Prem Radhakishun gaat meedoen aan The Roast

Prem Radhakishun doet voor het eerst mee aan de jaarlijkse Comedy Central-show The Roast. Hij gaat de hoofdpersoon van dit jaar, Ali B, het vuur aan de schenen leggen. Dat heeft de tv-zender laten weten. Comedy Central vindt het leuk dat Prem heeft ingestemd om mee te werken. “Prem heeft de meest uitgesproken mening van Nederland en die gaan we horen. Hij schoof geregeld samen met Ali aan bij De Wereld Draait Door en ook hij kan niet wachten om hem te kunnen ‘burnen’.

Zelf laat Prem weten: “Ik ben onder mijn steen vandaan gekropen om mijn dierbare broeder Ali te roasteren. Ik kan niet wachten om hem eens flink de waarheid te vertellen!

De andere roasters die meedoen zijn cabaretier Henry van Loon en zanger Brace. Laatstgenoemde zegt: “Eindelijk, eindelijk kan ik Ali eens aanpakken.Ik kan echt niet wachten en ik kijk er enorm naar uit!” Zien de twee elkaar na 17 december nog steeds als broers?

De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december te zien bij Comedy Central. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame naast Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen