Radiozender Linda de Mol onopvallend van start

Linda de Mol heeft haar eigen radiozender LINDA.radio onopvallend van start laten gaan. LINDA.radio is vanaf nu online te beluisteren, net als de drie themakanalen ‘Even lekker janken’, ‘Uit je winterdip’ en ‘In het zweet’. Dat heeft Talpa Network laten weten. Vooralsnog zijn de zenders alleen via de LINDA.-site en de app JUKE te beluisteren. “Je moet het zien als een soft launch van LINDA.radio. Dit bouwen we rustig op“, zegt een woordvoerder tegen Broadcast Magazine.

Dit is volgens Talpa slechts het begin. “Voor nu vind je hier 24/7 de allerlekkerste muziek. Stap voor stap gaan we hier eigen content en rubrieken aan toevoegen. Natuurlijk met de bekende LINDA. knipoog. Verder hopen we eind februari 2020 echt live te gaan met de zender.

Op de eigen website belooft LINDA. bijvoorbeeld ‘een eigen nieuwsbulletin’. Voor andere rubrieken laat LINDA. zich graag inspireren door haar fans: men kan tips sturen per e-mail.

Met de start van de radiozenders is het merk LINDA. nog meer crossmediaal: naast de website en het blad is Net5 immers ook omgedoopt tot LINDA.-zender.

De radiozenders van LINDA. kunt u hier beluisteren.

Foto: KRO-NCRV

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen