Diederik Ebbinge vindt Ladies Night infantiel

Diederik Ebbinge is geen fan van het programma Ladies Night. Hij vindt de talkshow van Merel Westrik infantiel. Dat zegt de presentator van kijkcijferflop Promenade in Veronica Magazine. Ladies Night is helemaal niets, vindt Ebbinge. “Dat programma is dan weer zó infantiel dat ik afhaak. Die kondigden aan dat ze eindelijk eens een programma voor vrouwen gingen maken, maar het bevestigt werkelijk alle vooroordelen“, aldus de acteur, bekend van de Luizenmoeder.

De ‘vaste vriendinnen’ van Ladies Night zijn volgens Ebbinge ook heel voorspelbaar. “Dan hebben ze ook een paar van die pionnen ingehuurd. Tjitske Reidinga speelt een rol die iedereen enig vindt, hetzelfde geldt voor Stella Bergsma. Het is allemaal zo voorspelbaar.

Eigenlijk zijn alle talkshows heel voorspelbaar, vindt Ebbinge. “Vaak kun je van tevoren raden wat er gaat gebeuren. Bij De Wereld Draait Door weet je dat ze iemand met veel poeha gaan vereren. Van Veronica Inside zou ik feilloos tien afleveringen kunnen schrijven met de rollen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee.

En Beau van Erven Dorens, naar wie hij onlangs nog uithaalde, is volgens hem ook niet goed bezig. “Beau riep dat hij het héél anders ging doen, maar wie was zijn eerste gast? Thierry Baudet! De gast die het vaakst wordt uitgenodigd bij talkshows. En de week erop had hij Diederik Jekel en Peter R. de Vries.

Een enorme eenheidsworst, die talkshows. Thierry, Diederik en Peter R. komen er bij mij niet in.

Foto: NTR, Wim Kluvers

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen