Ranking the Stars verhuist naar hoofdpodium RTL 4

Met zijn zaterdagavondamusement op RTL 4 wil het nog niet zo lukken, maar met het eerste RTL 5-seizoen van Ranking the Stars deed Paul de Leeuw dit najaar wél goede zaken. Zó goed zelfs dat de panelshow met BN’ers net als Expeditie Robinson verhuist naar het hoofdpodium. Na vijftien seizoenen op NPO 3 en één seizoen op RTL 5, komt Ranking daardoor volgend jaar terecht op RTL 4. Voor RTL 5 betekent dat een verdere verschraling, voor RTL 4 een welkome versterking.

De Leeuw verklapte het nieuwtje gisteren in Café Hendriks & Genee. “Ranking the Stars is een instant hit geworden op RTL 5 en dat gaat nu naar RTL 4 toe“, vertrouwde hij gastheer Wilfred Genee toe.

RTL is om een reactie gevraagd, maar die laat nog even op zich wachten. Waar Expeditie Robinson is terechtgekomen op de zondagavond van RTL 5, zou het kunnen dat Ranking the Stars een plekje krijgt op de late zaterdagavond van die zender.

Een verhuizing naar het hoofdpodium zou de cast van Ranking the Stars goed kunnen doen. Mogelijk wordt het daardoor makkelijk voor De Leeuw om grote A-sterren te strikken voor de panelshow.

De grootste ster in het afgelopen seizoen van Ranking the Stars was Martien Meiland. Verder bestaat de cast traditiegetrouw vooral uit BN’ers die aandacht nodig hebben of verder niks anders te doen hebben.

In de beginjaren zat Ranking the Stars nog wel vol met A-sterren. Toen deden namen als Yvon Jaspers, Chantal Janzen, Beau van Erven Dorens en Yolanthe Cabau van Kasbergen mee.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen