Wilfred Genee: ‘Bridget Maasland, stop met zeiken!’

Wilfred Genee vindt dat Bridget Maasland gruwelijk veel zeikt over de media-aandacht voor haar relatie met haar toyboy André Hazes jr. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Maasland is nota bene presentatrice van RTL Boulevard, maar vindt dat niemand zich met haar privéleven mag bemoeien. “Wat loop je nou te zeiken? Je bent een bekende Nederlander, weet je wel. Dan weet je dat er reacties gaan komen. Doe nou niet zo moeilijk. Alsjeblieft, weet je wel“, aldus Genee.

Zijn sidekick Celine Huijsmans begrijpt wel waarom Bridget en André zoveel ellende over zich heen krijgen. “Wat het overschaduwt is het verdriet van Monique natuurlijk en dat die ineens dat persbericht voor haar voeten geworpen kreeg.”

Bridget en André wrijven hun geluk er te veel in bij Monique Westenberg en dat is niet erg chic, zei Story-baas Guido den Aantrekker gisteren in Shownieuws.

Daar kan Huijsmans zich wel in vinden: “ Waarom mensen er zo op reageren en er zo mee bezig waren, dat is niet per se omdat het Bridget is, misschien een beetje, maar meer om de manier waarop het gegaan is. Als André nou al jaren vrijgezel was en hij krijgt een relatie met Bridget, dan denk ik dat mensen veel minder heftig hadden gereageerd.”

Wilfred Genee: “Zij wekte de indruk dat ze dacht dat het nog goed zou komen en dat maakt het helemaal een beetje pijnlijk allemaal. Ach, laat het maar gaan.

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen