Moeder Özcan Akyol belt wekelijks met AstroTV

Geplaatst op ma 04 nov 2019 om 12:30

Voor de meeste mensen is het een raadsel hoe AstroTV het zo lang heeft vol kunnen houden op tv: zijn er dan echt mensen die bellen naar die astrobagger? Sterren op het Doek-ster Özcan Akyol kan volmondig ja zeggen, want op het moment dat AstroTV zo’n light-Char in beeld schuift, hangt zijn moeder al aan de telefoon. “De televisieparagnost was altijd een plaaggeest in mijn jeugd, al was het maar omdat mijn moeder zeer hardnekkig gelooft in de hocus pocus van deze figuren“, zegt hij in AD.

Op zijn zestiende verjaardag kreeg Akyol van zijn moeder te horen dat hij naar de dokter moest. “De vrouw van de televisie vertelt net dat je kanker hebt, maar dat genezing mogelijk is, mits je op tijd wordt behandeld“, zei ze tegen hem.

Het bleek uiteraard onzin, maar toch gelooft moeder Akyol er nog steeds in. “Mijn moeder is niet veranderd. Ze belt dikwijls met de vrouwen van de televisie als ze met prangende kwesties zit. Dat mijn oudste broer nog steeds niet is getrouwd, noch kinderen heeft, blijft haar bijvoorbeeld enorm storen.”

Zijn moeder belt ‘elke week’, aldus Akyol. “Dat is misschien nog wel het meest schrijnende: dat er misbruik wordt gemaakt van de bodemloze tragiek.”

Talpa Network heeft besloten om per 1 januari te stoppen met AstroTV en dat juicht Akyol toe. “In elk geval zijn we in Nederland ervan verlost. Gelukkig maar.

RTL gaat wél door met het ‘vrolijk oplichten‘ van tv-kijkers.

Foto: MAX
10 Reacties op “Moeder Özcan Akyol belt wekelijks met AstroTV”


 1. David

  Zou deze meneer zelf ook in zijn verzonnen verhaaltjes geloven?

 2. Nachash

  Gierigaard Bertelsmann zal als het zo doorgaat straks evengoed vrolijk de welbekende commerciële televisie achterdeur van Luxembourg gewezen worden, van waaruit hij vanaf 2 oktober 1989 zich toegang heeft weten te bemachtigen op het Nederlandse Medialandschap !..

 3. Timo

  De dommigheid zit dus in de familie. Kan je niks aan doen. Alleen niet gaan stemmen.

 4. Mike

  Opa Nachash heeft weer gesproken. Bedankt voor de niet nuttige en subjectief geschreven feitjes.

 5. Remi

  … Özcan’s mede-immigranten doen “dingetjes” in de Deventer volkswijk,
  maar daar zullen we Özcan uiteraard nooit over horen.

  #ÖzcanschuiftaanbijMatthijs

 6. Marja Lust, de NOG engere zus van Ellie de K U T T E N L I K K E R

  Vieze PUSTURK!

 7. cafeine

  MC vinden jullie het normaal dat iemand als “vieze PUSTURK” (zie Marja Lust 14:46)
  wordt neergezet. Haal dat eens gauw weg!!!

 8. Suzy Wang

  Astro tv is n grote dievebende.

 9. Bertus V.

  Altijd die discriminerende teksten als het over Eus gaat. MC ga je schamen om die mongolen een podium te geven…

 10. BRAAK

  Ik mot die arrogante Eus niet, en in een land wat de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan, is geen plaats voor mensen als die kortzichtige Bertus V, misschien een goed idee om te emigreren Bertus, naar Turkije misschien knul.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.