Rob Verlinden en ex-geliefde ruziën in Story: ‘Pisbak!’

Geplaatst op Thu 13 Jun 2019 om 15:15

Rob Verlinden mag dan wel de hele dag rondhangen tussen de begoniaatjes en de coniferen, maar toch lijkt het hem niet bepaald zen te maken. Sterker nog: hij gaat volledig uit zijn plaat in de Story, waarin hij een ruzie uitvecht met zijn ex-geliefde. Dat is te lezen in de kiosk. Na zijn pensioen was Verlinden opeens veel thuis en kwam hij erachter zijn Robert, met wie hij nu in scheiding ligt, toch wel heel anders is dan hij dacht. Robert meldde zich bij de Story om zijn kant van het verhaal te vertellen.

Na 27 jaar kwam Verlinden erachter dat ze erg van elkaar verschillen. “Ik wist niet wat ik las en het heeft me enorm veel pijn gedaan. Normaal gesproken ben ik niet iemand die naar buiten treedt met persoonlijke zaken. Zevenentwintig jaar lang heb ik mijn lippen stijf op elkaar gehouden“, reageert Robert nu.

Hij vervolgt: “Zoals veel bekende Nederlanders leidt Rob een schizofreen leven. Naar buiten toe doen alsof alles perfect is, terwijl dat helemaal niet het geval is. Daar heb ik hem altijd in gesteund door te zwijgen, maar nu is voor mij de grens bereikt.

Vervolgens gaat Robert helemaal los. Rob zou de hond hebben gekidnapt op 20 juli 2018, Rob zou in een enorme financiële malaise verkeren, Rob zou allerlei zakelijke geheimen hebben en Rob zou er zonder zijn medeweten miljoenen euro’s doorheen hebben gejast. “Voor mij voelt het zo dat ik 27 jaar elke dag bedrogen ben door mijn echtgenoot.

De Story heeft het allemaal netjes voorgelegd aan Verlinden en die reageert woest. “Robert dreigde mij altijd met het plegen van zelfmoord“, roept hij bijvoorbeeld. En over dat verhaal van die miljoenen euro’s: “Weet hij wel hoe je dat bedrag schrijft? Het is de grootst mogelijke onzin.

Het is duidelijk: tuinman Rob is woest. “Ik vind het enorme smeerpijperij van Robert. Die man is echt een pisbak. Ik heb hem al die jaren verzorgd en dan krijg je dit.

De hele ruzie kunt u lezen in weekblad Story, via Blendle.

Foto: SBS, Elvin
27 Reacties op “Rob Verlinden en ex-geliefde ruziën in Story: ‘Pisbak!’”


 1. White Angel.

  Dan vind ik die Robert een grote L.U.L.

  Als er iets niet goed zit ga je naar die persoon, en zeker niet naar een roddelblad.

  Geniet lekker van je pensioen Rob Verlinde.

 2. Remi

  … Ben benieuwd wat een Nico hiervan vindt …
  … Nico is reeds járenlang ‘uit beeld’.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nico_Zwinkels

  Nico moet terug !

 3. M.

  Nichten onder elkaar, laat die heksen elkaar maar niet in het openbaar tegenkomen, dan wordt het een ordinaire vechtpartij met handtasjes en rollebollend over de straat. Jezus christus wat n’valse viswijven zijn dit zeg!

 4. #NPO kijker#

  Aan de kant gezet door vdVorst en zijn nep sterren en nu kan de vuile was naar buiten.

  Wat een niveau

 5. Harry

  Heren, heren, op deze leeftijd nog zo’n ruzie maken! Ga uit elkaar en laat elkaar verder met rust en gedraag je.Het zijn beiden vreemde vogels, de een woonde in Spanje, de ander hier.Ze kennen elkaar amper.Laat elkaar met rust.

 6. #NPO kijker#

  Trouwens: binnenkort ga ik maar weer eens solliciteren.

