Radiozender Linda de Mol onopvallend van start

Geplaatst op zo 24 nov 2019 om 9:20

Linda de Mol heeft haar eigen radiozender LINDA.radio onopvallend van start laten gaan. LINDA.radio is vanaf nu online te beluisteren, net als de drie themakanalen ‘Even lekker janken’, ‘Uit je winterdip’ en ‘In het zweet’. Dat heeft Talpa Network laten weten. Vooralsnog zijn de zenders alleen via de LINDA.-site en de app JUKE te beluisteren. “Je moet het zien als een soft launch van LINDA.radio. Dit bouwen we rustig op“, zegt een woordvoerder tegen Broadcast Magazine.

Dit is volgens Talpa slechts het begin. “Voor nu vind je hier 24/7 de allerlekkerste muziek. Stap voor stap gaan we hier eigen content en rubrieken aan toevoegen. Natuurlijk met de bekende LINDA. knipoog. Verder hopen we eind februari 2020 echt live te gaan met de zender.

Op de eigen website belooft LINDA. bijvoorbeeld ‘een eigen nieuwsbulletin’. Voor andere rubrieken laat LINDA. zich graag inspireren door haar fans: men kan tips sturen per e-mail.

Met de start van de radiozenders is het merk LINDA. nog meer crossmediaal: naast de website en het blad is Net5 immers ook omgedoopt tot LINDA.-zender.

De radiozenders van LINDA. kunt u hier beluisteren.

Foto: KRO-NCRV
37 Reacties op “Radiozender Linda de Mol onopvallend van start”


 1. Gerrit groot nibbelink

  Ik ga meteen luisteren

 2. Bart

  Alles stap voor stap en klein en rustig beginnen. Dat werkt niet in deze tijd. Had SKY radio omgedoopt in Linda radio en NET5 in Linda tv i.p.v. losse merkjes bij elkaar willen laten horen. Het nieuwe NET5 (Linda) had er ook meteen moeten staan als een huis. Met een nieuwe logo en wat geklooi op dinsdag en woensdagavond gaat het voor zo’n beetje de tiende nieuwe koers van de zender weer niet werken.

 3. Zomaar een persoon

  Alleen de titels van de zenders doen al denken aan van die wat emotionele types die met een bak chocoladeijs op schoot romcoms e.d. gaan lopen bingen.

 4. MolTalk

  Wat Bart zegt.

 5. Geox

  @Zomaar een persoon
  Je bedoelt vrouwen.

 6. Zomaar een persoon

  @Geox – Ik ben zelf een vrouw. Maar de sfeer om de nieuwe Linda-projecten heeft haast iets beledigends.

 7. Pauline

  Hiep, hiep, hoera !
  Nog meer verwijfde programma’s in de media …
  Snel zal ook deze hype zijn einde naderen…

 8. 123

  Is er wel onderzocht of hier behoefte aan is?

 9. Geox

  @123
  In het begin was er ook geen behoefte aan het internet en aan die auto was ook geen behoefte, de stoomtrein was er toch al!
  Als ondernemer moet je avontuurlijk zijn en risico’s willen nemen.

 10. Zomaar een persoon

  @123 – Linda laat niets aan het toeval over. En tóch pakt het gek genoeg niet altijd uit als dat zij verwacht (zie Ladies Night).

 11. Fox Mulder

  Mag ik een plaatje aanvragen? En ik wil ook mijn moeder de groeten doen die naast mij zit. Iemand koffie?

 12. Michiel

  Oof, wat een website. Ooit de behoefte gehad om naar muziek te luisteren, maar dan alleen als de verpakking is volgeplakt met afbeeldingen van het hoofd van een megalomane 55 jarige vrouw met twintig lagen make-up en nephaar? Nou, dan is Linda.radio echt genieten, lol!

  Die foto’s ook. Hahaha. Het lijkt wel een parodie. Zouden ze bij Talpa nou echt niet doorhebben hoe belachelijk het er uit ziet?

 13. Zomaar een persoon

  @Michiel – Inderdaad, die header op https://linda.juke.nl bezorgt redelijke kiespijn.

 14. Jan Modaal

  Binnenkort verkrijgbaar: LINDA maandverband.

 15. Johanneke van Es

  Ik voorspel nu al dat dit project dezelfde kant op gaat als die regenboogradiozender die Gordon ooit via het platform van John vorm mocht geven.

 16. Niks op tv.NL

  Gewoon een harde schijf kopen en via bol.com dvd /cds en omzetten maar…
  Nergens last meer van :-)

 17. Ron

  Een ratjetoe aan muziek wat er al is. Voegt niets toe. Puur marketing en om op alle platformen aanwezig te zijn. We hoeven hier dus geen illusies aan te verbinden.

 18. Kas

  @Linda.radio boeiende gesprekken graag. Muziek hebben we genoeg.

 19. Me

  Kas
  Sun 24 Nov 2019 om 11:05
  Ga dan met je vrouw praten of de kroeg in.
  Radio = muziek

 20. wordt een flop per de flopje

  Linda wordt niet meer gepruimd alles wat ze aanraakt versteent in een onbegrepen oudbakken niet geaccepteerd product.

  Mevrouw is 55 en volgens haar broer John moet ze gewoon lekker thuis gaan zitten met haar gelijke vriendinnen en gaan wennen aan haar onmetelijke rijkdom zonder zich te schamen.

 21. Joris Mul

  Kan er geen wet worden aangenomen drie bepaalt dat de dictatoriale De Mol clan per direct uit alle media moet. We leven toch in een zogenoemde democratie? Dat klopt natuurlijk van geen kant. Deze familie met zoveel geld en geldschaamte, hahahaha. Weggeven doen ze het ook niet, want dan zijn ze hun macht kwijt. Kan je deze familie nu vergelijken met een willekeurige dictator in Afrika?

