Baudet, Wilders: ‘NPO verzwijgt geweld tegen blanken’

Geplaatst op do 21 nov 2019 om 14:10

Thierry Baudet en Geert Wilders vinden het ronduit schandalig dat de NPO geen aandacht besteedt aan de schokkende kopschopfilmpjes die gisteren viral gingen. Hierop is te zien hoe allochtone jongeren in Gorinchem onschuldige passanten gruwelijk te grazen nemen. Dat laten ze weten op Twitter. Baudet en Wilders, die in de peilingen bijna een kwart van alle zetels in de Tweede Kamer in handen hebben, zijn al geruime tijd kritisch op de publieke omroep. Zij vinden de NPO veel te links.

De serie filmpjes met brute mishandelingen leiden tot geschokte reacties in het land. Het heeft diverse media als het AD, De Telegraaf en RTL Nieuws gehaald. Ook de NOS heeft in een kort artikel verwezen naar de berichtgeving van het AD.

De NPO besteedt hier nauwelijks aandacht aan, terwijl geweld tegen allochtonen wél een podium krijgt, vinden Baudet en Wilders. “MINDER. VEEL MINDER!“, zegt Wilders. “Racisme is altijd – ook in voetbalstadions – verschrikkelijk. Maar wat over dit gewelddadig racisme waar een blanke jongen door allochtoon tuig in elkaar wordt gemept?

De gevestigde orde en de NPO zijn nu nergens te bekennen, aldus Wilders. “Waar blijft de consternatie nu? Waar is de premier nu? Waar is de publieke omroep nu?

Thierry Baudet retweet tweets waarin dit geweld ‘racisme’ wordt genoemd. Ook retweet hij opiniemaker Joost Niemoller: “Niets hierover in de media. Kan de NPO niet eens op de schop?

Baudet retweet ook Niemollers opmerking over vermeende censuur bij de NOS. “Blank jongetje wordt in elkaar getrapt en levensgevaarlijk op het hoofd geschopt door groep Marokkanen. De NOS die altijd begint over racisme dit en dat, verzwijgt hier etnische achtergrond. Stel je voor dat het andersom zou zijn…

Katie Hopkins, een soort Britse versie van Robert Jensen, zegt: “In the Netherlands, young white nationals are hunted down by groups of Moroccan migrants. And the state broadcaster & polite society looks the other way. We see your suffering. We stand with Dutch nationals.

Henk Westbroek in reactie op Hopkins: “Nederland staat weer op de kaart. En is er een school waar kopschoppen onderwezen wordt?

Wilders laat één van de filmpjes zien:

Foto: NPO
94 Reacties op “Baudet, Wilders: ‘NPO verzwijgt geweld tegen blanken’”


 1. Veronica Inside Sinterklaas

  Ik denk dat ik de roe maar weer moet introduceren voor dit tuig!

 2. ronald

  wat een naar filmpje !

 3. Marcel

  Zo waar dit. De npo is echt zo vreselijk. Het lijkt noord Korea hier wel.

 4. Pauline

  Dankzij helden als Thierry Baudet en Geert Wilders spreken we in dit land nog Nederlands en zijn de kerken nog open.
  Zodra de moslims het voor het zeggen krijgen, worden alle kerken platgebrand, moeten we allemaal Arabisch praten, moeten de vrouwen hoofddoekjes dragen en wordt de Bijbel verboden!

 5. Populist

  populistische politici proberen met alle mogelijke middelen de steun van de kiezers te verwerven, zonder zich al te veel te bekommeren om de inhoudelijke kwaliteit van hun voorstellen. …

 6. M.

  SCHOKKEND!!! De ouders van deze gewelddadig kinderen moeten deze aangeven bij de Politie, Baudet en Wilders zijn door gedraaid, puur gif van onze maatschappij. Deze tieners moeten snel opgepakt worden en berecht volgens de wet. Onacceptabel daad. tegen de slachtoffer zou ik willen zeggen, heel Nederland leeft met je mee, jij bent een topper, het komt allemaal goed. Veel liefs jongen!!!

 7. Ronnie

  We worden al dagen lang doodgegooid met een voetballer, die vreselijke dingen heeft moeten aanhoren tijdens een wedstrijd. Mag niet, kan niet en moet hard worden aangepakt! Daar is iedereen het wel mee eens.

  Maar Marrokaanse jongeren zijn ook ECHT een probleem en dit mag best eens op die manier in het nieuws gebracht worden, maar nee, dat kan natuurlijk niet! In alle steden is deze jeugd een groot probleem, of het nou gaat om geluidsoverlast, belediding of in dit geval geweld. Maar er wordt niks aan gedaan, dus het kan gewoon blijven gebeuren. Ik ben ondertussen ook wel een beetje klaar met Rutte, die alles lijkt weg te lachen en al lang geen duidelijke koers meer vaart. Je kunt zeggen over Wilders en Baudet wat je wilt, maar zij zijn wel consequent

 8. Janus

  Als je het woord marokkaan noemt, dan word je in de media om technische redenen al afgemaakt, het zijn immers nederlanders met een marokkaanse achtergrond. Ouders hebben geen grip op ze en het gros van de opa’s en oma’s van de eerste generatie spreken veelal geen woord nederlands, met name de oma’s niet. Het is een groot gemeenschappelijk probleem wat groter is dan racisme, al zijn de linkse media redacties daar nog niet over uit. Het is leuker om in de zwarte pieten tijd lekker de zwart wit discussie aan te zwengelen, heerlijke tv. Die voetballer van zondag verdient alle respect, maar wie staat er op voor die jongen die door meer dan 10 marokkanen, excuus nederlanders, wordt afgemat? Wie helpt hem met zijn angsten?

 9. ivan

  Doet er niet toe wie wat gedaan heeft.Of t nou een Marokkaan of iemand anders is de daders moeten gewoon gestraft worden door een rechter zo simpel is het.

 10. Stigma de Racist

  Kijk maar uit.
  Als je de dingen bij de naam noemt krijg je de politie achter je aan.
  Niks doen is veiliger.

  Tweede paspoort ontzeggen, internaat/tuchthuis, heropvoedingskamp, ouders verantwoordelijk maken, allemaal luchtfietserij.
  Dit land is kapot.

 11. Oppersmurf

  Opknopen dit tuig!

 12. Curryworst

  Toch fijn dat er nog politici zijn die gewoon over ‘blanken’ spreken en niet dat verdachte ‘witte mensen’ ter kneiterlinkerzijde van het politieke spectrum.

 13. Sneu

  Zozo een filmpje met vechtende jongens, erg bijzonder. Gebeurt nooit.. alleen dagelijks. Mooie achtergrond informatie erbij, even huidskleurtjes bekijken.. even spinnen en ja hoor dit filmpje kunnen we mooi gebruiken voor onze politieke fascisitische campagne, verspreiden die zooi. Helemaal toppie.

  Zag net op dumpert een filmpje van een blond meisje die een roodharig meisje tot pulp sloeg, niet zo leuk. Alleen omdat ze rood haar had denk ik.

 14. aammehoela

  Inmiddels staat het ook op NOS-teletekst. Vijf aangiften tegen mishandeling.
  Maar dat gezeur altijd over linkse NPO. Regelmatig duiken er dit soort filmpjes op. Je kunt niet verwachten dat het iedere keer dan de aandacht krijgt. Trouwens als Baudet en Wilders overal op reageren. Waar blijft dan hun reactie op al die bosbranden bij Sydney en al die hitte-records die daar worden gebroken. Lokaal van ruim 41 naar 45 graden bv. En de overstromingen in Kameroen, Soedan, maar ook in Oman en nog veel meer plekken. Daar hoor ik ze ook niet omdat de NOS er amper aandacht aan besteed. Trouwens, ook de impeachment verhoren krijgen amper aandacht. Dus als de NPO zo links was hadden deze twee items meer aandacht gekregen.

 15. Boer Peter

  Wijnaldum, Jandino, Sylvana, iemand…

 16. Je dikke moeder

  Pauline ik zie dit niet zo snel gebeuren, bovendien zijn niet alle Marokkanen, Noord-Afrikanen, Afrikanen, Arabieren en Turken PER DEFINITIE Moslim, je hebt in die landen ook Christenen en Joden. Het klinkt misschien heel raar, zeker als je alleen naar de praatjes van de PVV luisterd maar toch is het zo, dit had je kunnen weten als je er geweest was of iets meer had gelezen over betreffende landen en/of religies. Maar jk snap wel dat lekker schreeuwen oplucht na het zien van zo’n filmpje, goed voor je online imago enzo.

  Religie heeft toch niks met dit filmpje te maken? Mischien zijn die jongens in dat filmpje wel Koptische Christenen uit Egypte en die gast die inelkaar gerost wordt een moslim, of boedhist, of een aanhanger van iets anders?

  Maarja Nederland he; alles wat niet Nederlands en blank is is een Marokaan die maar terug moet naar Turkije!

  Stelletje vervelende tokkies!!!

 17. #NPO Kijker#

  De politie roept op ze niet te verspreiden. Confronterend voor slachtoffers.

  Terecht dus dat de NPO ze niet toont.

 18. Huilon

  Wat een gejank weer hier

 19. Maria

  Nee, ze zeiden van de week ook niets over de economische sancties waar Tata Steel (Hoogovens) last van heeft. Het NOS Journaal onthoudt de kijkers belangrijke feiten. Ze verzuimen de kijker goed te informeren. Schandelijk is het.

 20. Kelly

  Deze criminaliteit is slechts een onbeduidend bijverschijnsel in het grote linkse plan van de omvolking.
  Voor het goede doel mogen er best wat slachtoffers vallen. En dat hoeft niet breed in de media weergegeven te worden.

 21. Leo knots

  De multi samenleving is echt een vooruitgang te noemen…

 22. PJV

  Nederland is ons Nederland niet meer. En de linksen en VVD’ers van dit land laten de invasie van de ongeleide projectielen uit alles behalve westerse landen gewoon gebeuren. Nederland word eens wakker!

 23. Zo zit het

  Het zijn de werkgevers geweest die de moslims (Turken en Marokkanen) in de jaren ’70 hierheen hebben gehaald. Vanwege te weinig arbeiders moesten ze maar hierheen komen. En nu ook weer hetzelfde verhaal in sommige opzichten. Had men destijds toen maar het besef ” de economie van het genoeg” gehad. Alhoewel, hoe rechtser hoe meer de economische groei ten koste van alles wordt gepredikt.

 24. jahaha

  Vuile vieze lafbekken, durven alleen maar in groepsverband iemand iets te doen. Dit is KOWM Kick out Witte Man!
  En hier hoor je de linkse rakkertjes niet over want Yasser Klaver behoort zelf tot dat volk!!! En de rest heeft ook boter op hun hoofd of een niet aktief geheugen.Een groot kutland aan het worden ons Nederland!!!!!!!

 25. StefanV

  Wilders heeft gewoon gelijk; iets anders valt er niet van te maken. Degenen die zondag moord en brand schreeuwden over het racistische incident tijdens FC Den Bosch-Excelsior zijn nu muisstil. Zo stil dat je amper nog kunt spreken van selectieve verontwaardiging. Dit lijkt namelijk meer op een doelbewuste agenda.

  De NPO heeft deze week groots “uitgepakt” met het voorval in Den Bosch. Aan de talkshowtafels werd er langdurig én eenzijdig over gesproken. Beelden zoals het geweld in Gorinchem worden afgedaan met een plichtmatig berichtje over “jongeren” die andere jongeren aanvallen. Daar blijft het bij.

  Dat terwijl dit soort geweld steeds vaker voorkomt en overduidelijk een flinke raciale component heeft. Maar ja, dat past niet in het beeld dat de “woke” generatie wil uitdragen. Daarin zijn blanke (sorry, witte) mensen per definitie dader en “mensen van kleur” per definitie slachtoffer.

 26. Sylvana S.

  Racisme!

 27. Kelly

  En natuurlijk heeft nu.nl na twee reacties de censuur er al weer opgegooid.

  Linkse fascisten.

 28. Wendy.

  Hekel aan de NPO maar wel in NPO programma’s komen als het ze uitkomt. Wees dan consequent en kom dan helemaal niet.
  Hypocriet rechts…

 29. Maria

  Het zal jouw kind maar zijn. Of jouw neef die klappen krijgt, of jouw oom of tante die zijn/haar baan verliest door economische sancties en dat anderen dan bepalen dat je dat niet mag zien of horen.

 30. Donald Dumb

  @Wendy
  Wegwezen!
  Geert en Thierry hebben gewoon gelijk.

 31. oijoepio

  Volgens mij is dit gewoon nieuws hoor, in elk geval op NPO Radio 2 (zojuist nog gehoord). Het wordt dus helemaal niet ‘verzwegen’, onzin weer van Thierry Ezel.

 32. oijoepio

  N.B. De hier steeds vaker opduikende term ‘omvolking’ is trouwens een woord waar Adolf Hitler zich noch voor geschaamd had.

 33. Lies

  Geweld tegen blanken? Geweld is geweld, punt uit.
  Heeft niets met je huidskleur, geloof of afkomst te maken.

 34. Chris

  @Lies: ga ’s op bezoek in een willekeurige Nederlandse, nou ja, ‘Nederlandse’!?, gevangenis en kijk een keertje naar Opsporing Verzocht, dan stel je onmiddellijk je mening bij.

 35. Donald Dumb

  Achach spuiten 11 geven weer eens water.
  Wilders ageertvweer tegen zijn eigen roots.
  Nazaat van immigranten uit Indonesië. En we weten allemaal dat dat land de grootste mosllimpopulatie heeft…
  En Wilders die in een regering gezeten heeft die arbeidsmigranten hierheen gehaald heeft..
  Wilders is allang niet meer serieus te nemen. En Baudet kan geen eens met een microfoon overweg. De kn eu s.

 36. robb

  De beelden mogen niet uitgezonden worden ,de heren spreken zonder zich te informeren.

 37. Wyatt

  Dus als een minderjarige geslagen wordt moet het op nationale TV uitgezonden worden?

  Net dat deze 2 populistische engnekken aan het slachtoffer denken dit is puur eigenbelang.

 38. Donald Dumb

  Pauline. De Bijbel verbieden.
  Graag. Liever vandaag nog dan morgen. Maar ook de Koran en de Thora. Allemaal boeken die veel mensen krankzinnig maken en haat opwekken…

 39. Gerard

  Wyatt, wegkijkers – zoals bijvoorbeeld jij – zijn de werkelijke engerds.
  Gelukkig zijn er ook nog mensen met gezond verstand die houden van Nederland.
  Mijn vaderland.

 40. anoniem

  De NPO verzwijgt ook dat de gemiddelde Hollander op internet asociaal onbeschoft, racistisch en dronken is. En het IQ lijkt te hebben van een kleuter :-)

 41. Donald Dumb

  Anoniem.
  Ja met name op Twitter zie je dat volk, anoniem
  Onbeschoft, asociaal en nogal hersenloos…

 42. Donald Dumb

  Gerard. Baudet hoort niet tot degenen die van Nederland houdt.
  Die heeft laten merken dat hij Nederland haat…

 43. Geert de Jonge

  Nederlanders met een Marokkaanse, Turkse of welke andere etnische achtegrond ook zijn Nederlanders. En dan is het niet noodzakelijk om hun etnische achtergrond te vermelden. Dat weet de heer Thierry Baudet ook wel maar daar door scoort hij lekker bij zijn kiezers maar draagt niet bij aan het welzijn van de maatschappij. Thierry Baudet presenteer onder de maat en verkondigd niet de waarheid. In zijn politiek leven handelt hij al ware het dat hij politiek bedrijft op een andere planet. Hij verdient – net als alle andere 149 Tweede Kamerleden – per 10 april 2019 ruim 120 duizend euro op jaarbasis, inclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Voor 120 duizend eur mag wel wat meer gezondverstand politiek worden bedreven gebaseerd op de waarheid. In sprookjes geeven de meester van de ruim 17.000.000.000 Nederlanders niet meer.

 44. Gerard

  Geert de Jonge, als het ook Nederlanders zijn, dan wordt het de hoogste tijd dat ze zich als een echre Nederlander gaan gedragen.

 45. Gerard

  ***echte Nederlanders.

 46. Donald Dumb

  Gerard. Gedragen zoals een echte Nederlander? Zoals echte Nederlanders op vakantie dan toch niet hoop ik.
  Luidruchtig, aso en lomp? Wees eens specifieker…

 47. Nils Holgersson

  Waarom moet dit per se op tv?

  We hebben toch al de politie en rechtspraak al voor de veiligheid en vervolging van geweld?

 48. Gerard

  Nils Holgersson, omdat het onderdeel is van 1 van de essentiële taken is van een publieke omroep, namelijk onfhankelijke nieuwsvoorziening.
  En dat laatste is bij de NPO nogal ver te zoeken.

 49. anoniem

  Om een beetje een “echte Nederlander” te worden, moet je ook wel wat corrupt en asociaal zijn? :-)

 50. Nils Holgersson

  @Gerard Wie bepaalt wat objectief is?

  Als je maar rechts genoeg bent is zelfs Rutte een rassocialist.

 51. Dij Enkletser

  Kopschoppen is het Lafste van het Lafste !! <<<

 52. ik john en ik houw van lol van 6

  hallo jongen lui je weet toch dat in dit land niets gezegd mag worden van allertonen jongeren .en al die buitenlanders maar anders om dan staat de wereld op zijn kop kijk maar naar het voetbal afgelopen zondag .dit is natuurlijk niet goed te praten en moet ook gestraft worden maar dan gelijke monniken gelijke kappen zo is punt uit en niet zielig blijven doen allertonen PS ……. ZWARTE PIET HOERA HOERA HOERA

 53. anoniem

  Proost! :-)

 54. anoniem

  Ik heb de filmpjes maar niet gekeken om mijn humeur niet te bederven..

 55. Winterklaar

  Dun afschillen en aan de honden voeren.

 56. F.U

  Rot op naar je eigen land, Rot op met je religie…allemaal bewust provocerende programma’s..maar liegen over criminaliteitscijfers en het verzwijgen van allochtonen geweld alleen maar omdat dat het beste in je linkse moraalplaatje past..triest.

 57. Donald Dumb

  En de autochtoon die misdaden pleegt, F.U.
  Die zijn er ook genoeg.
  Die maar afschieten ofzo?

 58. Donald Dumb

  20.58

  Allertonen? Wat zijn dat?
  Je beheerst Nederlands niet zo goed is het niet?
  Ben je wel van hier?

 59. Floris

  @ F.U
  Thu 21 Nov 2019 om 21:39

  Precies! En 90% van de Nederlanders denkt er precies zo over.
  Overigens is de familie van het slachtoffer er blij mee dat het filmpje van de kopschop-allochtonen viraal is gegaan.
  NPO is te laf en verschuilt zich achter de politie, maar zou er een alloch door een paar blanken in elkaar zijn getrapt, is de NPO de eerste die er een cameraploeg met 3 verslaggevers naartoe stuurt.

 60. anoniem

  Waarom moeten dit soort filmpjes viral gaan? Het is beter voor de zaak van een slachtoffer, als de daders nog niet door de media zijn kapotgemaakt?

 61. sukkel

  NPO is ook veeeeeeeeeel te links en soft

 62. Vera

  Als ik ouder was van dit kind had ik zelf actie ondernomen
  Onze regering en media kijkt weg van dit soort praktijken
  Ik zeg minder minder minder

 63. Bert

  Er moet gewoon altijd een gevangenisstraf straf komen voor iemand die een ander tegen zijn hoofd schopt minimaal 5 jaar achter de tralies.dit is duidelijk zichtbaar als je zo iets doet hoor je niet op straat .dan heb je echt een gebrek aan hersens en moeten we beschermd worden voor deze .ik heb er geen woorden voor maar mensen kun je ze niet noemen .

 64. Vera

  In stadje Tiel alleen maar last van Marokkaanse jongeren
  Kop schoppers , drug dealen, keiharde muziek, racen en
  driften tot midden in de nacht
  foto’s en filmpjes hier van in mijn bezit

 65. Vera

  Zelfs de burgemeester gemeente en politie kent het probleem
  Iedereen kijkt weg

 66. anoniem

  @Vera: Woon zelf in een multicultureel stadje en heb eigenlijk nooit last van de plaatselijke jongeren. Geweld zoals in dit filmpje moeten we elkaar maar niet toewensen. Zowel autochtonen als allochtonen komen daarmee soms in de media. Maar gelukkig zijn de meeste van de jongeren in ons landje helemaal niet ontspoord.. :-)

 67. Blank gespuis

  Zo mooi dit.
  Rechts Nederland focust zich zo hard op migrantengroepen dat ze volledig voorbijgaan aan de zware criminaliteit op de (voornamelijk blanke)woonwagenkampen. Als ze het nieuws gevolgd hebben weten ze wat ik bedoel. Er werd ze jarenlang geen strobreed in de weg gelegd, want alle aandacht ging toch naar Marokkanen etc.

 68. Trudy

  @Vera
  De multiculti samenleving is een totale mislukking.
  In ieder geval weet je wat je volgend jaar moet stemmen.

 69. Blank gespuis

  Trudy.
  Totale mislukking? Want?
  Er leven hier al een aantal jaren verschillende bevolkingsgroepen met en van elkaar. Dus wat is er precies mislukt?

 70. anoniem

  @Trudy: De multiculti samenleving heeft wel als voordeel dat we hier lekkerder eten dan een paar honderd jaar geleden.. :-)

 71. Trudy

  @0:59
  @0:59

  Jullie behoren zelf tot een minderheidsgroepering, dus is het niet zo gek dat jullie beiden dit topic de gehele dag door spammen onder diverse namen om maar duidelijk te maken dat het allemaal wel meevalt.
  Helaas voor jullie is het overgrote deel van de Nederlandse bevolking er inmiddels wel achter dat het helemaal niet meevalt en dit zal ook gaan blijken uit de verkiezingsuitslag van volgend jaar.

 72. anoniem

  Haha, neehoor.. Ik heb de hele dag wel wat beters te doen.. Maar nu heb ik weekend.. Slaap lekker! :-)

 73. Blank gespuis

  Anoniem.

  Ja heerlijk. Surinaamse roti, Marokkaanse couscous, shoarma, op zijn tijd Amerikaanse hamburgers of Turkse – of Italiaanse pizza. Met een kopje Braziliaanse koffie erbij. Of een Ierse, Amerikaanse of Schotse whisk(e)y. Of Chileense, Franse, Zuid Afrikaanse wijn.
  De Hollandse keuken is vrij beperkt.

 74. Trudy

  @anoniem
  Doeiiiiiiiiiiii

 75. Trudy

  @Blank gespuis
  Hou je gewoon bij het onderwerp van het topic.
  Je afleidingsmanoeuvres zijn erg doorzichtig. Net als alle andere aliassen die je hier gebruikt.

 76. Blank gespuis

  Trudy. Ik ben Nederlands.Blank als maar zijn kan.
  Je poneert aannames.

 77. Trudy

  @Blank gespuis
  Ook dit antwoord neem ik niet serieus.
  Sorry.

 78. Blank gespuis

  Trudy. Net zo doorzichtig als jouw aliassen.
  Valt van jouw kant echt niet op hoor. Godsamme.