 7. valerie

  Arme Rob met zijn sapstromen

 8. Irene van Ballegooijen

  Alleen de bloemen buiten zetten mannen niet de vuile was …

 9. #NPO kijker#

  #NPO kijker#
  Thu 13 Jun 2019 om 15:40

  Goedemiddag trol. Ook weer aanwezig.

 10. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  We snappen het niet helemaal. Wat vind z’n vrouw ervan dat ue al die miljoenen er doorheen heeft gejast. Misschien tóch maar ‘s naar de kapper gaan om zo’n story te gaan lezen. Interessant onderwerp niet. Next!

 11. Feek

  Er miljoenen doorheen jassen zonder dat iemand dat merkt?
  Dat maakt het hele verhaal tamelijk ongeloofwaardig.

 12. Verschrikkelijk drama

  Wanneer wordt die haatpraat van #NPO Pijper# eens verbannen? Ongelofelijk dat die vent hier nog zit.

 13. jopie

  Dat heb je met Homo`s ze vertrouwen elkaar niet.

 14. Sven L.

  Gemiddelde Grindr discussie dit haha.

 15. jomari

  Verlinden heeft half Nederland opgezadeld met de z.g. tuinverbouwingen.
  I.p.v heggen, gras gazon, wilde en minder wilde bloemen,bomen en rozenstruiken
  zit men nu tussen houten hegjes, onder een wit laken op een stok op een
  kleurloze tuinstoel op vuur (,,terug naar de natuur”!) in de steeds warmere en
  drogere ,,tuinen” stukjes vlees op te warmen in een bloempot.
  Geen vlinder, bij of aardworm meer te zien, laat staan prachtig vogelgezang
  horen.

 16. K

  Hahaha Jomari 👍

 17. Nou goed

  Remi,

  Ik heb Niko een weekje mogen meemaken toen er in mijn straat verbouwd werd. Veel deed hij niet, eigenlijk alleen maar als er camera’s aanstonden. Op een gegeven heeft hij geprobeerd mijn moeder uit te foeteren omdat ze op de (openbare) straat naar de supermarkt liep tijdens een opname. Gelukkig was ze stronteigenwijs en zelf ook heel goed in foeteren. :)

 18. Remi

  @Nou goed

  Nico is een beetje een Henk van Dorp …
  … Opeens zijn ze verdwenen … de Nico’s en Henkjes.

 19. K

  Ik geloof trouwens dat Rob Verlinden een zware Narcist is,ik keek nooit naar die man, had iets vervelends over zich, de partner van Rob heeft denk ik genoeg mee gemaakt met hem,ik werd al niet goed van hem als ik hem zag op tv, laat staan dat je er mee moet leven.

 20. Psychiater Drs. Drinkwater

  Morgenochtend spreekuur, dames, van 10 tot 11.

 21. Feek

  Beste K, iedereen die met zijn/haar kop op tv wil, heeft een narcistisch trekje. Het is net even iets erger dan een selfie. Kijk mij eens..

 22. Edwin

  Ik vind dat ontzettend sneu voor Rob. Heb je daar al die moeite voor gedaan zeg, arme kerel. Dat heeft hij niet verdiend

 23. Johnny👀

  Figuren zoals die Rob met pek en veren het land uitjagen ..Beetje moe van al die mietjes en watjes op tv.

 24. ik heb gezegt

  altijd al een vies mannetje geweest die rob

 25. Simon

  Komt vaker voor dat na pensionering de dijken breken in een relatie doordat men in een nieuwe levensfase komt dus Rob Verlinden kan nieuw geluk zoeken.

 26. Bob

  Die Rob zegt verstand te hebben van tuinen, maar kan dat woord niet fatsoenlijk uitspreken. Fonetisch klinkt het als “tèènen”, maar gelukkig weet iedereen wat hij bedoelt.

 27. Michel

  Nou nou…. obv wat er in dit artikel staat geloof die Robert voor geen meter eigenlijk. Hij klinkt als een soort prima donna die graag verzorgd wordt door zijn partner. Als hij gewoon zijn eigen dopjes had gedopt, had hij zich niet zo druk gemaakt om Rob’s zakelijke wel en wee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.