 22. RaymondVL

  Dat worden stuk voor stuk luistercijferkanonnen hoor!! Al die uitgewoonde huisvrouwen met hun verlepte voorgevels en uitgedroogde foef die al lepelend een bak chocolade ijs opvreten en daarna gaan klagen dat ze weer dikker geworden zijn en vervolgens hun grijze joggingsbroek met roze streep nog eens ophalen.

 23. Pauline

  De hele dag gelul over vaginale schimmel en genderneutrale inlegkruisjes…
  Ik haak af…

 24. Mick

  Continu dat benadrukken van 24/7: Maak SBS6 dan ook 24/7. ’s Ochtends kun je alleen herhalingen van HvNL zien met achterhaald nieuws en zonder geluidseffecten.

 25. Hanneke

  Ik vind d het knap dat Linda zichzelf steeds blijft vernieuwen.
  Nu met de nieuwe medialijn voor gestrande gleufdiere n is het product compleet.
  Een blaadje uit Naarden dat niemand leest maar ongevraagd in de leesmap van tandartsen zitten naast een slechtbekeken tv-zender met hemeltergende programma’s is er nu eindelijk het radiostation voor het ijs-etende zwijmelende veel van de vrouwelijke bevolking . Chateau, daar zaten we ook niet op te wachten.

 26. Jannie

  Zoete kleuren..pffft ze blijft een meisje, wanneer gaat ze vrouw worden, zucht

 27. Max

  Sky radio 2.0 en nu met die verschrikkelijke kerstmuziek zal ook wel op linda radio te horen zijn

 28. Max Sky is al van de Mol :(

  .

 29. Hans

  Kansloze actie dit, maar we moeten het goed vinden omdat de zus van John de Mol het doet. Walgelijk dat ze steeds denken te moeten uitbreiden. Nog meer van hetzelfde. Gelukkig kan ik zelf kiezen. Ik kies voor mezelf.

 30. Ron

  Talpa zou er beter aan doen om een talkradio station op te starten. Muziekradio gaat er toch uit, daar zijn andere mogelijkheden voor. Talkradio gaat het helemaal worden. Daarmee moeten ze nu komen.

 31. Zomaar een persoon

  @Ron – Talkradio uit de John De Mol-stal? Laat maar zitten. In de SBS-programma’s met relatief veel gelul zijn de mensen achter de desk al zowat monddood gemaakt.

 32. Johanneke van Es

  Keukentafelgesprekje bij de Molletjes:

  John: Gaat lekker Lin. Je hebt nu je eigen tv-shows, je eigen tv-zender en je eigen blad onder de Talpa-vlag hangen. Je eigen mediaimperiumpje is compleet.

  Linda: Hahaha! Ja, ik heb alleen nog geen eigen radiozender.

  John: Nou, dan tuigen we dat toch ook gewoon voor je op?

  Linda: Doe niet zo gek joh. Ik heb nog nooit van mijn leven iets serieus op het gebied van radio gedaan. Dat is toch een vak apart?

  John: Welnee Lin. Tegenwoordig is radio zo makkelijk. Je pleurt gewoon een paar honderd liedjes op een harde schijf van een herhaalcomputer en je hebt er verder praktisch geen omkijken meer naar.

  Linda: Handig. Maar stel nou dat het geen succes wordt?

  John: Nou dan geven we gewoon de muzieksamensteller de schuld en sturen we die de laan uit, zodat jij je niet rot hoeft te schamen voor de flop.

  Linda: Oh, gaat dat zo makkelijk?! Nou, doe mij dan maar gelijk 3 Linda-radiozenders.

  John: Risico’s spreiden over 3 verschillende zenders. Goed plan! Ik bel Rick Romijn wel even voor je. Die kan dan de meest geschikte muziek voor je stations selecteren….Oh nee, die wil dat soort klussen niet meer voor me doen. Nou ja, misschien heeft Johnny nog wat mp3-tjes die hij vanuit z’n telefoon over kan zetten naar een harde schijf. We verzinnen wel wat. Komt helemaal goed, Lin.

 33. Lau

  @Bart;
  Ik vraag mij af of ‘vrouwen’ wel de juiste doelgroep is tegenwoordig. Veronica is succesvol door sport, films en series. Net5 zou wat mij betreft omgeturnd moeten worden tot TV10. Ouderen kijken nog volop tv en mensen als Ron Brandsteder, Andre van Duin, Andre Rieu en andere oudere presentatoren zouden maar wat graag aan de slag gaan. Een commerciële ouderenzender zou gezien het succes van omroep Max en de drang naar programma’s van vroeger prima werken. Piets weer past er perfect en zou zelfs uitgebreid kunnen worden. Trauma Centrum zou zo weer op de buis kunnen. Zo zijn er voldoende programma’s van vroeger die prima kunnen terugkeren, mits goed uitgevoerd. Zo is Het Spijt Me veel te modern gemaakt, terwijl het prima zou kunnen werken. Zonde!

 34. Luisteraar

  En nu nog Linda radio op de DAB+ kan ik in de auto luisteren.
  En wat vaak voorbij kwam hier nu SBS met een radio, ook een mooie publiciteit voor SBS6 en ook via DAB+

  Linda succes.

 35. FlyingLotus

  Zou ze de boel beneden kaal houden of niet, dat vraag ik mij dan weer af.

  Overigens hoef ik het antwoord niet te weten.

 36. medusa

  ik word moe van Linda

 37. Sjolina

  Jeetje nog meer Linda. Moet ze nu ook nog op de radio. Zij heeft de houdbaarheidsdatum toch ook al lang bereikt. En er is voor mij maar 1 zender. Radio 10.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.