Tamara van Ark wil geen Ranking the Stars meer bij VVD

VVD-staatssecretaris Tamara van Ark was niet heel erg gecharmeerd van de Ranking the Stars-afgeleide die Paul de Leeuw in juni leidde tijdens het VVD-festival in Aalsmeer. Dat vertelde ze dinsdagavond in Pauw. De VVD-politici namen elkaar op de hak tijdens Ranking the Politicians. ‘Wie laat je absoluut niet op je huisdier passen?’, was een van de vragen. Klaas Dijkhoff vervolgens onomwonden: “Tamara. Ze is er heel lief voor, maar je krijgt hem wel terug als christenhond.” 

Hij verklapte daarmee haar relatie met SGP-prominent Elbert Dijkgraaf. De twee zijn nu al enkele maanden samen.

Van Ark was niet héél blij met de grap van Dijkhoff. Ze zei gisteren in Pauw: “We wisten niet van elkaar wat de antwoorden waren op deze vragen. Als ik het wel had geweten, dan had ik misschien wat andere tekst gesuggereerd, maar we hebben wel ontzettend veel leuke reacties gehad.”

Hoe kijkt ze tegen Ranking the Politicians aan? “Weet je wat het is op zo’n festival? Je bent politiek natuurlijk op het scherpst van de snede bezig, maar je bent ook een vereniging. Wel ben ik er eerlijk gezegd achtergekomen dat dit niet helemaal mijn ding is om zo met dit soort grappen te komen, dat ligt mij wat minder, maar het is ook wel heel erg leuk om elkaar een beetje… Dat mag best.”

Hoewel Van Ark aangaf dat haar privéleven privé is, probeerde Jeroen Pauw toch wat los te krijgen. “Volgens de goede smaak hoort het niet om daarnaar te vragen, maar toch hè… Heb je elkaar in de Kamer ontmoet?

Het enige dat Van Ark kwijt wilde is: “Nee, dat was echt daarna.”

Pauw: “Ik wens jullie heel veel plezier daarbij.”

Ranking the Politicians:

Foto: BNNVARA

11 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Joop55
december 4, 2019 22:50

Je kan beter de documenten van het Joegoslavië-tribunaal omtrent Mladic inzien dan je verdiepen in dit zooitje

Gast
Jantien Visser
december 4, 2019 13:34

Tamar van Ark wil in beeld komen. Eerst met haar domme plan om als het kalf in de put van de mislukte TegenprestatieWet is verdronken nog wat domme ideeën de wereld in te sturen en vervolgens haar relatie aan de grote klok hangt.
Kijk eens aan! Weer haar naam genoemd bij het Journaille en nu omdat ze op hoge poten roept dat zij “Geen Ranking the Stars meer Wil bij de VVD”. Nou dan kan je toch niet meer om haar heen? Nee, toch?

Gast
Noach
december 4, 2019 12:52

Een christenhond die Van Ark heet. Grappiger kan bijnan iet!

Gast
Huismaker
december 4, 2019 12:49

De VVD begin het lachertjes van dit jaar te worden.
Luister eens naar deze aflevering van gisteren:
https://www.youtube.com/watch?v=6SCplmwZB5U

Deze club leeft van de steun van het mediakartel (NPO/Radio1/RTL).
Maar die steun wordt vermorzeld door het internet/Podcasts/Social Media. Mensen worden eindelijk wakker.

Gast
Criticus
december 4, 2019 12:28

De VVD is ’n vreselijke partij, waar staan de letters ook alweer voor: Verloedering Van Democratie! Bijna alle staatssecretarissen en ministers die moesten opstappen, wegens bedrog komen van de VVD! Het is daar alleen maar liegen en bedriegen! En daar mogen dus geen grapjes over worden gemaakt op tv! Rutte, blijven lachen hoor! (Als ’n boer met kiespijn!) Na 9 jaar Rutte gaat ’t bijzonder slecht met NL, iedereen die staakt en protesteert!

Gast
anoniemmm
december 4, 2019 12:24

klaas dijkhoff

moet nu opstappen

hypocriet bakra

Desi bouterse is beter dan jij

hypocriet monie hebzucht

Gast
Norvo
december 4, 2019 12:15

Deze dame hamerde er aan tafel wel iets te vaak op dat ze maar liefst vier (tel ze, jazeker, vier!) kranten per dag las. Dan heb je een hoop vrije tijd als staatssecretaris, zeg.

Gast
Ad
december 4, 2019 12:11

Paul en VVD hebben 2 overeenkomsten: geldgraaien zolang het (nog) kan en allebei vergane glorie (geworden).

Soort zoekt soort. Prima werk van de PR meisjes om ze te koppelen.

Gast
Zomaar
december 4, 2019 12:05

Dus Paul heeft nog een overstap gemaakt, van de PVDA naar de VVD.

Gast
VVD en SGP op 1 kussen
december 4, 2019 11:47

VVD en SGP ?

Nu je het zegt heeft ze echt al een SGP uiterlijk.

Gast
OranjeBoven
december 4, 2019 11:47

Toch typisch dat ze het dan ineens wel durven, die politici. Maar te bescheten om het in de echte Ranking te doen.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen