Henny Huisman terug bij SBS met spin-off Glamourland

Henny Huisman keert terug op de buis bij SBS 6. Hij gaat het Glamourland-achtige programma maken, dat door Paleis voor een Prikkie-duo Frank en Rogier is afgewezen. Dat heeft de zender zojuist bekendgemaakt. Het programma heet Waar is dat feestje?, de opnames zijn al gestart en de uitzendingen beginnen in 2020. Marco Louwerens, de tv-baas van Talpa Network, heeft de eerste resultaten gezien en is razend enthousiast over de nieuwe tv-reeks met Huisman.

Louwerens zegt in het persbericht: “Hoe leuk is het dat we een programma met, de toch legendarische, Henny Huisman gaan maken? Wij denken dat hij met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor, de juiste man is voor dit programma. We gaan kijken hoe Nederland feestviert, maar dan wel door de ogen van Henny zelf, als ongenode maar zeer welkome gast.

Huisman loopt voor de show alle feestjes af. “Een party van de Quote 500, wilde schuurfeesten op het platteland, exclusieve High Society Parties of een over de top Glamour Bingo show: Nederlanders houden wel van een feestje. Voor veel van die feestjes krijgen de meeste mensen geen uitnodiging, maar niemand minder dan Henny Huisman is er wél”, vult een woordvoerder van SBS aan.

“In Waar is dat feestje? loopt de door de wol geverfde presentator alle bijzondere party’s van Nederland af en verbaast zich over alle gekkigheid en buitenissigheden die op deze bijzondere feestjes plaatsvinden: van gabbers die zich nog één keer in glimmende trainingspakken hijsen en kaal scheren tot peperdure rivierkreeftbonbons op een fancy fuif.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen