Martijn en coaches distantiëren zich van Lil’ Kleine

Geplaatst op za 09 nov 2019 om 10:00

Lil’ Kleine stuit achter de schermen van The Voice of Holland op flink wat weerstand sinds hij collega Anouk heeft uitgescholden voor ‘kankerhoer’. Dat zei showbizzverslaggever Aran Bade vrijdagavond in RTL Boulevard. Niet alleen presentator Martijn Krabbé, maar ook coaches Ali B en Waylon kiezen de kant van Anouk. “We hebben gehoord dat achter de schermen de coaches ook wel richting Anouk nu gaan. Ze vinden dat Lil’ Kleine zijn excuses moet maken.

Anouk uitte tijdens opnames van The Voice kritiek op de manier waarop Lil’ Kleine zijn kandidaten coacht, maar daar was de rapper niet van gediend. Hij besloot haar uit te schelden voor ‘kankerhoer’.

Ook bij de andere coaches is dat in het verkeerde keelgat geschoten, aldus Bade. “Ze vinden het best heftig voor Anouk.”

The Voice-host Martijn Krabbé liet zich donderdag in Beau ook al kritisch uit over de scheldpartij. “Kijk, als jij degene bent die een ander uitscheldt met een woord dat je eigenlijk nooit moet zeggen, dan diskwalificeer je jezelf natuurlijk wel een beetje.”

Moeten er excuses komen? “Ja, maar het is de vraag of zij daar voor openstaat.”

Krabbé bevestigde dat Anouk niet meer met Lil’ Kleine in één studio wil zijn. Alle Voice-afleveringen tot aan The Battles staan er al op, maar het zou wel een probleem opleveren voor de liveshows die in februari beginnen.

Lees ook:
Tv-crisis: Lil’ Kleine scheldt Anouk uit voor ‘kankerhoer’ (6 november)
Lil’ Kleine: ‘Ik heb niet gevochten met Anouk’ (8 november)

Foto: RTL
56 Reacties op “Martijn en coaches distantiëren zich van Lil’ Kleine”


 1. Jomanda

  Alles stond in de glazen bol van Angela in haar blauwe jurk.

 2. Discuswerper

  Mooi. Kleine eruit. Talentloze cokednuivers horen sowieso geen podium te krijgen. Ga maar iers kansloos doen op SBS bij die andere cokesnuivers Gordon en Wendy.

 3. K.C.T.

  Laten we proberen het geteisem voor eens en altijd van het scherm te verwijderen, laat ze maar aanmodderen op bruiloften en marktpleinen, daar gaat iedereen uit vrije wil naar toe, nonvaleurs, lowlifes, talentlozen, onbeschoft gepeupel, vulgaire ordinaire niets toevoegende tokkies,,,, weg van de buis, te beginnen met deze snuivende nietsnut!!! overigens waar is z’n hondje???

 4. Japio

  Li’l Kleine is niet deskundig genoeg. Ik begrijp ook niet waarom hij ooit is gevraagd.

 5. Ronald

  Triest, dat Kleine niet allang excuses heeft gedaan.

 6. Karel

  Lijkt wel of die Kleine ‘de mol’ is…………

 7. Bep

  @K.C.T. Mooi gezegd.

  Haal die gozer snel van de buis.

 8. Ard

  Wat doet dat jong dan ook op primetime tv, wat heeft hij daar te zoeken?

 9. Johnny👀

  Als hij het nou alleen bij h0er had gehouden was er op zich niets aan te merken want daar heeft hij wel weer een punt.

 10. Peter

  The Voice zal net zoals vorig seizoen weer wekelijks in het totale aantal kijkers gaan dalen. Gisteren keken er namelijk meer mensen uit nieuwsgierigheid naar The Voice die normaal gesproken dit programma nooit blijven volgen, vanwege de nieuwe presentatrice.

 11. George

  Kleine etter er uit gooien, laat iemand anders het overnemen. Hij moet zijn excuus aanbieden, dat sowieso. Anouk heeft meestal wel gelijk. Maar je mag nooit zoiets zeggen tegen iemand sowieso niet die enge ziekte en ook niet dat woord met 4 letters dan verlaag je jezelf enorm. Ik heb liever dat Anouk blijft, topmens en dit heeft ze niet verdiend.

 12. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Die Lil is toch echt tuig van de richel.

 13. Wegens omstandigheden

  De hele show is nep. Autotune, half playback en die juryleden die net doen of ze verbaasd zijn. Nep , fake, alles. Zestien jarig autist die denkt dat ze kan zingen, fake fake.

 14. Sivon

  Vroeger vochten tokkies dit soort ruzies uit met een paar stokken op het woonwagenkamp.
  Tegenwoordig mag de gehele bevolking meegenieten van dergelijke toestanden.
  Vroeger was niet alles beter, maar sommige dingen wel.

 15. Jomanda

  2 kleine kleutertjes

  Beide schuld

 16. Maarten

  Die Emma Boertien gaat winnen dit jaar.

  En vervang Lil Kleine voor Snelle. Die is veel relevanter nu.

 17. Jordao

  Die Kleine moet er Rap eruit gegooid worden. Zulke teksten horen niet thuis ,nergens niet en zeker niet als je een BNNér bent . Die Kleine was toch ooit bij RTL late night waar hij een burgemeester van Hilversum nogal on-respectvol aansprak alsof het zijn leeftijdgenootje was. Brutale aap is het.

 18. 🌻Ingrid

  Lil hoort eruit. Manieren kent hij niet. Zet zichzelf op een voetstuk,maar iets zinnigs komt niet uit zijn mond.
  Mooi voorbeeld voor zijn kind 🤭😕
  Tijd om eens volwassen te worden! Nooit te laat om te leren “ sorry” te zeggen!

 19. Ben

  Deze lieden bij tvoh zijn allemaal hetzelfde. Doen mee voor veel geld aan deze fakeshow waarin alles vaststaat van tevoren.
  Lil eens een crimineel…….. .
  Martijn krabbe met commentaar op iemand anders.
  Tsja kijken hier nog mensen naar????
  Wordt al jaren in tv land met cijfers getoverd.
  Het had alleen nog erger kunnen zijn met marco b. uit t gooi in deze fakeshow. “De waarheid” hilarisch kijken al jaren niet meer.
  Je moet wel erg wanhopig zijn om dit te willen zien.
  Zelfs met 2 milj kijkers is nog ruim 90% van ned die het geen ruk interesseert!!

 20. Moud

  Zeer zeker niet netjes (zacht uitgedrukt) als Lil’ Kleine dit (scheld)woord heeft gebruikt.

  Maar mag ik ook weten wat Anouk er allemaal uitgegooid heeft? Daar hoor ik niemand over. Want Anouk is ook geen lieverdje.

 21. Kirth Gersen

  @Moud. Doe niet zo dom, kip. Gebruik je hersens.

 22. Piet Kleine

  Zijn wijf is zelf een k..hoer haha

 23. Sven L.

  Dit trucje levert standaard extra kijkers meer op. Daar gaat het om. In januari zitten ze ongetwijfeld samen bij JINEK aan tafel (wat ook weer voor extra kijkertjes zorgt). In februari gewoon samen aan het werk.

 24. Slen V.

  Extra kijkers meer nog wel.

 25. zeker weten

  overal boycotten dat ventje

 26. Dennis

  Lil Kleine er uit en vervangen voor Lisa Lois, Miss Montreal of Dinand Woesthoff

 27. Grote Jongen

  Lil Kleine is een ongeleid projectiel. Dat weet iedereen. Hij heeft door al die slijmende mensen om hem heen nooit eerlijke feedback op zijn puberale gedrag gekregen waardoor hij zich als volwassene nog niet compleet heeft ontwikkeld. En RTL heeft hem alleen maar binnengehaald om jongere doelgroepen aan het programma te binden. In het programma blijkt echter keer op keer dat Lil niet de kennis en (levens) ervaring heeft om goeie opbouwende kritiek te leveren op de kandidaten die vaak veel meer talent hebben dan hij…

 28. Peter van der Plas

  wow Grote Jongen helemaal mee eens !

 29. Dr. TV-Eye

  Onzin. Anoek is degene die haar excuus moet aanbieden. Lil heeft serieuze coaching skills; ome Sjon heeft hem daar tenslotte zelf neergezet. Toegeven Lil is soms wat edgy, maar zo rolt hij nu eenmaal. Anoek moet dimmen en wat meer respect tonen aan Lil Kleine (Pielemuis).

 30. Jan

  Vervloekte etterbaal !

 31. Dirk

  Jongens, dit soort ruzietjes is werkelijk waar tot op de komma voorbereid door het publiciteitsteam van RTL. Die Jorik en Anouk zitten na het lezen van dit soort voor extra publiciteit verzonnen relletjes samen gierend van het lachen aan het bier. Mogelijk met een bonus van de producent op zak. Intussen poken rtl-medewerkers nep-relletjes op plekken als deze nog eens extra op. Immers, ‘there s no such thing as bad publicity’.

 32. Momo

  Allebei ordinair tuig.

 33. Boy

  1 er van is ordinair tuig,
  dus 1 van de 2 is tuig joh.

 34. Suzy Wang

  Ik snap nog steeds niet dat er nog geen ondezoek is gedaan naar de coke, het hondje en n baby in huis. daar maak ik me meer zorgen over.

 35. Donald Dumb

  Bijna twee miljoen kijkers hebben blijkbaar geen moeite met het gedrag van die Lil Kleine. Dat ziet John de Mol ook, dus laat hij hem gewoon in The Voice zitten…
  Kritiekloos volk wat The Voice kijkt dus het ophypen van die show blijft gewoon doorgaan. Men kijkt toch wel…

 36. Donald Dumb

  @Dirk.

  Kijk jij begrijpt het volledig.
  Zo gaat het precies bij shows als The Voice…

 37. Lil bitch

  Weg met dat talentloze crimineeltje

 38. Lies

  Wordt tijd dat hij zijn naam veranderd. Eerste i vervangen door een u.

 39. Simon

  Lil Kleine is nooit om zijn coaching capaciteiten gevraagd maar om de jongere kijker te trekken. Dat is een fout geweest.

 40. Je dikke moeder

  Who cares? Jezef druk maken om lil kleine is eigenlijk net zo triest!

 41. Henk

  @Lies
  Het wordt tijd jij Nederlands leert.

 42. Lies

  @Henk: die d had een t moeten zijn Henk. Iemand heeft mijn account gehackt, een derde persoon… ;)

 43. Henk

  Geeft niet, dom blondje.

 44. Lies

  @Henk: het is jou ook vergeven, kale rakker. No bad feelings here (Engels).

 45. Soldeazahar@gmail.com

  “Goed gezongen” is het enige wat deze minkukel kan uitbrengen, wat een vergissing van de tvoh. Iemand die zelf zegt geen kennis van muziek te hebben. Snel afscheid nemen van dit arrogant omhoog gevallen crimineeltje

 46. Donald Dumb

  19.50

  Gebeurt niet.
  Je gaat nu niet meer kijken?

 47. Kayleigh

  Laat achterlijke Kleine maar friet gaan bakken…dat kannie hopelijk wel….

 48. WiseMose

  De USP van lil kleine is zijn extreem grote bek en de guts om ongegeneerd te pochen met zijn cash. Dat zie je meer terug in jeugdculturen van pubers . Hij is een beetje de belichaming van de “boze” puber die zijn indentiteit aan het opbouwen is. Muzikaal wordt Lil kleine geweldig geserviced met sterke teksten, composities en producties. Zijn eigen zang laat kwalitatief veel te wensen over. Zal geen carrière worden van twintig jaar vrees ik…

 49. Fred Weetveel

  Ach ach ach…. De kijkcijfers van de Voice moeten weer eens opgekrikt worden. Wat een doorzichtig verhaal, een paar dagen voor de eerste uitzending in chocoladeletters in pulpblaadje Telegraaf. Trap er toch niet in mensen, dat is nou fake-news, net zo fake als het programma zelf.

 50. Vincent

  Wat doet dat kleine piemeltje nog op de buis…?

 51. Simon Dekker

  Helemaal eens met Discuswerper en KCT. Gooi een biertje naar zijn kop, opgerot.

 52. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Kansloos.
  Is de lucht die hij ademt niet waard.
  Anouk is een topper, dat gedrocht is een flopper.
  Enough said, zand erover, aanstampen, kruis erop.
  6 Feet Under.

 53. LD

  Controverse creëren, kijkcijfers omhoog. Erg doorzichtig allemaal.

 54. StefanV

  Ik snap sowieso niet dat talentloze rappers als jurylid en coach fungeren bij een zangwedstrijd. En ik snap evenmin dat hele volksstammen kijken naar dit soort tv-programma’s. Alsof (alleen) kunnen zingen zaligmakend is. Muziek is zo veel meer dan dat.

 55. anoniem

  Het geeft toch te denken dat die omroepbazen, juist iemand als hem als rolmodel naar voren schuiven..

 56. Franko

  Dat ventje kan alleen maar rappen over hoeveel geld die verdient. Elke keer hetzelfde deuntje. Heb al tijden niks goeds van hem gehoord. Verwend jongetje. En dan iemand met behoorlijke staat van dienst uitmaken voor kankerhoer. Verstandloos!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.