 79. Trudy

  @Blank gespuis
  Ja, natuurlijk, geef anderen maar weer de schuld.
  Daar zijn mensen zoals jij erg goed in.

 80. Blank gespuis

  Ik heb jouw nooit serieus genomen Trudy.
  Alleen maar onderbuikdiarree wat jij en je aliassen hier plaatsen.
  Dag he!

 81. Trudy

  @Blank gespuis

  Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 82. Blank gespuis

  Alleen al jouw reactie van 1.14 bewijst mijn gelijk.

 83. Blank gespuis

  Doei, Trudy.
  Volgende keer wat minder opzichtig proberen0 hier het forum te vervuilen onder verschillende aliassen.
  Wat beter oefenen. Ooit lukt het.

 84. Trudy

  @Blank gespuis
  Nog even en dan ga je ontkennen dat hetgeen in dit topic is beschreven, nooit is gebeurd.
  In ieder geval zit je behoorlijk dicht bij die stap, want je haalt er van alles en nog wat bij, alles off-topic, maar je komt niet tot de kern van de zaak en dat is dat de multiculturele samenleving een compleet fiasco is.

 85. Blank gespuis

  Doei Trudy. Of hoe je de volgende keer ook weer heet.

 86. Truuss

  Deze man is van het padje af

 87. iefkleinhertje

  Als een paar blanken op negerjacht gaan is de wereld te klein maar hier word niks over uitgezonden.

 88. toxilogic

  Het gaat hier over lafbekken, die klootzakjes die er trots op zijn dat ze met 10 tegen 1 erop slaan, en daar heb ik mij vanavond heel erg aan ge ergerd die NPO lafbekken die niet durven zeggen wat een stelletje lafbekken die knulletjes zijn. Tja het zijn dan ook moslim lafbekjes, ik zeg allemaal arresteren en dumpen in Irak kunnen ze daar de held uithangen, moeder hahahahaha

 89. Maria

  Het is niet links of rechts als je tegen zinloos geweld bent. Het is al erg genoeg dat er zo ontzettend lang weggekeken wordt. Dat muzikanten geen lied schreven voor Oma Toni en Bep Voorthuis. Alsof het ene mensenleven meer of minder waard is dan het andere. Dan ben je blind.

 90. Pauline

  Elke nieuwe dag worden er nóg meer criminele marokkanen door je strot gedrukt…

 91. Minder of Mirjam

  Dit filmpje zat gewoon in het 20u journaal hoor. Selectieve verontwaardiging van blanke übermensch Derrie Bidet.

 92. Roos

  Onder Kabinet Rutte is in Nederland op alle vlakken niets meer onder controle.
  Met andere woorden: Het is een zootje.

 93. Ben

  Blijkbaar is rascisme bij de noordkoreaanse piraten omroep alleen een getint privilege. Niet reorganiseren, gewoon opheffen. En dit tuig op het filmpje wordt door de politiek niet aangepakt.
  Stiekemerd asscher, snotneus jetten en vooral kleuter klaver gaan dit keihard blokkeren. Rascisme, etnisch profileren en wegzetten is het motto van deze verraders van de ned burger. Jullie hou je bek jullie zijn maar 3e rangsburger. En wij van de wegkijkpartij vinden t tuig zielig. Klaar!!! Er wordt alles maar dan ook echt alles aan gedaan om juist rascisme belangrijker te laten zijn.

  En een jankerd die sinterklaasliedjes al rascisme vindt wordt gevierd door deze partijen als een held!!
  En wat is er nu precies gebeurd in dat stadion?????

 94. Doordenker

  Als er niet word gedaan tegen deze onveiligheid, met reden politie druk druk druk en Den Haag blijft vasthouden niets aan het handje. Dat de kans is dat de Nederlanders toch eens een keer het heft in eigenhand gaan nemen. Kijk maar wat er in Urk is gebuurt. Paar van die gasten uren meisjes lastig werden gevallen. Kwam het halve dorp even bij hun op visite. Dus het kan wel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.