BLVD betrekt arrestatie Taghi wel heel erg op John

RTL Boulevard lijkt de arrestatie van topcrimineel Ridouan Taghi vooral heel erg belangrijk te vinden voor de eigen deskundige John van den Heuvel. Het is heel vervelend dat de misdaadjournalist en zijn gezin al twee jaar lang beveiligd door het leven moeten, maar het nieuws wordt in de showrubriek wel héél erg op hem betrokken. Het ging maandag al uitgebreid over zijn persoonlijke beleving – hij viel zelfs even stil toen het over zijn gezin ging – maar dinsdag was het wéér zo ver.

Presentator Ruben Nicolai opende de uitzending met hoe John van den Heuvel zich voelt op ’the day after’. “John, zometeen het laatste nieuws, maar eerst: het is voor jou ook the day after. Hoe is het met jou?

De misdaadjournalist: “Met mij is het prima. Ik ben vandaag, zoals gebruikelijk, aan het werk gegaan om te proberen om nieuws te vergaren.”

Toen Van den Heuvel vervolgens inhoudelijk op de zaak wilde ingaan, werd hij onderbroken door Nicolai. Hij wilde het vooral allemaal op Van den Heuvel betrekken. “Maar sorry hoor, dat ik je onderbreek, maar heb je het gisterenavond niet thuis heel erg gevierd?

Daarop liet Van den Heuvel zich ontlokken dat hij met zijn vrouw heeft geproost op de arrestatie. “Nou, ik zat gisterenavond bij Beau nog tot laat natuurlijk en thuis zat gelukkig mijn vrouw nog te wachten met een glaasje wijn. Dan konden we toch nog even het glas heffen.”

Nicolai: “Heel goed.”

Taghi wordt naast het bedreigen van Van den Heuvel ook verdacht van een reeks liquidaties waarvoor de 16 verdachten in Marengo terechtstaan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen