Linda gooit 4 radiozenders online: ‘Meer van hetzelfde’

Linda de Mol heeft vorige week in alle stilte vier LINDA.-radiozenders online gegooid via het Talpa-muziekplatform JUKE. Eigenlijk is de lancering daarvan al lang niet nieuwswaardig meer: anno 2019 zijn er ontelbaar veel digitale stations. Heel veel werk is het niet: je neemt een playlist, geeft hem een naam, hangt hem onder een paraplu, en klaar is je zender. Talpa’s Sky Radio heeft zelfs 17 van die digitale zenders. Wat daar ‘Sky Radio Lovesongs’ heet, heet hier ‘LINDA. radio: even lekker janken’.

Heel origineel is het allemaal niet, zegt radiorecensent Vincent Bijlo vandaag in het AD. “Het beginnen van een radiozender is tegenwoordig ontzettend makkelijk“, constateert hij. “Je zet een livestream op het web en gooit er een playlist op.

Bijlo heeft LINDA. Radio even opgezet. “Dat is dus eigenlijk gewoon Sky Radio, dat ook van broer John is, maar dan met het merk Linda erop geplakt“, constateert hij.

Hij zag ook LINDA. Radio: In Het Zweet voorbijkomen. “Dat is een zender voor tijdens het workouten waar opgepompte adrenalinemuziek op te horen is, daar heeft John ook al 10 kanalen mee vol staan.”

En zo heeft LINDA. nog de zender ‘Uit Je Winterdip’, wat bij Sky ‘Summerhits’ heet. “Mensen, wat is er toch veel van hetzelfde, er komt steeds meer veel van hetzelfde, maar het heet wel Talpa Original.”

Lees ook: Radiozender Linda de Mol onopvallend van start (gisteren)

Foto: BNNVARA

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen