Paul tóch op RTL 4’s oudejaarsavond: ‘Maar niet live’

Paul de Leeuw zal op oudejaarsavond tóch te zien zijn op RTL 4. Wel is ervoor gekozen om niet live uit te zenden. Dat heeft de presentator vrijdagavond gezegd in De Wereld Draait Door. RTL 4 onthulde twee weken geleden zijn plannen voor oudejaarsavond: na de twee uur durende oudejaarsconference van Martijn Koning, zou Paul de Leeuw vanaf 22.30 uur live op zender komen om het jaar af te sluiten. Vorige week bleek die oudejaarsprogrammering ineens te wankelen.

De Leeuw liet aan Boulevard ineens weten dat zijn bijdrage aan de oudejaarsprogrammering nog helemaal niet zeker is. “Ze hebben me wel gevraagd, maar ik ben er nog niet zeker van“, zei hij.

Nu is de kogel alsnog door de kerk. Het programma gaat door, vertelde De Leeuw gisteren in De Wereld Draait Door. “Ja, dat wordt heel spannend.

Het wordt in elk geval niet live, zoals RTL aankondigde. “Nee, het wordt semi-live. Ik ga lekker thuis zitten.”

Zijn huidige zaterdagavondshow op RTL 4, De Nummer 1 Show, is ook niet live. “Het is wel lekker als je kan monteren en er het beste van het beste van kan maken.

Wat voor een show krijgen we te zien op oudejaarsavond? “We gaan een Paul Pakt Uit maken met mensen die gewoon nog iets willen doen voor 2020. Wensen, cadeaus, de bucket-list, dan kun je bij ons terecht.”

Lees ook:
Paul de Leeuw vs Linda de Mol op oudejaarsavond (28 oktober)
Oudejaarsshow RTL 4 wankelt: Paul de Leeuw twijfelt (30 oktober)

Foto: Olivier Thijssen, BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen