekening. “Ik vind het een lelijk beeldje. De kleur vind ik lelijk, die ketting aan zijn poot ook.”

Lees ook: Arie Boomsma walgt van Loden Leeuw-verkiezing (gisteren)

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen