Martijn en coaches distantiëren zich van Lil’ Kleine

Lil’ Kleine stuit achter de schermen van The Voice of Holland op flink wat weerstand sinds hij collega Anouk heeft uitgescholden voor ‘kankerhoer’. Dat zei showbizzverslaggever Aran Bade vrijdagavond in RTL Boulevard. Niet alleen presentator Martijn Krabbé, maar ook coaches Ali B en Waylon kiezen de kant van Anouk. “We hebben gehoord dat achter de schermen de coaches ook wel richting Anouk nu gaan. Ze vinden dat Lil’ Kleine zijn excuses moet maken.

Anouk uitte tijdens opnames van The Voice kritiek op de manier waarop Lil’ Kleine zijn kandidaten coacht, maar daar was de rapper niet van gediend. Hij besloot haar uit te schelden voor ‘kankerhoer’.

Ook bij de andere coaches is dat in het verkeerde keelgat geschoten, aldus Bade. “Ze vinden het best heftig voor Anouk.”

The Voice-host Martijn Krabbé liet zich donderdag in Beau ook al kritisch uit over de scheldpartij. “Kijk, als jij degene bent die een ander uitscheldt met een woord dat je eigenlijk nooit moet zeggen, dan diskwalificeer je jezelf natuurlijk wel een beetje.”

Moeten er excuses komen? “Ja, maar het is de vraag of zij daar voor openstaat.”

Krabbé bevestigde dat Anouk niet meer met Lil’ Kleine in één studio wil zijn. Alle Voice-afleveringen tot aan The Battles staan er al op, maar het zou wel een probleem opleveren voor de liveshows die in februari beginnen.

Lees ook:
Tv-crisis: Lil’ Kleine scheldt Anouk uit voor ‘kankerhoer’ (6 november)
Lil’ Kleine: ‘Ik heb niet gevochten met Anouk’ (8 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen