Rob Verlinden en ex-geliefde ruziën in Story: ‘Pisbak!’

Rob Verlinden mag dan wel de hele dag rondhangen tussen de begoniaatjes en de coniferen, maar toch lijkt het hem niet bepaald zen te maken. Sterker nog: hij gaat volledig uit zijn plaat in de Story, waarin hij een ruzie uitvecht met zijn ex-geliefde. Dat is te lezen in de kiosk. Na zijn pensioen was Verlinden opeens veel thuis en kwam hij erachter zijn Robert, met wie hij nu in scheiding ligt, toch wel heel anders is dan hij dacht. Robert meldde zich bij de Story om zijn kant van het verhaal te vertellen.

Na 27 jaar kwam Verlinden erachter dat ze erg van elkaar verschillen. “Ik wist niet wat ik las en het heeft me enorm veel pijn gedaan. Normaal gesproken ben ik niet iemand die naar buiten treedt met persoonlijke zaken. Zevenentwintig jaar lang heb ik mijn lippen stijf op elkaar gehouden“, reageert Robert nu.

Hij vervolgt: “Zoals veel bekende Nederlanders leidt Rob een schizofreen leven. Naar buiten toe doen alsof alles perfect is, terwijl dat helemaal niet het geval is. Daar heb ik hem altijd in gesteund door te zwijgen, maar nu is voor mij de grens bereikt.

Vervolgens gaat Robert helemaal los. Rob zou de hond hebben gekidnapt op 20 juli 2018, Rob zou in een enorme financiële malaise verkeren, Rob zou allerlei zakelijke geheimen hebben en Rob zou er zonder zijn medeweten miljoenen euro’s doorheen hebben gejast. “Voor mij voelt het zo dat ik 27 jaar elke dag bedrogen ben door mijn echtgenoot.

De Story heeft het allemaal netjes voorgelegd aan Verlinden en die reageert woest. “Robert dreigde mij altijd met het plegen van zelfmoord“, roept hij bijvoorbeeld. En over dat verhaal van die miljoenen euro’s: “Weet hij wel hoe je dat bedrag schrijft? Het is de grootst mogelijke onzin.

Het is duidelijk: tuinman Rob is woest. “Ik vind het enorme smeerpijperij van Robert. Die man is echt een pisbak. Ik heb hem al die jaren verzorgd en dan krijg je dit.

De hele ruzie kunt u lezen in weekblad Story, via Blendle.

Foto: SBS, Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen