Nasrdin praat met ober over Opsporing Verzocht-grapje

Geplaatst op wo 06 nov 2019 om 10:00

Nasrdin Dchar heeft contact gezocht met de ober die een Opsporing Verzocht-grapje tegen hem maakte. De kou is nu uit de lucht. Dat heeft de acteur gezegd op Twitter. De ober grapte Dchar te kennen van tv, maar niet van Opsporing Verzocht. Het was een verwijzing naar de vele verdachten in het politieprogramma die op de acteur lijken. De acteur was not amused en deed zijn beklag op Twitter. Hij veroorzaakte daar een enorme discussie; er waren mede- en ook veel tegenstanders.

Dchar heeft inmiddels contact gehad met de ober. “Ik heb net n goed gesprek gehad met de ober. En heb hem gevraagd wat hij zelf van die opmerking vindt. Hij was ff stil en zei dat hij r helemaal niks mee bedoelde. Voor hem is iedereen gelijk. En heeft juist een hekel aan racisme. Had ik dit gelijk maar gedaan. #opsporingverzocht

Hij vervolgt: “Dit tweet ik trouwens met goedkeuring van de ober zelf. En voor al die mensen die mij wantrouwden en dit aanleiding vonden om mij te beledigen: ❤️ voor jullie. Want liefde is wat jullie nodig hebben. 🙋🏻‍♂️

Heeft Dchar niet iets te snel geoordeeld? “Dit vind ik dus onzin. Ofwel, voel je je beledigd, hou t gewoon voor je, ipv ‘ons’ ermee lastig te vallen? Ik deel n situatie en mijn gevoel daarbij. En de reacties spreken boekdelen. Of is dat eigen schuld dikke bult?

Lees ook: Nasrdin Dchar woest over Opsporing Verzocht-grapje (maandag)

Foto: NFF
27 Reacties op “Nasrdin praat met ober over Opsporing Verzocht-grapje”


 1. Bob

  Onze topacteur meent dat er veel racisme bestaat in ons land. Ik vrees dat Marokkanen zelf nogal racistisch denken. In hun kringen worden Nederlanders kazen genoemd en de criminele Marokkanen, die helaas erg talrijk zijn, kiezen graag oude witte autochtonen als doelwit.

 2. Eveline

  Alles voor de aandacht nietwaar? Te weinig theaterkaartjes verkocht volgens mij.

 3. Martijn

  Pffff wat een opgeblazen gedoe.

  Neem eerst ff contact met hem op voordat je zomaar iets in het rond spreid en iedereen er mee lastig valt.

  Aandacht nodig?

 4. P

  Wanneer waanzin de norm wordt.

 5. Jim D

  De racismekaart trekken is ALTIJD een teken van zwakte

 6. Rooie Rinus

  @Eveline, correct. Dat heet de black card trekken, en in zijn geval omdat z’n voorstelling niet loopt. En nu dus een stukje damage control. Blijft ook opvallend dat hij de enige ‘acteur’ is die dit instrument maar blijft gebruiken.

 7. Frenske

  Die racismekaart kun je maar één keer in je carrière gebruiken. Als je m dan nog een keer gebruikt ben je voor eeuwig een niet serieus te nemen jankert.

 8. JanH

  Dat zei ik maandag al:
  JanH
  Mon 04 Nov 2019 om 9:13
  “Ik ben helemaal klaar met: hij/zij zal het wel goed bedoelen.” Maar meneer Dchar, de veronderstelling dat je medemens het niet verkeerd bedoelt is nou juist het smeermiddel van onze multikul-samenleving, sterker nog, van *iedere* samenleving.

 9. Danny

  Wat altijd zo bijzonder is, is dat de mensen die het snelst kritiek hebben op “triggered” zijn, altijd het snelst boos worden als iemand anders iets niet leuk vindt.

 10. Bep

  Totaal gebrek aan humor en alles op racisme gooien. Ik wil nooit meer iets van deze “acteur”horen, getverderrie wat een sukkel.

 11. Bart

  Eens met Jan Dijkgraaf! Lees zijn 2 columns maar eens.

 12. Jordaan

  Het spijt me, ook dit gesprekje met de ober kan zijn verzonnen.

 13. René van Gellekom

  Inderdaad, die hele vent is zelf ook nep.

 14. Hans S.

  Nasrdin Dchar is een naar mannetje.

 15. Leo vloers

  De waarheid is hard

 16. Henk

  Ik weel wel dat ik nooit naar dat zielige mannetje ga kijken. Hele programma zit toch vol met licht getinte personen.

 17. Connerjohn

  Je speelt de racismekaart> hoop dat je het voorvalletje mag komen uitleggen bij een avondtalkshow>>meer bekendheid voor zijn theatershow.

 18. StefanV

  Ik krijg nu nog sterker het vermoeden dat Nasrdin dit hele verhaal uit z’n grote duim heeft gezogen. Hij krabbelt gewoon terug nu puntje bij paaltje komt. De columns van Dijkgraaf hierover leggen dat feilloos bloot.

 19. Ohnoo

  Kan deze kansparel zijn door incest verwekte neefjes eens op gaan voeden

 20. Tina

  Met andere woorden: die ober bestaat alleen in de verbeelding van deze zieke flapturk.

 21. Sjongejonge!

  Jouw tenen zijn te lang, véél te lang, jij snertacteurtje!

 22. Whitedog

  Ja, wat heeft hij weer een drama lopen schoppen om helemaal niets.

 23. Gaby

  Racisme is het enige verdienmodel wat ie heeft.
  Als ie zijn mond opendoet zonder dit verdienmodel, staat ie voor lege zalen.

 24. Achmed

  Niemand die naar zijn baggershow komt, dus dan maar een schandaaltje faken….

 25. jane

  Ik denk dat deze Acteur het hele verhaal uit zijn duim heeft gezogen.
  Geen bonnetjes ,geen ober en nu dit verhaal verzinnen om zichzelf eruit te lullen. We zullen het zien, de waarheid komt altijd boven.

 26. JOOP

  In een goede grap zit altijd een kern van waarheid. I rest my case. Nog een grapje dan: De enige blanke die in opsporing te zien is is de presentatrice. Wie heeft er nog een?

 27. Momo

  “Ofwel, voel je je beledigd, hou t gewoon voor je, ipv ‘ons’ ermee lastig te vallen?”

  Uhm, ja. Want zoals je zelf al zei, had je maar eerder aan de ober zelf gevraagd wat hij met z’n opmerking bedoelde. Er was dus geen probleem en jij staat voor schut.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.