Alexander Klöpping vindt Eurovisie-decor te simpel

Alexander Klöpping maakt zich enige zorgen over het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Hij vindt dat het decor dat vandaag is gepresenteerd wel heel weinig grandeur uitstraalt. Dat laat hij weten op Twitter. Dankzij het Songfestival zijn honderden miljoenen Europese ogen in mei op Nederland gericht en veel mensen hopen dan ook dat de organisatie ons wel een beetje goed op kaart zet. Bij het vandaag gepresenteerde decor zet een teleurgestelde Klöpping nu zijn vraagtekens.

Klöpping vindt dat het er wel heel erg rechttoe-rechtaan uitziet. “Hmmmmm I don’t know“, zegt hij.

Qmusic-ster Domien Verschuuren daarop: “Wat niet?? 😨🤤

Klöpping: “Ja ik moet het even laten bezinken. Ben bang dat het een beetje understated wordt in de praktijk.

Ene Wouter is het met Klöpping eens: “Voor Nederland als festivalland, waar we megagrote decors bouwen met nieuwe technieken, is dit wel heel statisch…

Songfestival-opperhoofd Sietse Bakker belooft dat het alles behalve statisch wordt. “Dutch Design is functioneel ;)… stel je voor wat er allemaal zou kunnen!

Klöpping: “Haha dat geloof ik. Ik ben heel nieuwsgierig hoeveel licht er overblijft in het echt. Gewoon superbenieuwd :).

De internetondernemer is niet de enige die bezorgd is over het nieuwe decor. “In de rest van Rotterdam valt de stroom uit“, zegt Qmusic-dj Mattie Valk bijvoorbeeld.

Hopelijk kan zijn Tesla ook aan de generator.

Het decor:

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen