LINDA.radio moet eind februari volwaardige zender zijn

Het is de bedoeling dat de radiotak van het Linda de Mol-imperium LINDA. eind februari helemaal staat. Vanaf dan is de zender niet langer één grote playlist. Dat zegt Irene de Bel, hoofdredacteur van Linda.nl, tegen Radiofreak.nl. LINDA.radio is stilletjes gelanceerd op het muziekplatform Juke van Talpa, maar heeft vooralsnog eigenlijk niet veel met LINDA. te maken: er is alleen muziek te horen. Maar er wordt nu hard aan gewerkt om dat te veranderen, zegt De Bel.

Achter de schermen zijn ze er druk mee bezig. “We gaan er stap voor stap LINDA.-content, zoals ​een eigen nieuwsbulletin en rubrieken, aan toevoegen.

Er is LINDA. veel aan gelegen om van de radiotak een succes te maken, zodat het merk op alle platformen aanwezig is. “Het enige mediakanaal dat nog ontbrak was audio. We willen graag relaties met vrouwen aangaan op alle platformen waar zij zich bevinden en radio miste hierin dus nog.

De zenderstem van LINDA.radio is afkomstig van Radio 10: Edwin Diergaarde. “Voor de lange termijn zijn we aan het kijken wat de geschikte stem voor LINDA.radio is. Of dat Edwin blijft kunnen we nu nog niet zeggen.”

We verwachten eind februari 2020 ​LINDA.radio volledig te lanceren met alle content.

Lees ook:
Radiozender Linda de Mol onopvallend van start (24 november)
Linda gooit 4 radiozenders online: ‘Meer van hetzelfde’ (25 november)

Foto: LINDA.radio

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen