Thierry Baudet: ‘Beau, jij ziet totaal de realiteit niet’

Geplaatst op vr 22 nov 2019 om 10:00

Thierry Baudet denkt dat Beau van Erven Dorens onze maatschappij veel te rooskleurig ziet vanuit zijn high-culture-bubbel. Dat zei de leider van Forum voor Democratie gisteren in Beau, waar hij te gast was om de vijfde verjaardag van zijn partij te vieren. Aan tafel bij Beau zat ook één van de slachtoffers van de Gorinchemse kopschoppers. De etniciteit van de daders kwam niet ter sprake, totdat Baudet er een opmerking over maakte. Daarna werd hij direct in de hoek gezet.

Baudet gaf aan: “Waar ik me op langere termijn nog wel meer zorgen over maak in de samenleving, is dat wij heel veel berichten krijgen dat dit ook een etnische component heeft. Dat je groepen Marokkaanse en Turkse jongeren hebt, die samenklitten rondom schoolpleinen of andere plekken waar jongeren komen en het daar specifiek ook gemunt hebben dan op autochtone Nederlanders. We hebben heel veel mensen natuurlijk ook met kinderen in het onderwijs en als dat zo is, is dat natuurlijk een extra zorgwekkend aspect.”

Peter R. de Vries geërgerd: “Als dat zo is. We weten het dus niet.”

Beau: “Dan weet jij meer dan wij. Ja, we moeten dat eerst uitzoeken.”

Thierry Baudet: “Precies. Dat is dus waar ik vandaag in de Tweede Kamer een debat voor heb aangevraagd en wat niet gekomen is. Men wil dat niet als zodanig bespreken en dat vind ik wel jammer. Als dat namelijk zo is, dan is de samenleving nog veel sneller uit elkaar aan het vallen dan sommigen al vreesden.”

De Vries: “Ja, maar je loopt nu wel heel erg op de zaken vooruit.”

Beau: “Ik wilde dat eigenlijk ook zeggen. De etniciteit vind ik een andere discussie.”

Baudet vindt van niet. “Als je gaat zien dat verschillende groepen samen gaan klitten en het op elkaar gemunt gaan hebben, en dan met name allochtoon versus autochtoon, dan heb je een probleem waarvan we niet weten hoe we het moeten aanpakken. Dat is iets wat in allerlei Europese landen op dit moment speelt. In Frankrijk, in Londen. Ik denk dat we als politiek de plicht hebben om te kijken of dit speelt.”

‘Land valt helemaal niet uit elkaar!’

Later kwam het opnieuw tot een meningsverschil, toen Baudet sprak over het belang van ‘het cultuur- en onderwijsbeleid’ in ons land. “Dat is waar de toekomst van het land gemaakt wordt en daar moet zo ontzettend veel gebeuren. Er moet veel meer geïnvesteerd worden in het onderwijs, in de cultuur, in wat wij hier met z’n allen aan het oen zijn, om het weer een beetje gezellig te krijgen. Het land is uit elkaar aan het vallen.”

Daarop zei Beau stellig: “Ik vind het behoorlijk gezellig en het land valt helemaal niet uit elkaar.”

Het was enkele seconden stil in de studio. Baudet: “Ik denk dat dat woorden zijn van iemand die in Bloemendaal woont, of waar woon je tegenwoordig, en die totaal de realiteit niet ziet.”

Beau: “Dat is helemaal niet waar, maar ik laat hem voor jou.

De Vries: “Hij woont toch bij jou op de gracht of niet?

Beau: “Volgens mij wonen wij in dezelfde straat.

De Vries: “Op steenworp afstand!

‘Over vijf jaar premier!’

Nu de eerste vijf jaar van Forum voor Democratie erop zitten, werd Baudet ook gevraagd naar waar hij zichzelf over vijf jaar ziet. Dan is hij minister-president, gaf de politicus aan. Beau: “Het ontbreekt hem niet aan zelfvertrouwen, hè, Peter?

De Vries: “Nee, ik zit er net aan te denken of ik nou moet emigreren of niet.”

Baudet: “Ga maar emigreren, dat lijkt me een ontzettend goed plan!

Lees ook: Baudet, Wilders: ‘NPO verzwijgt geweld tegen blanken’ (gisteren)

Foto: RTL
113 Reacties op “Thierry Baudet: ‘Beau, jij ziet totaal de realiteit niet’”


 1. Flapdrolletjes

  Jut en Jul spreken elkaar tegen

  Wat een niveau op RTL sinds PvdVorst de programma’s invult.

 2. q8

  thiery heeft helemaal gelijk,

 3. #NPO Zeiker#

  Peter R. de Vries gaat emigreren????? Het beste nieuws van 2019 valt laat in het jaar! 🎉🎉

 4. Brian

  Thierry, die een politieke beweging vanaf de grond af aan heeft opgebouwd omdat hij dingen wil veranderen.

  Peter R., die de opbouw van zijn politieke partij PRDV staakte omdat die onvoldoende succesvol (“slechts” 31 procent geloofde erin) leek te worden.

 5. LD

  Baudet de trekpop van Cliteur!

 6. Bram

  Waarom moet die Peter altijd tegen iedereen ingaan? Altijd een andere mening hebben het lijkt wel alsof hij het erom doet.

 7. Jan

  Beau is – terecht – ontzettend woedend dat Gotschalk met zijn praktijken wegkomt.

  Beau zou ook ontzettend woedend moeten zijn dat groepen Marokkanen zich als hyena’s gedragen en blanke jongens en meisjes opjagen als wild en vervolgens aftuigen. Maar dat mag niet gezegd worden aan het tafeltje van Beau. Want ookal duiken er steeds meer van dit soort weerzinwekkende filmpjes op, “dat moet eerst nog maar eens uitgezocht worden”.

  Om over die zwaar vervelende Peter R de Vries, met zijn uitgestreken smoelwerk nog maar te zwijgen. Walgelijk!

 8. Jos

  Baudet die in de grachtengordel woont, verwijt Beau dat ie in de grachtengordel woont. Dan ben je natuurlijk al af als politicus die zich zo graag anti-elitair neerzet.

 9. Remi

  Beau: “Waar sta jij over vijf jaar?”
  Thierry: “Dan ben ik Minister President”.
  Peter R: “Dan ga ik emigreren!”

  Doen, Peter R !!!

  #Uitzwaaidag

 10. Pauline

  Deze linkse idioten steken liever hun kop in het zand…
  Leve de heer Baudet !

 11. Timo

  Je kan roepen wat je wilt, maar er is nog steeds een enorme doelgroep voor Baudet’s verhalen. En dat klootjesvolk stemt met hullie drie hersencellen massaal op hem bij de volgende verkiezingen. En dan is hij premier. En dan wil je écht emigreren.

  De goede zaken die zijn partij aankaartte heeft hij totaal verkwanseld met zijn veel te basale, extreem-rechtse gedachtegoed. Maar verder een fijne dag gewenst.

 12. xandertje

  Beau maakt zich druk om Job Gosschalk maar bij het onderwerp over de in elkaar geslagen Nederlandse jongen door 40 Marokkanen kapte hij het af toen Baudet aankaartte dat we een probleem hebben met deze groep.

  De grote problemen in ons land staan vaak in relatie met deze groep. Dat is geen racisme, dat is een constatering! En daar moeten we wat aan doen!

 13. Cees

  Het rascisme van allochtonen richting autochtonen dient evengoed besproken te worden.

 14. Eveline

  @Timo ga eens een tijdje in de Schilderswijk in den haag wonen of in Amsterdam Osdorp, Slotermeer of nieuw west dan praat je wel anders.

 15. Caramba

  Ik denk dat het probleem zo langzamerhand bij ’t hele land wel bekend is en ook dat het vaak genoeg wordt benoemd – ik kan je zo drie persoonlijke ervaringen geven waarbij de gekleurde medelander betrokken is, van roof tot en met in elkaar geslagen worden toe. Maar dan nog hoeft dat voor mij niet keer op keer herhaald te worden; doen we ook bij blanke misdaad niet. Het zou wel mooi zijn als iemand uit linkse hoek hier eens een documentaire maakt.

 16. Oppersmurf

  Marokkanen en Antillianen klitten overal samen en vallen in groepjes (alleen zijn het lafaards) mensen lastig. Informeer eens bij de politie hiernaar of loop eens een rondje door de stad. Beau en die flapdrol met die centenbak steken hun (dikke) kop in ‘t zand en weten weer eens van niks. Juist door dit soort ‘ontkenners’ is ons land hard op weg naar de verdoemenis!

 17. Bart

  Beau ziet het wel. Peter ook trouwens, alleen is dat als bekende Nederlander niet correct om te zeggen. Natuurlijk heeft Thierry Baudet gelijk hier.

 18. Caramba

  @Eveline
  Goed punt! En nog steeds komen er bosjes anti-westerse elementen binnenwandelen alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
  Met dank aan het EU-lidmaatschap.\

  #nexitasap
  #politicimetbordvoordekop

 19. anonymous

  Het mocht weer niet benoemd worden..
  Het was een groep van 40 Marokkanen maar daar draaide Beau en Peter omheen.
  Wegkijken zijn we goed in in Nederland.
  En Beau durfde Thierry niet alleen te ondervragen dus nodigt hij ook
  Peter R uit..Laf.

 20. Henk

  Beau is een lieverd, maar hij ontmoet natuurlijk voornamelijk de geslaagde nieuwkomers. Mijn ouders hebben altijd nieuwkomers geholpen met taal en banden plakken. Maar wie helpt mijn ouders? De oudste dochter van de Syrische buren zegt tegen mijn moeder dat ze niet met Nederlanders wil omgaan. Stemmen op Dhr. Baudet heeft geen zin. In Rotterdam hebben zijn geestverwanten complete straten afgebroken en de stad is daardoor onbetaalbaar geworden voor de mensen die op LR hebben gestemd en die dachten dat ze het beter zouden krijgen. Jan met de Pet heeft het moeilijk. De mensen die menige stad draaiende hebben gehouden door tijdens de economische crisis van de jaren 80 en 2008 te blijven wonen in hun eigen stad (en daar te werken, winkelen en vrijwilligerswerk te doen) worden nu overal weggewerkt door de hoge woningprijzen, woningnood en decentralisatie van de zorg (lees bezuinigingen).

 21. Max

  Baudet ontpopt zich langzaam als de nieuwe Fortuijn! Let op mijn woorden….”hij wordt de nieuwe Minister President!” tja, #Timo….deal with it! En Baudet extreem rechts, tja…dat mag jij vinden! Ik vind het grote onzin!!

 22. Tim H

  Baudet heeft misschien wel een punt maar nog meer geld steken in de bodemloze put van het onderwijs daar pas ik voor. Eerst maar eens wat geld voor infrastructuur, het spoorwegnet valt van ellende uit elkaar en het wegenonderhoud is ook bijna nul.

 23. Ronnie

  Baudet heeft in dit geval echt volkomen gelijk.. Natuurlijk is het een probleem en natuurlijk moet hier iets aan gebeuren, maar wij focussen ons alleen op racisme als het tégen de Islam of tegen zwarte mensen is gericht. Marrokkaanse jongeren hebben geen enkele binding met Nederland en zijn ook gewoon fan van radicale moslims, net als onwetende Nederlanders Hitlergroeten maken.

  Deze groep jongeren heeft het volledig gemunt op blanke jongens, hoe kan het zijn dat dit niet groots wordt opgepakt door onze overheid? Dit is namelijk erger dan oerwoudgeluiden, omdat dat geen fysiek geweld is. Dit wel.

 24. Paul Lamote

  @Max
  Baudet wordt te veel PVV: sociaal rechts maar economisch links met steeds meer uitgaven voor de collectieve sector zoals onderwijs. Dat zal zijn achterban niet pikken.

 25. shrink

  Allochtonen bestaan niet. Wel bestaan er in Nederland diverse subculturen waarbij de etnische achtergrond een meer of minder belangrijke rol speelt. Dit zou verder geen enkele invloed op de berechting van gepleegde misdrijven moeten hebben. Het Nederlandse strafrecht maakt terecht geen onderscheid tussen boerenkinkels uit Losser, Urker vissers, kopschoppers wier voorouders uit Marokko afkomstig zijn en indo-nakomelingen van KNIL-soldaten. Het zijn allemaal NEDERLANDERS!

 26. Timo

  @Max Gelukkig mag ik dat vinden! Ik ben blij dat we een democratie hebben en als de meerderheid kiest voor een compleet andere koers, dan is dat wat ‘we’ doen. Ik hoop alleen dat men eens de moeite neemt om standpunten van meerdere partijen – en niet alleen personen – te vergelijken en daarná te kiezen. Als je dan, niet vooringenomen, onderwezen en doordacht stemt op Baudet, geen probleem.

 27. Paul Lamote

  @Ronnie
  Baudet vergeet de wijze woorden van Bill Clinton “it’s about the economy stupid”. Hij focust te eenzijdig op religie en cultuur maar heeft geen serieus economisch programma en dat gaat hem opbreken.

 28. Max

  #Timo eens! Ik ben geen radicaal rechts, maar volg de politiek redelijk. Net zoals bij Beau het geval is, zie ik dat velen de koppen in het zand steken en net doen alsof er geen problemen zijn. Of Baudet als partij daarvoor de oplossingen heeft weet ik nog niet, maar hij is voor mij wel verfrissend en toont de moed om weer eens de echte problemen te benoemen! Daarin stelt mijn huidige partij mij ernstig teleur, maar goed….de stembus wacht nog even dus tijd genoeg om een duidelijk keuze te gaan maken. En #paullamote, je ziet het naar mijn idee bij alle rechtse partijen ontstaan..het schuift allemaal naar het midden qua collectieve uitgaven, dus daar is hij niet uniek in. En gezien de coalitievorming lijkt me dat geen slecht idee, als het maar niet doorslaat!

 29. Paul Lamote

  @Max
  Kiezers stemmen uiteindelijk op basis van economie. Als Baudet daar even links is als de PvdA, D66 of GL zal zijn huidige achterban toch weer VVD stemmen.

 30. Nel

  @shrink, precies. Maar helaas lijkt het wel op. De moordenaar van Tim Fortuin loopt allang vrij rond terwijl de moordenaar van Theo v. Gogh levenslang heeft.

 31. Nel

  Pim

 32. Joery

  Zolang je geen ambtenaar bent, kun je dit probleem gelukkig compleet omzeilen.

 33. Krezus Jistus

  Peter R. gaat emigreren als Thierry MP wordt. Ik vind het de beste reden om op FvdD te stemmen, als ik eerlijk ben. Wat een bijvangst zou dat zijn

 34. sukkel

  Peter geniet als hij dwars kan liggen en zn etnische vriendjes kan verdedigen hij nam het gesprek over van Beau ook zo iets achterlijks dat Beau dat toestaat …zie al als iedereen dat doet bij Pauw had dat niet voorgekomen die hadPeter zijn zure smoel weg dichtgeluld

 35. Ron

  Wat een slecht gesprek was dat. Dat er kijkers waren gisteren voor Beau doet daar niets aan af, die komen niet meer terug.

 36. man pan

  Ik was vroeger links, maar een tijdje in Transvaal wonen en je bekijkt het wereld toch wat anders. Meeste Marokkanen zijn normaal, maar er wonen ook een groot aantal randdebielen met een kort lontje, als je ze aanspreekt op hun associaal gedrag komen ze volgende dag terug met een groot groep om je leven zuur te maken.

 37. rob

  ik hoop dat Baudet snel de psychische zorg krijgt die hij nodig heeft.
  wat een bange man….

 38. De blanke Wijnaldum

  Een paar idioten in Den Bosch laten racistische spreekkoren horen en alle voetbalsupporters worden erop aangesproken. Marokkanen en Turken slopen blanke kinderen en de grachtengordel kijkt weg. Baudet heeft helaas gelijk. Ook in Amsterdam had je een jeugdbende, die alleen blanken beroofde. Peter is overigens hun advocaat, dus die keurt niets af.

 39. B

  Baudet is een elite blaaskaak die probeert te scoren om zijn eigen Amsterdamse grachtje schoon te houden.

 40. Qu

  Hij is een Indo-allochtoon net als wannabe blondie. Typisch. :)

 41. Micky77

  Wanneer iemand van allochtone afkomst wordt aangevallen dan heeft het altijd te maken met de buitenlandse achtergrond, betreft het racisme en is die persoon zielig. Zijn de rollen omgedraaid dan kijkt iedereen (bepaalde doelgroep) vooral weg en mag het zeker niet benoemd worden of het moet eerst goed uitgezocht worden. Allemaal onzin! Laten we niet hypocriet zijn met zijn allen: Er is een groot probleem. Durf het te benoemen, dan kan het opgelost worden. Dit soort jochies worden over enkele jaren genoemd in Opsporing verzocht als licht getinte persoon pleegt overval. Pak ze nu spijkerhard aan, dan pluk je daar later de vruchten van.

 42. Devious Beats

  Beau heeft geen zin om de rest van zijn leven over zijn linker- en/of rechterschouder te kijken. Dat geldt ook voor die andere BN’ers die het probleem blijven ontkennen. En als Baudet dan eindelijk minister-president is, in een kabinet met CDA/VVD, dan ligt het allemaal toch iets gecompliceerder.

 43. Einde van NL

  Als je de Vriesjes en Beautjes zo uit de nek hoort zwetsen dan lijkt het cocaïnegebruik in medialand nog steeds in een stijgende lijn. Wat een dom wijvengekakel.

  De dag komt echter dat de corrupte heren zelf of hun kinderen, vrouwen of bijvrouwen met flesje wijn worden geconfronteerd met de waarheid en de keiharde realiteit. En Peter OM de Vries weet niet beter? Dat is toch wel het toppunt van je laten prostitueren door de overheid en media.

  Zet ‘m op Baudet!

 44. oijoepio

  Gaan we het dan ook hebben over de nationaliteit van de Bosche voetbalsupporters?

 45. Huismaker

  Inmiddels (tweede partij) al meer dan 37.000 leden ! Op naar de grootste partij van Nederland. Wel jammer dat Pim is doodgeschoten destijds. Hopelijk kan Tjerrie zijn gedachtegoed wel als MP aanbieden. Volgende week zaterdag het partijcongres.

 46. Einde van NL

  De huidige instroom van bezetters gaat dankzij de politiek en overheid in hoog tempo verder en daarom: vroeg of laat gaan ook de BU’ers (Bekende Uitschot) het aan den lijve ervaren hoe gastvrijheid en tolerantie zal leiden naar een machtsverschuiving. Als de aantallen maar groot genoeg worden, dan ligt de macht niet langer bij de gekochte witkopjes en doodzwijgers.

 47. MediaPrak

  @shrink. Veel ‘Blanke’ Nederlanders vergeten dat, daar we een landje aan de delta van diverse rivieren zijn, ‘de’ Nederlander al vele eeuwen een verzameling van diverse emigranten. Doe daar de Portugese Joden, de Franse Hugenoten, de Belgische vluchtelingen uit WO1, de Duitse, Poolse vluchtelingen uit WO2, de Indie-gangers, Chinezen en ga maar door. Pas toen de nieuwe Nederlanders een ‘kleurtje’ kregen (uit Suriname in jaren 70), begonnen de eerdere emigranten zich superieur te voelen. Zie opkomst CD tm FvD. Gemeenschappelijke deler: Ze zijn overal tegen. Raadplegen M de Hond, is publieke opinie tegen? Nou dan zijn ‘wij’ dat al jaren. Van Polen meldpunt tot ontkenning van ‘Zure Regen’. Wilders ‘mocht’ meeregeren. Hield er na 2 jaar mee op. Partij is over hoogtepunt heen. En nu T Baudet? Begint ook al in elk interview het zelfde grammofoonplaatje af te draaien.

 48. Einde van NL

  @rob
  Fri 22 Nov 2019 om 11:18

  De hoop van een ervaringsdeskundige.

 49. Thomas

  De EU ( Couwehoven-Kalergie doctrine ) wil nationalisme in Europa uitroeien via immigratie met als gevolg dat i.p.v. minder en veel meer nationalistische tegenstellingen zijn ontstaan via immigratie uit het midden oosten die per dag groter wordt, prima geregeld.

 50. Sjaak

  @MediaPrak Fri 22 Nov 2019 om 12:11
  Het is voor het eerst dat er grote groepen Afrikaanse mensen met een moslim achtergrond naar Nederland komen. Dat brengt een cultuur met zich mee die ons niet eigen is. Als je dat vergelijkt met Belgen of Franse die naar Nederland komen dan ben je bewust de discussie aan het ontsporen.

 51. iefkleinhertje

  Die Beau is gewoon de trekpop van die Peter vd Vorst dus dan moet je zwaar politiek correct zijn .
  Die de Vries kijkt ook liever de andere kant op anders kan hij niet iedere week aanschuiven bij DWDD (helemaal een politiek correcte bende) in ruil voor een vorstelijke beloning.
  Als een blanke het woordje pisnicht gebruikt is de wereld te klein maar in dit geval steken alle politiek correcte hun hoofd in de schede van Claudia De Breij om maar niets te hoeven zien en horen (zelfs Peter vd Vorst)

 52. Bart

  @rob Baudet is niet bang. Ook de mensen die op hem stemmen maar, jij bent bang!

 53. StefanV

  Baudet heeft gewoon gelijk. De levensgrote problemen van de multiculturele samenleving komen nooit terecht in de gegoede wijken waar mensen D66 of GroenLinks stemmen. De volksbuurten zitten met de ellende. En in plaats van beter wordt het alleen maar erger en blijven we dweilen met de kraan open.

  Wat Beau siert, is dat hij in elk geval aandacht besteedt aan het onderwerp. De NPO loopt er met een grote boeg omheen. Moest vandaag zelfs plichtmatig een artikeltje maken over de uitzending van Beau.

  Zolang politici blijven wegkijken en zolang migratie niet aan banden wordt gelegd, worden de problemen alleen maar erger, net als het geweld.

 54. Einde van NL

  @Thomas

  Spijker op de kop. Take note: bij het afdwingen van een EU hebben de toenmalige leiders ‘vergeten’ te vermelden dat de EU grenzen opgerekt zouden worden richting Afrika. Het is erger dan iedereen wil weten, het kapot maken van nationale identiteiten gaat in steeds hoger tempo en kost de autochtonen miljarden aan afgeperst belastinggeld en werkt uiteindelijk maatschappelijk en economisch destructief als een massavernietigingswapen. De omvang van vernietiging zal duidelijk worden bij een volgende crisis en/of hyperinflatie.Nu is het alles nog “roze bril”, “zweven op wolken”, “alles is liefde” en “welkom in mijn land/holletje” verhaal.

 55. Vera

  Het zou toch geweldig zijn als die enge heksenkop, betweter en zakkenvuller de vries gaat emigreren.

 56. Momo

  @Jos

  Als jij denkt dat hij het Beau verwijt dat hij in de grachtengordel woont, dan heb je z’n punt niet goed begrepen.

 57. Momo

  Als Zwarte Piet racisme mag worden genoemd, dan mag de etniciteit van deze daders ook genoemd worden.

 58. Jesper

  Baudet woont g v d in een grachtenpand IN DE GRACHTENGORDEL. Meer elitair kan eigenlijk niet..

  Ik zie zijn wereldbeeld totaal niet en deel daarom zijn zorgen ook niet.

 59. roevka

  Beau was enorm politiek correct bezig. Wat hem meteen diskwalificeert als talkshowhost. Beau had met argumenten moeten komen en niet met links-populistische oneliners.

 60. Einde van NL

  Het politieke kartel in Nederland scanderen: “minder, minder, minder”, minder veiligheid, minder vrijheid, minder baas over eigen bezittingen en geld, minder rechten, minder Nederland, minder gezond verstand. Welk proces en actie gaat het OM hier tegen voeren?? Geen! Het is corruptie in volle glorie in Vernederland. Nederland had zich ooit laten Belubberen, volgens leugenaar M. van Dam, maar mag nu in alles Verrutten!

 61. Einde van NL

  @Jesper

  Geen probleem en mag hij zelfs in een kasteel wonen, zolang hij het juiste maar doet en waar hij voor wordt gekozen. Bezetters van paleizen zijn uiteindelijk ook geaccepteerde anarchistische mogendheden tegen Nederland geworden.

 62. Mick

  Baudet heeft gewoon gelijk. Aan de zelfde tafel zat notabene het levende bewijs dat Baudet gelijk heeft, ondanks dat moet Peter toch weer politiek correct gaan doen en de boel ontkennen. Ga lekker emigreren Peter.

 63. robb

  Door Wilders en Baudet gaat het land naar de filistijnen .

 64. Donald Dumb

  Thierry Ezel. De grootste Nederlandhater van nu.
  @ robb. Inderdaad. Wilders en Ezel hebben t land in de uitverkoop gegooid….

 65. Drostemannetje

  Het land is al kapotgemaakt door de PvdA, VVD, CDA, D666 en Groen Links. Stem PVV of Forum!

 66. Ben

  Beau zit idd in een bloemendaalbubbel.
  En peter zegt alles als er maar een factuurtje bij mag.
  Een eng populistisch miezertje wat vanuit zijn onderbuik alleen maar emo-roeptoetert. Echte argumenten, feiten en onderbouwingen ontbreken. En alleen zijn reactie al : wat jij beweerd weet je niet want sat wordt niet onderzocht!, zegt iets over zijn enorme beperkingen. Het klinkt namelijk als : zie ik heb gelijk! Maar als t niet bekend is kan het tegenovergestelde nooit ontkent worden. Terwijl de vele geluiden over geweld door deze groepen het zeer aannemelijk maken dat het wel degelijk waar is en dus klopt!! En petertje dus zeer terughoudend behoort te zijn in zijn politieke haast en stelligheid.
  Maar stiekemerd asscher, snotneus jetten en vooral kleuter klaver gaan dit keihard blokkeren. Waarom??? Nooit je fout toegeven is de politieke mores. Klaar!! En goedkoop stemvee.

 67. Donald Dumb

  MediaPrak. Ik vrees Baudet helemaal niet.
  Gewoon een clown die gekomen is om af en toe de boel op te schudden. Problemen oplossen gaat hij niet, alleen veroorzaken…

 68. Anja

  @Drostemannetje….eerste zin…EENS. Tweede zin, oneens…. Ook zij hebben de oplossing niet. Allemaal schreeuwers met een grote bek, maar zij zullen NOOIT handelen naar een oplossing. Populisme maakt de wereld nog harder kapot.

 69. Peter

  ‘Er moet eerst onderzoek komen naar de etniciteit’. Huh, het slachtoffer zit aan tafel, die kan je zo vertellen wat voor types het waren. Slap links deugmensch geleuter weer van die Beau en de Vries. Als het andersom was geweest had de wereldpers er al ruimschoots verslag van gedaan maar nu niet. Alsof onze multiculturele medemens niet zou kunnen discrimineren. Dit was gewoon de reinste discriminatie, een aanslag op een blanke jongen omdat die blank was door allochtonen. Die kansenparels hebben een hekel aan alles wat blank is wanneer gaan we dat nou eens inzien.

 70. Karel

  Waar heeft Baudet dan gelijk in? Dat weten de mensen die hem gelijk geven niet eens. Baudet praat alsof hij nog in de negentiende eeuw leeft, maar feit is dat de gearresteerde kereltjes in Gorinchem 14 jaar waren en waarschijnlijk niet erg bezig met hun cultuur verdedigen maar vooral met elkaar opjutten.

  Het is maar wat je er in wil zien. Baudet wil er in ieder geval iets in zien wat zijn programma, zijn beweging en zijn zetels vooruit helpt.

 71. robb

  Drostemannetje ;Even je geheugen opfrissen PvdA, CDA , met hulp van de VVD, en D66 hebben van dit land het rijkste en beste land van de wereld gemaakt waar jij in mag wonen .

 72. robb

  Het grootste probleem in dit land is de bevolking de stemgerechtigden, waaronder een groot deel is die achter elke gek aan lopen die een partij opricht die alles wil veranderen en vervolgens aan de kant gaan staan en niks doen ,daardoor heeft geen partij nog macht om iets te doen en ziet niemand zich meer herkent in de partij waar ze op gestemd hebben ,het wachten is op de volgende rattenvanger van Hamelen.

 73. Britt Scholte Lover

  Slap van Beau! Die Beau woont in Bloemendaal wat een sjieke wijk is en waar nooit wat gebeurd, hij zou eens moeten zien hoe het gaat in andere steden!
  Noem het beestje bij de naam man, slappe hond is het

 74. Anja

  @Britt, ja laten we elk voorval genaraliseren en er een nationaal probleem van maken! Ongelofelijk hoeveel grote bekken als jij er zijn in NL. Maar oplossen ho maar! Niemand ontkent dat er niet ook een groter probleem is, maar dit specifieke voorval hoeft daar niet perse mee te maken te hebben. Domme mensen zoals jij zoeken in alles een bevestiging om weer te kunnen roeptoeteren over hoe slecht alles is. Doe daar wat aan, jij bent in elke geval een slappere hond!

 75. Anja

  generaliseren ;)

 76. anoniem

  Rechts stemmen hoeft niet altijd te betekenen dat je ook racistisch bent. Dit tegengeluid ontbreekt echter vaak in de “allochtonendiscussie”.

 77. Rob Willems

  Beste mensen wat verwachten jullie nu van talkshow leiders en hun gasten zolang wij een minister president hebben die openlijk toegeeft dat hij geen visie heeft dus ook niet weet waar dit lage landje naar toe moet.
  En dan met Jodokus Kwiebus als minister die al te licht was viir staatssecretaris….De incompetentie regeert….dus vooral niet meer op het partijkartel stemmen toch!

 78. ivan

  Ik vind die Baudet en Wilders twee fantasten. We hebben in 2012 gezien als het echt om besturen gaat, toen liep Wilders weg.Aan de zijkant is het makkelijk lullen.

 79. anoniem

  Rob Willems dus op de sp stemmen .

 80. anoniem

  En links stemmen hoeft ook niet altijd te betekenen dat je niet racistisch bent…

 81. Rob Willems

  Klopt links lullen, rechts vullen….genoeg voorbeelden hiervoor van de leugenaar Marcel van Dam en zijn riante buitenverblijf met zwarywrrkers via Shell bestuurslid Wim Kok, via die zielepiet Ad Melkert tot die overbetaalde EU commissaris van de Partij van de Azielzoekers die nu binnenkort belasting op het vliegen gaat invoeren.

 82. Rob Willems

  Timmermans dus…bah

 83. anoniem

  Rob Willems loop je leeg.

 84. Rob Willems

  Neen hoor, dit was het weer voor vandaag sterkte als je nog in file staat!

 85. toxilogic

  Vroeger wisten ze wel wat ze aan moesten met dat tuich..de schandpaal, geloof me een weekje in de schandpaal en het is afgelopen.

 86. Minder of Mirjam

  Baudet is een gevaar voor de samenleving. Gelukkig is hij al flink door het ijs gezakt met zijn latijnse wartaal die hij uitkraamt, en de machtsgeile onzin die gelukkig voorzien werd door Otten zorgen er hopelijk voor dat nederland deze man negeert

 87. Paul

  18:50
  Je moet het wel goed zeggen: de EU en de gevolgen van het lidmaatschap van de EU zijn een gevaar voor de samenleving.

 88. Paul

  18:50
  Je moet het wel goed zeggen: de EU en de gevolgen van het lidmaatschap van de EU zijn een gevaar voor de samenleving.

 89. Einde van NL

  @Minder of Mirjam

  Een gevaar is de door de wol geverfde Minister President met voltallige aanhang die zich 75 burgerdoden in Irak niet kunnen herinneren en voltalig kabinet dat huurmoordenaars in het soevereine land Syrië hebben gesteund. Dergelijk dementerenden en laag volk, daar is Baudet bij vergeleken een onschuldig wezen die zou kunnen leren van de praktijken van de huidige politici. Streetwise, dat is wat Baudet zou -moeten- worden!!

 90. Rob Willems

  Vooral blijven geloven dat dit partijkartel de echte oorzaken van alle ellende aan gaat pakken i.p.v. de lasten voor de burger te verzwaren. BTW verhoging van 6 naar 9 % voor levensmiddelen was voor mij het absolute dieptepunt na de ontmaskering van premier “lachebekje” bij het dividendbelasting aftrek voor Shell en Unilever drama.
  Overbevolking is oorzaaknummer 1 want dit landje is net zo groot als Denemarken maar er wonen inmiddels bijna 3 keer zoveel mensen.

 91. Jokelourens

  Ik vond je altijd leuk,maar naar het gesprek met Baudet ben ik zo geschrokken van je slechte stomme antwoorden en ben je net zo erg al rest .Want nederland gaat wel stuk. Steek je kop niet in het zand.Maar goed het zal je wel niets kunnen schelen. Voor mij mag je met de vries emmigeren.Ik had je hoger ingeschat.

 92. jan

  Peter moet stoppen met ademen ipv emigreren.

 93. HBaz

  Die Thierry moet zich eerst maar eens ergens in verdiepen voor ie een oordeel geeft. Hij spiegelt zich aan Beau want wie ziet nou eigenlijk de realiteit niet ? Baudet zelf.

 94. man pan

  Nou, nou… die jongen die verklaart dat ze zonder reden werden aangevallen blijkt toch niet de gehele waarheid te spreken. Iets met billen knijpen van een meisje door een van de slachtoffers.

 95. Nils Holgersson

  Laat Baudet liever zelf emigreren als het hem hier niet bevalt.

  En neem je rotzooi mee.

 96. Bibi

  Ik erger me altijd aan de BN’ers die jubelen over onze multiculti maatschappij, terwijl ze zelf in een witte enclave wonen en (bijna) geen zwarte of islamitische vrienden hebben. Zo stompzinnig.

 97. Rob Willems

  Klopt, intussen kunnen Joodse Nederlanders niet meer met een keppeltje over straat in de grote steden en vinden er elke week plofkraken plaats en roofovervallen op winkels door de “top 200” crimineeltjes met hun focus op “bling bling” en snelle auto’s.
  En dan hebben we het nog niet eens over die ISIS barbaren die de vredelievende Jezidis hebben afgeslacht en als slaven hebben verhandeld en nu zo graag terug willen naar het Westen..hoor je al Sylvana Simons nooit over klagen.

 98. Bart

  Vreemde uitspraak van Beau om te zeggen dat ie het best gezellig vind overal. Hij zou toch beter moeten weten gezien de programma’s die hij maakt. Het grote daklozenprobleem, de als maar groter wordende stroom aan vluchtelingen, het grote drugsprobleem maar ook de grote criminaliteit onder vooral Marokkaanse jongeren. Bekende Nederlanders met al die politiek correcte uitspraken terwijl ze ondertussen iets heel anders denken. Peter R. de Vries ook maar je zal het hem
  nooit horen zeggen vanwege eigen belangen. RTL verheerlijk het zelfs allemaal door er de serie Mocromaffia over te maken. Ondertussen laat alleen Ewout Genemans een heel ander beeld zien met Bureau Burgwallen. Het miste trieste is nog dat door de wet en regelgeving hier in Nederland politie een hoop werk voor niets doen. Het is eigenlijk gewoon dweilen met de kraan open. Ondertussen lachen de criminelen en gelukzoekers zich kapot.

 99. Je dikke moeder

  Jahoor Rob Willems, ik heb eens met een keppel over straat gelopen en weet je wat er gebeurde???? HE-LE-MAAL niks!! Bovendien wonen er in NL amper j oden; je weet niet waar je het over hebt…. De J oden in Antwerpen hebben tevens ook nergens last van, hoor zelden iets.

  En in de grote stad wonen veel mensen dus geen wonder dat er ook veel gebeurd, die simpele optelsom had je toch ook wel kunnen maken of ben je echt zo simpel?

  En die tjappies van ISIS komen niet terug, dat roepen mensen al sinds 2014 er zijn er misschien drie of vier opgepakt in de NL die echt iets hadden gedaan en die waren niet eens lid van IS maar van een gealieerde groep.

  En ik lees eigenlijk vrij weinig over S ylvana of haar partij in het nieuws vandaag de dag, jij denkt vast hele dagen aan haar hé? Ouwe stalker die je bent!

  Wat een ouwehoe r ben jij zeg, echt veel onzin komt er uit jou.

 100. Rob Willems

  Wat een “gaaf” land toch waar ook deze week weer omwonenden hun huis uit moesten vanwege twee plofkraken en in diverse wijken in de grote steden bewoners niet meer s’avonds de deur uit durven gaan…. jammer dat de boeren, bouwvakkers en ziekenhuispersoneel het allemaal niet meer pikken…en voor mensen met overgewicht zoals “dikke moeder” heb ik een goed advies: Basic Fit kost maar €20 per maand voor het hele gezin 😉

 101. Aris

  Nog goedkoper is wat minder te vreten en wat meer te lopen.

 102. Rob Willems

  Valt niet mee toch om eens niet het bekende “links lullen, rechts vullen” geluid te horen en als jij denkt met je onzin praat van mij een inhoudelijke reactie te moeten verwachten dan heb je het mis. Ga eerst maar eens met Joodse Nederlanders in de grote steden praten en al die slachtoffers van roofovervallen en geweldsdelicten.
  Toedels loser.

 103. Aris

  jouw en instabiel

 104. Rob Willems

  Insinuaties, verdachtmakingen, vooroordelen….de kenmerken van een zielig klein persoontje zonder kennis van de feiten….zal je verder negeren want je weet het: “Er bestaat geen medicijn tegen gebrek aan verstand”…toedels loser.

 105. Aris

  Ik heb inderdaad heel weinig vrienden, maar dat komt omdat niemand aan mij kan tippen

 106. Rick

  Geeft niet hoor Aris, bij mij precies hetzelfde

 107. Rob Willems

  Intussen in dit “gave” land zijn de eerste twee ISIS “moeders” door Sultan Erdogan naar Nederland teruggestuurd. Wat nu? Eentje is haar Nederlandschap afgenomen en heeft nu alleen nog haar Marokkaanse paspoort maar Marokko neemt haar voorlopig niet terug. De tweede gaat nu ongetwijfeld met de hulp van een advocaat het recht op gezinshereniging aankaarten ook al wordt ze uiteindelijk tot een gevangenisstraf veroordeeld….toedels niets wetende losers.

 108. Bart

  @Rob Willems Je hebt helemaal gelijk
  Wil nog even toevoegen aan mijn reactie van 8.30u dat veel mensen in deze tijd doen alsof het niet zo is of doen alsof het volkomen nieuw is. Dit begon allemaal eind jaren 70 en in begin jaren 80. Men dacht het zal zo’n vaart niet lopen en haal maar hier heen. Nu zitten we met het probleem en met de politiek die niets durft te doen.

 109. Kleintje

  Weet je wat ik zo mooi vind; baudet probeert het over een andere boeg te gooien. Anders kijken = anders denken. Dat vind de media eng, want die weg inslaan kennen ze niet. Het past niet in hun verhaal, onbekend terrein.
  Beau is een goedzak maar naïef. Peter een nuilerd en aandachttrekkerij ten top. Allebei bang. Baudet probeert tenminste wat durft wat te zeggen wat men denkt maar niet roept. Zijn politieke partij wordt weggelachen JUIST door de bangerikken!

 110. horloge

  Die groepen Marokkaantjes zouden eens enorm gestraft moeten worden. Is het meteen afgelopen.

 111. Didderick

  @Paul Lamote, welnee man. Je zit niet in de realiteit met je kop. En @Max, houdt liever je domme mond.

 112. Didderick

  @Paul Lamote, niet waar. Klopt niets van wat je zegt.

 113. Copain

  Ben erg blij met dit initiatief. Had al veel eerder moeten gebeuren.
  Ik stem vóór!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.