SBS 6 vliegt met verstoten Caroline naar Gran Canaria

Caroline van Eeden, de huisvriendin die is verstoten uit Chateau Meiland, is met een aantal andere BN’ers naar Gran Canaria gevlogen voor een special van het tv-programma Shownieuws op SBS 6. Dat heeft de zender laten weten. Het is nog altijd een groot geheim wat er is voorgevallen tussen Caroline en haar vroegere beste vriend Martien Meiland. De twee hebben geen contact meer met elkaar, nadat ze – naar verluidt vanwege een geldkwestie – vertrok uit het chateau van Meiland.

Het lukte Jeroen Pauw maandagavond niet om meer duidelijkheid te krijgen van zijn talkshowgast Meiland, maar wellicht lukte het SBS 6-presentatrice Leonie ter Braak wel. Al zal SBS 6 er ook veel aan gelegen zijn om het imago van kijkcijferkanon Meiland te bewaken.

Ter Braak is namelijk de presentatrice van de twee kerstspecials van Shownieuws op Eerste en Tweede Kerstdag. “Ze reist samen met een groep BN’ers af naar een prachtig resort op het Spaanse eiland Gran Canaria. Met Frans Duijts, Martijn Fischer en Thomas Berge blikt ze terug op het afgelopen jaar. Ook Caroline van Eeden is van de partij.

Waar gaat ze het met Caroline over hebben? “Nederland leert haar in 2019 kennen als dé huisvriendin van de familie Meiland uit de populaire realityserie Chateau Meiland. Caroline vertelt hoe dit avontuur voor haar was, maar ook welke plannen ze allemaal heeft voor het nieuwe jaar.

De twee kerstspecials zijn onderdeel van een serie van acht Shownieuws-specials. Het hele programma ziet er als volgt uit:

  • 24 december – Shownieuws Special: Kerst met André Hazes
  • 25 december – Shownieuws: Kerstspecial
  • 26 december – Shownieuws: Kerstspecial
  • 27 december – Shownieuws Special: het ritme van Rob de Nijs
  • 28 december – Shownieuws Special: 75 jaar de glimlach van Willeke Alberti
  • 29 december – Shownieuws Special: 2019 van Oranje
  • 30 december – Shownieuws Special: 60 jaar gieren met Geer
  • 1 januari – Shownieuws Special: 2020, een jaar vol evenementen

De specials zijn allemaal te zien op het tijdslot van de reguliere Shownieuws.

Lees ook: Jeroen Pauw wroet in Meilandjes-ruzie met Caroline (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen