Mariah Carey wil niet in één shot met Sylvana Simons

Sylvana Simons kreeg eind jaren 90, toen ze bij muziekzender TMF werkte, te maken met het divagedrag van Mariah Carey. De zangeres wilde tijdens een vraaggesprek niet tegelijkertijd in beeld met de presentatrice. Dat vertelde ze vrijdagavond in DWDD. Uiteindelijk kwam alleen Simons’ rug in beeld. “Wat je hier ziet is een enorm compromis, want ik mocht eigenlijk helemaal niet met haar in één shot. Dat was not done, terwijl TMF gewoon was dat je bij de artiesten op schoot zat.

TMF was juist van het persoonlijke, aldus Simons. “Bridget Maasland lag zelfs met de sterren in bed.

Daar moest Carey echter niets van hebben. “Dat mocht niet. Het mocht alleen over mijn schouder heen en ik mocht niet uitgelicht. Dit was een soort compromis.”

Het werd haar opgelegd door Carey’s management. “Zij viel nog wel mee, maar het zijn vaak de mensen eromheen die er een hoop drukte om maken.

Uiteindelijk besloot Simons om op televisie haar beklag te doen over Carey’s eisenpakket. “Ik heb daar later in mijn programma wat over verteld. Nou, en dat vonden de Mariah-fans niet leuk dat ik kritiek op haar had. Ik krijg nu wel eens een boze brief, maar dat is toen eigenlijk begonnen. Ha ha ha.”

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen