Tamara van Ark wil geen Ranking the Stars meer bij VVD

Geplaatst op wo 04 dec 2019 om 11:45

VVD-staatssecretaris Tamara van Ark was niet heel erg gecharmeerd van de Ranking the Stars-afgeleide die Paul de Leeuw in juni leidde tijdens het VVD-festival in Aalsmeer. Dat vertelde ze dinsdagavond in Pauw. De VVD-politici namen elkaar op de hak tijdens Ranking the Politicians. ‘Wie laat je absoluut niet op je huisdier passen?’, was een van de vragen. Klaas Dijkhoff vervolgens onomwonden: “Tamara. Ze is er heel lief voor, maar je krijgt hem wel terug als christenhond.” 

Hij verklapte daarmee haar relatie met SGP-prominent Elbert Dijkgraaf. De twee zijn nu al enkele maanden samen.

Van Ark was niet héél blij met de grap van Dijkhoff. Ze zei gisteren in Pauw: “We wisten niet van elkaar wat de antwoorden waren op deze vragen. Als ik het wel had geweten, dan had ik misschien wat andere tekst gesuggereerd, maar we hebben wel ontzettend veel leuke reacties gehad.”

Hoe kijkt ze tegen Ranking the Politicians aan? “Weet je wat het is op zo’n festival? Je bent politiek natuurlijk op het scherpst van de snede bezig, maar je bent ook een vereniging. Wel ben ik er eerlijk gezegd achtergekomen dat dit niet helemaal mijn ding is om zo met dit soort grappen te komen, dat ligt mij wat minder, maar het is ook wel heel erg leuk om elkaar een beetje… Dat mag best.”

Hoewel Van Ark aangaf dat haar privéleven privé is, probeerde Jeroen Pauw toch wat los te krijgen. “Volgens de goede smaak hoort het niet om daarnaar te vragen, maar toch hè… Heb je elkaar in de Kamer ontmoet?

Het enige dat Van Ark kwijt wilde is: “Nee, dat was echt daarna.”

Pauw: “Ik wens jullie heel veel plezier daarbij.”

Ranking the Politicians:

Foto: BNNVARA
11 Reacties op “Tamara van Ark wil geen Ranking the Stars meer bij VVD”


 1. OranjeBoven

  Toch typisch dat ze het dan ineens wel durven, die politici. Maar te bescheten om het in de echte Ranking te doen.

 2. VVD en SGP op 1 kussen

  VVD en SGP ?

  Nu je het zegt heeft ze echt al een SGP uiterlijk.

 3. Zomaar

  Dus Paul heeft nog een overstap gemaakt, van de PVDA naar de VVD.

 4. Ad

  Paul en VVD hebben 2 overeenkomsten: geldgraaien zolang het (nog) kan en allebei vergane glorie (geworden).

  Soort zoekt soort. Prima werk van de PR meisjes om ze te koppelen.

 5. Norvo

  Deze dame hamerde er aan tafel wel iets te vaak op dat ze maar liefst vier (tel ze, jazeker, vier!) kranten per dag las. Dan heb je een hoop vrije tijd als staatssecretaris, zeg.

 6. anoniemmm

  klaas dijkhoff

  moet nu opstappen

  hypocriet bakra

  Desi bouterse is beter dan jij

  hypocriet monie hebzucht

 7. Criticus

  De VVD is ’n vreselijke partij, waar staan de letters ook alweer voor: Verloedering Van Democratie! Bijna alle staatssecretarissen en ministers die moesten opstappen, wegens bedrog komen van de VVD! Het is daar alleen maar liegen en bedriegen! En daar mogen dus geen grapjes over worden gemaakt op tv! Rutte, blijven lachen hoor! (Als ’n boer met kiespijn!) Na 9 jaar Rutte gaat ’t bijzonder slecht met NL, iedereen die staakt en protesteert!

 8. Huismaker

  De VVD begin het lachertjes van dit jaar te worden.
  Luister eens naar deze aflevering van gisteren:
  https://www.youtube.com/watch?v=6SCplmwZB5U

  Deze club leeft van de steun van het mediakartel (NPO/Radio1/RTL).
  Maar die steun wordt vermorzeld door het internet/Podcasts/Social Media. Mensen worden eindelijk wakker.

 9. Noach

  Een christenhond die Van Ark heet. Grappiger kan bijnan iet!

 10. Jantien Visser

  Tamar van Ark wil in beeld komen. Eerst met haar domme plan om als het kalf in de put van de mislukte TegenprestatieWet is verdronken nog wat domme ideeën de wereld in te sturen en vervolgens haar relatie aan de grote klok hangt.
  Kijk eens aan! Weer haar naam genoemd bij het Journaille en nu omdat ze op hoge poten roept dat zij “Geen Ranking the Stars meer Wil bij de VVD”. Nou dan kan je toch niet meer om haar heen? Nee, toch?

 11. Joop55

  Je kan beter de documenten van het Joegoslavië-tribunaal omtrent Mladic inzien dan je verdiepen in dit zooitje

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.