Prem Radhakishun gaat meedoen aan The Roast

Geplaatst op vr 22 nov 2019 om 9:50

Prem Radhakishun doet voor het eerst mee aan de jaarlijkse Comedy Central-show The Roast. Hij gaat de hoofdpersoon van dit jaar, Ali B, het vuur aan de schenen leggen. Dat heeft de tv-zender laten weten. Comedy Central vindt het leuk dat Prem heeft ingestemd om mee te werken. “Prem heeft de meest uitgesproken mening van Nederland en die gaan we horen. Hij schoof geregeld samen met Ali aan bij De Wereld Draait Door en ook hij kan niet wachten om hem te kunnen ‘burnen’.

Zelf laat Prem weten: “Ik ben onder mijn steen vandaan gekropen om mijn dierbare broeder Ali te roasteren. Ik kan niet wachten om hem eens flink de waarheid te vertellen!

De andere roasters die meedoen zijn cabaretier Henry van Loon en zanger Brace. Laatstgenoemde zegt: “Eindelijk, eindelijk kan ik Ali eens aanpakken.Ik kan echt niet wachten en ik kijk er enorm naar uit!” Zien de twee elkaar na 17 december nog steeds als broers?

De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december te zien bij Comedy Central. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame naast Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

Foto: Comedy Central
18 Reacties op “Prem Radhakishun gaat meedoen aan The Roast”


 1. Yvonne

  Als hij meedoet, mogen ze het wel ondertitelen!

 2. Timo

  Kaas

 3. Gwendolyn

  Het is: “het vuur NA aan de schenen leggen”.
  Ik denk ik zeg het even. Of schrijf het even.

 4. Remi

  Zelf laat Prem weten: “Ik ben onder mijn steen vandaan gekropen”.
  Eigenlijk bedoelt-ie … “Ik ben zojuist terug uit Rehab”.

  Zelfs bij Matthijs mag deze meneer niet meer aanschuiven ;)

 5. sukkel

  2 Griezels die op tv komen zijn allebei dom en hebben een grote bek over alles terwijl ze zelf niet deugen

 6. Dennis

  Wie zijn de anderen?

 7. Simon

  Ze kunnen hem beter laten roasten. Beter dan Ali B roasten.

 8. K.C.T.

  BNers, weer zo’n geimporteerde “blanken hater” alsof SS nog niet genoeg is, dierbare broeder en crimineel Ali B. nietskunner, talentloos, kut mocro, aansteller, schreeuwlelijk, tuig van de richel,,,, als Peter R ook aanschuift, kunnen ze elkaar grillen!
  TV is een open riool!!!

 9. Solomon

  Er is werkelijk geen tv programma waarin deze man verschijnt of hij zit wel één of andere persooon of zelfs volledige groepen mensen bruin te braden !.. Hij moet door de dienstdoende presentatoren die hem speciaal daarvoor uitnodigen soms zelfs worden tegengehouden in zijn enthousiasme om de gekozen slachtoffers maar niet zwart te gaan roosteren !.. Wat dat betreft is deze zwarte beroeps roaster wel heel erg stekeblind voor zijn eigen zwarte verschijning op de Nederlandse tv !..

 10. Kayleigh

  Kan die mongool niet helemaal doodgezwegen worden met z’n j u t radioprogramma erbij?

 11. pip

  Zwarte Piet die meedoet dit kan helemaal niet.

 12. Jan van den berg

  Een hoop racistische opmerkingen hier. Berwijst weer!

 13. achtmet

  Wie verlost ons van die schreeuwende draak ?Een onbeschoft figuur met een hele grote muil .En dat heeft nu eens niks met discriminatie van doen ,het is een vaststaand feit .Maak eens een item over dit soort onuitstaanbare piassen die veelal zitten onder de BNers ! Beruchte Nederlanders !

 14. Jan van den berg

  @achmet

  je schrijft je eigen naam verkeerd lol. Lees boventaand (racistiche) opmerkingen maar en bewijst dat gemiddeld nederlander dagelijks discrimineert. Ben blij nederland 15jr geleden heb verlaten. Een land vol stress, respectlos en discriminatie. Lang leven Azie!

 15. Maarten

  Zwarte Prem probeert al tientallen jaren op de blanke Nederlandse tv zijn zwarte minderwaardigheidscomplex te overschreeuwen. Helaas weet Prem net zoals de kijkers thuis maar al te goed dat zijn roet kleurtje daardoor niet echt zal gaan veranderen!

 16. Annoniemus

  Prem heeft in ieder geval geen microfoon nodig !

 17. zorro

  Ik zie in Prem een grote gelijkenis met Zwarte Piet .
  Ik denk dat hij af en toe wat bijklust als zwarte piet.

 18. A.M.

  Ik mis Prem bij DWDD!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.