Wilfred Genee teleurgesteld in Henny Huisman

Geplaatst op di 19 nov 2019 om 14:00

Wilfred Genee is teleurgesteld in Henny Huisman. Hij had de primeur over zijn tv-comeback aan de radiovariant van Veronica Inside moeten gunnen. Dat heeft Genee hem gisteren telefonisch laten weten op Radio Veronica. Genee heeft Huisman eigenhandig naar binnen gewerkt bij Talpa Network en dat heeft hem nu een Glamourland-achtige show opgeleverd. Genee wist daar al maanden van, maar hield het op verzoek van Huisman nog even geheim. Wel beloofde Huisman hem de primeur.

Huisman hield zich niet aan die afspraak. SBS 6 bracht het persbericht gisteren om 16.45 uur, nota bene tijdens de uitzending van Veronica Inside, naar buiten.

Genee besloot direct om verhaal te halen. “De man waar ik alle directeuren voor heb gebeld om het voor elkaar te krijgen“, foeterde hij. “Wij hebben drie maanden lang voor jou ons mond gehouden. We hebben gelobbyd, we hebben ons best gedaan. Wij mochten het niet melden en je zou het bij ons bekendmaken.

Volgens Huisman was het naar buiten brengen van het persbericht een last-minute beslissing. “Nou, luister vrienden. Ik heb het zo lang mogelijk uit weten te houden, maar we zijn al gaan draaien en iedereen vraagt me ernaar. Ik zei tegen directeurtje: ‘Luister, we komen overal en moeten overal ons mond houden, maar er loopt ook overal pers rond.’ Nou is er vanochtend besloten en het is er om 16.45 uur uitgegaan.

Ik heb gezegd tegen de mevrouw van de persdienst, Lisette Potman van Talpa: ‘Het enige wat ik kan doen nu is mijn vrienden gaan vertellen dat het doorgaat.’ Nou, daar zit drie kwartier tussen. Het is net verstuurd.”

Genee vroeg hem waarom hij het zondag niet bekend had gemaakt in zijn Veronica-show Café Hendriks & Genee. “Dat had beter geweest, maar dan had ik op m’n donder gekregen.”

Foto: SBS
33 Reacties op “Wilfred Genee teleurgesteld in Henny Huisman”


 1. Robin

  Wie is die Turk op de foto?

 2. Pauline

  Wat is die Henny Huisman een paardenlul !

 3. Remi

  … Deze Henny Huisman ligt niet voor niets reeds járenlang
  ‘overhoop’ met z’n buren in het Noord-Hollandse …

  Ik heb zomaar het idee dat Henny een vervelende man is.

 4. Hans

  Om te gillen. Henny huilen,flapdrol

 5. Nils Holgersson

  Alsof John de Mol niet wist wie Henny Huisman is

 6. Curryworst

  @Robin,
  Dat is Kuzu.
  Van DENK.

 7. Oppersmurf

  Allemaal ego’s!

 8. arjan

  Henny Huisman hoort in een bejaardentehuis.

 9. snuifje

  Ik heb zo’n medelijden met Hennie. Zo jammer dat je niks van je leven weet te maken als de spotlight uit is.

 10. Willem

  Wat ontzettend flauw van die Genee, hou eens op man

 11. Henny

  Gaat Henny nu ook naar de verjaardag van Galid Aajoud?

 12. Karin

  Huisman vertelde het als eerste bij VI en hoorde daar van de boy’s dat het al overal in stond, daar kun je toch niet kwaad over worden? Hij had toch niemand gesproken voor die tijd, vreemd verhaal allemaal.Genee moet toch trots zijn dat hij een programma heeft of ben ik nou gek, wie zeikt er nou over een half uur nieuws eerder of later.Ik hoorde het ook op de radio bij VI en vond het heel grappig allemaal maar dat is dus gespeeld, wat een nepwereldje dan. Ik moest vreselijk lachen, ik voel me genept nu

 13. Caramba

  Ja sorry hoor, maar dat Huisman tijdelijk terugkomt meteen spoedig afgeserveerd programma, dat kun je toch geen primeur noemen waar je kijkers op zitten te wachten? Ik kan hierin alleen maar de gebruikelijke geknakte-egotripperij lezen.

  Ik heb gisteren met grote fascinatie naar het verhaal van Tim Krabbé over Ferdi E. gekeken. Daar komt in anderhalf uur meer zinnigheid voorbij dan vijf jaar Talpa en RTL bij elkaar.

 14. Mieke Mossel

  Wilfred,…je hebt nu toch wel de leeftijd om te weten dat er niemand te vertrouwen is.

 15. Dirkje

  Genee moet zich helemaal niet met dat uitschot huisman bemoeien , vertrekt straks weer met stille trom en kan weer verder janken dat niemand hem nog wil hebben .ophoepelen en ons er niet meer mee lastig vallen .

 16. Simon

  Wat een slechte keuze. Er zijn maar 2 kandidaten die voor de hand liggen voor deze formule … Jort Kelder (maar die heeft dit al gedaan) en Mark Baanders van Powned.

 17. Dirk Tweekeerbellen

  @Curryworst, goeie grap. Dankjewel, had ik nodig. Hopelijk zeggen ze er zo wat over in de uitzending.

 18. Drs.Q

  Da’s het gevolg van de beginnende dementie van dhr. Huisman. Plus het feit dat hij nooit zo betrouwbaar is geweest en een belofte niet altijd nakwam. Dat heeft hem al menig conflict opgeleverd. Dat had Genee kunnen weten.

 19. FlyingLotus

  Wat een treurnis, had best respect voor die genee, had de fridaymove alleen moeten doen en niet dit soort flutprogrammatjes met dito meningen.

 20. Bep

  Het wordt helemaal niks met Hennie, vergeetachtig, traag en erg eenzaam.

 21. Karin

  ik vind hem bijzonder leuk en een van de liefste mannen uit het vak. Ik heb jaren met hem gewerkt en alleen maar gelachen en hij is echt betrouwbaar, sorry hoor maar dat is gewoon zo.

 22. Suzy Wang

  Zoek op. Het programma suprise met het fragment met n kameel. Daar werd die ouwe pony Henny aan gehouden door de politie en hij had geen vergunning. De reacktie van Henny zei alles. Wie de politie wel niet dacht wie dat was om om naar n vergunning te vragen. Hij was Henny Huisman. Toe knappte ik op die kerel helemaal af.. Bah.

 23. Rotterdammer

  Zo rollen de ballen dus… Hulman moet collega’s zwaar laten lobbyen en als t dan lukt steekt hij een mes in hun rug….wat een vreselijke enge man… hoop dat zijn programma faliekant mislukt…en dat zal wel want hij is zwaar over zijn houdbaarheidsdatum en komt over als een neuroot.

 24. Woltjes

  Wat een gelul weer van die arrogante Gennee, wat maakt het uit.
  Huisman is ook maar een ouwe zak!

 25. Pim pandoer

  Als ik iemand t wachtwoord Geenee hoor uitspreken dan moet ineens aan n klein zilvervisje denken.

 26. Pim pandoer

  GeeNee lokt uit, creeert bewust tweespalt, probeert mensen in verlegenheid te brengen. ALLES voor kijkcijfers. Laat je tanden eens rechtzetten.

 27. Jan Modaal

  Lekker die bners die met elkaar vechten om aandacht.

 28. Help

  Noemt Henny hem ook al directeurtje?

 29. Geneerme bljft droevig Talpa type

  Geneerme wordt elke dag droeviger in zijn optreden.

  Hoewel hij goed past bij de pulpa van Talpa zakt hij elke week verder het moeras van droevige niet te pruimen types in.

 30. Victor Klootwijk

  Hoe kan je nou teleurgesteld zijn in Henny Huisman? Henny Huisman heeft nog nooit iemand teleurgesteld.

 31. Annoniemus

  Laat Genee nu eerst eens zorgen dat er gekeken word naar H&G op zondagavond en dan eisen stellen !!!!

 32. Karin

  Go Henny Go Henny Go Henny

 33. Ben

  Weer een flopderdeflop!!! De fam wordt uitgekotst.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.