Rob Verlinden vanavond bij Beau over hiv-status

SBS 6-tuinman Rob Verlinden zit op deze maandag in de talkshow van Beau van Erven Dorens om te vertellen over het geheime dubbelleven dat hij jarenlang heeft geleid. Dat heeft de redactie van Beau laten weten. De 69-jarige Verlinden heeft jarenlang een heftig seksleven gehad, waarbij hij een hiv-besmetting heeft opgelopen. Ten tijde van het oplopen betekende dat een doodvonnis, maar gelukkig is hij er nog steeds. En dan blijkt hij ook nog eens met Parkinson te kampen.

Verlinden deed deze onthullingen gisterenavond allemaal in de TV Show, omdat zijn nieuwe biografie eraan zit te komen. Vanavond bij Beau vertelt hij er live over. “Inmiddels blijkt dat hij jarenlang een dubbelleven leidde. Zo onthult hij in zijn onlangs verschenen biografie onder meer dat hij al 28 jaar met HIV leeft“, aldus Beau.

De tv-tuinman liep de HIV-besmetting in 1991 op. “Destijds betekende die diagnose dat je 6 maanden tot 6 jaar te leven had. Gelukkig kwamen er toen net de eerste HIV-remmers op de markt, maar als ik een jaar eerder was geweest dan was ik er net als Freddie Mercury al niet meer geweest.

Ondanks dat hij jarenlang getrouwd was met zijn man, heeft Verlinden een wild seksleven gehad. “De artsen zeiden: als je zo doorgaat, leef je niet lang meer. Het is een groot wonder dat ik de oude dag gehaald heb, je kunt bijna kwartetten met de kwalen die ik heb.

Voor zijn Parkinson heeft hij onlangs een hersenoperatie laten uitvoeren. “Ik veranderde langzaam in een zombie en kon amper nog reageren, dat is nu weg. Ik heb goede en slechte dagen, maar ik ben er nog.

Vorig jaar beweerde Verlinden nog een spierstoornis te hebben. Destijds zei hij: “Twee jaar geleden ben ik blijven doorlopen met een vochtbel in mijn longen. Ik dacht dat het een gewone griep was die wel weer over zou gaan. Dat was dus niet zo en daardoor is er een spier in mijn arm aangetast waardoor ik tril. Ik heb er nog altijd fysiotherapie voor en hoop dat het ooit weg zal gaan.

Overigens is Verlinden al een tijdje in het shownieuws vanwege de vechtscheiding met zijn echtgenoot.

Beau is om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Rob Verlinden en ex-geliefde ruziën in Story: ‘Pisbak!’ (13 juni)

Foto: SBS, Elvin

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen