Gerard Joling wil niet in The Roast: ‘Dat is zo negatief’

RTL 4-ster Gerard Joling moet er niet aan denken om zijn medewerking te verlenen aan het jaarlijkse programma The Roast op Comedy Central. Hij vindt het een te negatief karakter hebben. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Beau. Een groepje BN’ers zaagt elkaar bij het jaarlijkse tv-evenement tot de enkels af. De grappen die worden gemaakt gaan soms nét over de grens. Joling kan er in elk geval niet om lachen. Hij heeft verzoeken tot samenwerking naast zich neergelegd. 

Joling wil niet met zo’n negatief evenement geassocieerd worden. “Ik vind het een verschrikkelijk programma dat The Roast. Ik ben er ook vaak voor gevraagd en ook van de week nog door Ali B of ik dat dan ook wilde doen, maar ik vind het geen leuk programma. Het is zo negatief.”

Tafelgenoot Edwin Evers denkt er hetzelfde over. “Het is zo hard en het shockeren om het shockeren. Er zitten wel goede grappen in, dat hoor ik ook wel, maar ik hoor af en toe dingen dat ik denk: ik wil dat niet. Af en toe ontbreekt de finesse vind ik. Het is hard om het hard en daar kan ik niet zo goed tegen. Maar een goede grap is een goede grap.”

Bokser Rico Verhoeven heeft minder moeite met een stevige rechtse. “Ik heb het gezien en ik kan er el om lachen. Ik vind het leuk dat iemand toch op een bepaalde manier de spot met zichzelf kan drijven en andere mensen gewoon kan laten gooien naar elkaar. Het is alles gemixt door elkaar en iedereen weet waarom ze daar zitten. Pak het gewoon zoals het komt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen